pgirl Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Witam Chciałabym uzyskać jeżeli ktoś wiedziałby coś na temat szeptu we śnie. Śniło mi się że jestem z chłopakiem na lekcji matematyki, próbuje się skupić nad lekcją a chłopak przytula się do mnie i mówi do mnie szeptem, rozprasza mnie. W pewnym momencie wchodzi do klasy dziewczyna z wózkeim dziecięcym i on mówi do mnie że my wkrótce będziemy mieli dziecko, ale... i wtedy powiedział coś czego już nie usłyszałam. Prosze o jakąś interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuolema Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Radzę zapoznać się ze wskazówkami dotyczącymi opisu snu, który wysyłamy do interpretacji. Nie wiem czy da się powiedzieć coś sensownego przy takiej ilości informacji. Choć widzę, że większość snów w tym dziale jest opisywana w taki właśnie sposób. http://www.ezoforum.pl/prosby-o-interpretacje-snu/63387-regulamin-dzialu-prosby-o-interpretacje-snu.html Punkt III.II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Witam! Sen jest bardzo prosty i dosłowny - myśli o nim rozpraszają cię jak jego szept podczas lekcji zaś dziewczyna z dzieckiemjest symbolem twoich planów chcesz porostu coś zacząć coś nowego - to właśnie symbolizuje to twoje dziecko. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts