Skocz do zawartości

Zdrada?

Pattonite

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ciepło :)

Zapytałam czy X mnie zdradza : Sprawiedliwość - Słońce- Śmierć. Karta pomocnicza - Księżyc. Ewidentnie wychodzi mi tu zdrada, ale nie wiem czy przez to że stawiałam sama sobie karty, nie ujawniły sie po prostu moje obawy, niepokój( Ksieżyc) i chęć skończenia z podejrzeniami ( Śmierć). Przez to wszystko myślę również o rozstaniu z nim, i znowu nie wiem czy Śmierć oznaczałaby tu odejście od niego, czy zerwanie z moimi obawami i zmianą na lepsze między nami? Dopytałam czy X mnie kocha, wyciągając jedną karte - wyszła Cesarzowa. I tu pytanie- czy Cesarzowa mogłaby być kochanką, czy może chodzi o mnie? Zgłupiałam, chyba za dużo myśle :hipnoza:

Napisano

Chyba za duzo myslisz.

Pytanie zle postawione. Na CZY to czesto zyczeniowki, ewentulanie stan emocjonalny pytajacego/wrozacego wychodzi. Karty wariuja jednym slowem.

Takze odpowiedz nie jest pewnikiem.

Napisano
Moze zapytaj kart co ukrywa Twoj X ?

a dlaczego ma od razu zakładać, że on cokolwiek ukrywa?

Ja również nie stosuję pytań od czy, no ale już zadałaś, na podstawie kart, które wyciągnęłaś ja zdrady nie widzę, a jeśli stanowicie związek to Cesarzową jesteś ty - więc cię kocha.

Napisano

a może zrób rozkład Arbogasta?

1. Czy mamy się czym martwić? Problem

2. Pana aktywność seksualna z innymi Paniami? (czułość, seks)

3. Pana aktywność emocjonalna z innymi Paniami? (sms, net, inne kontakty)

4. Otoczenie Pana (oprócz pytającej)

5. Pana podejście do zdrady partnerki? (kwestie jego podejścia do tego)

Wyciąga się po jednej karcie na każde pytanie

Napisano

gdzieś czytałam fajny tekst : kobiet myślą o tym co myślą mężczyźni dłużej, niż mężczyźni w ogóle myślą.W stwarzaniu problemów po prostu jesteśmy genialne. Lepiej zapytać, o czym nie chce mi powiedzieć, lub co próbuje przede mną ukryć

Napisano
a dlaczego ma od razu zakładać, że on cokolwiek ukrywa?

Ja również nie stosuję pytań od czy, no ale już zadałaś, na podstawie kart, które wyciągnęłaś ja zdrady nie widzę, a jeśli stanowicie związek to Cesarzową jesteś ty - więc cię kocha.

Uwazam, ze gdy kobieta czuje, ze cos jest nie tak, ma racje. My kobiety zostalysmy obdarzone wyczulonym zmyslem intuicji i sadze ze autorka wlasnie stad ma te obawy o zdrade. Czasami jednak sie mylimy. Zgadzam sie tez jednak z Toba, ze po kartach nie widac zdrady.

Napisano

Daffne, dzieki, zaraz sobie postawie, nie znałam tego rozkładu.

Tak, macie racje, wiem że kobiety lubią się nakręcać i doszukiwać, ale tak jak napisała Jagodowa Truskawka - moje obawy nie wzięły się z powietrza, pewne rzeczy się wyczuwa, a moja intuicja rzadko mnie zawodzi. W każdym razie dzięki Wam kobietki. Idę zrobić rozkład Arbogasta.

Napisano

tez mi sie nie wydaje, zeby zdradzal (Cesarzowa) - ale zobaczymy, co wyjdzie w innym rozkladzie

Napisano

tu nie ma zdrady

a jesli w takim pytaniu wychodzi Cesarzowa tzn że jestes dla niego bardzo wazna kobietą

Daffne dobry rozklad podsunela, udal sie Arbogastowi ten rozklad i dobrze sie go czyta

Napisano

1. Czy mamy się czym martwić? Problem - Rydwan

2. Pana aktywność seksualna z innymi Paniami? (czułość, seks) - Królowa Buław ( wypadła mi również karta 4 Denarów)

3. Pana aktywność emocjonalna z innymi Paniami? (sms, net, inne kontakty) - 8 Kielichów

4. Otoczenie Pana (oprócz pytającej) - Słońce

5. Pana podejście do zdrady partnerki? (kwestie jego podejścia do tego) Kochankowie

Nie uśmiecha mi się to :-(

Gość PannaDorotka
Napisano

w księżycu raczej widze twoje obawy niż samą zdradę. Masz sprawiedliwość jako pierwszą kartę- nie wydaje mi się, aby Pan zdradzał.

edit: nie zauważyła, że dodałaś nowy rozkład

Napisano

2. Pana aktywność seksualna z innymi Paniami? (czułość, seks) - Królowa Buław ( wypadła mi również karta 4 Denarów)

3. Pana aktywność emocjonalna z innymi Paniami? (sms, net, inne kontakty) - 8 Kielichów

5. Pana podejście do zdrady partnerki? (kwestie jego podejścia do tego) Kochankowie

lubi się poogladać za innymi, jak to facet, ale te 4 denary powinny cię uspokoić, bo to chłód emocjonalny do tych kobiet. podejście do zdrady? Jak by mu jakaś wlazła sama w ręce to może i by zdradził, ale ja bym się tu uczepiła tych 4 denarów i przestała się zadręczać.
Napisano

cos jest "na rzeczy", tu wyraznie dziala w jego kierunku jakas pani Q kij.

pan na razie zachowuje dystans, ucieka od niej - 8 kiel. ( i ta 4 den. to takie chowanie sie przed jej dzialaniem)

poniewaz pani jets bardzo atrakcyjna i aktywna, pan moze sie pozniej wahac, co od dalszych dzialan (cyz zdradzic), ale po Kochankach widac, ze nie jest to dla niego mala sprawa - a raczej wieksza decyzja - nie przyszloby mu to latwo, bez namyslu

Napisano
Sprawiedliwość - Słońce- Śmierć. Dotakowa Księzyc

Czy Cię kocha - Cesarzowa

Jesteś dla pana Bardzo ważną kobietą. Ale prawdopodobne jest, że w Pana otoczeniu jest jakaś inna kobieta, która wzbudza w Panu duże zainteresowanie.

Trudno tutaj mówić o "pospolitej zdradzie" raczej o tym, że Pan może mieć problem jak z tego wyjść rozsądnie, racjonalnie.

Ty byłabyś wg mnie Cesarzową. Księzyc - to pierwiastek kobiety, ale takiej jeszcze dla Pana nienamacalnej, "niepoznanej" w sensie "nieskonsumowanej".

W Sprawiedliwości są dwie Pani i jedną z nich (Kochankowie) Pan musi wybrać. To dla Pana jest przygnębiająca sytuacja ( 8 kiel) bo mimo zainteresowania inną kobietą jest do Ciebie bardzo przywiązany ( 4 denarów).

Napisano (edytowane)

Rydwan to karta aktywności, działania pod wpływem impulsu. Obserwujesz Pana i wiesz, że jest szybki, zwinny i potrafi osiągać to czego chce jak się uprze bo ma silną wolę. To bardzo dobre cechy charakteru, ale jak widać mogą również budzić niepewność czy aby ta aktywność Pana nie obróci się przeciwko nam?

Jest inna kobieta, którą Pan sie interesuje. Byś może Pani ta jest jakąś znajomą Pana, widać tu jej aktywność w stronę Pana albo Pana myśli. Karta aktywna jeszcze nie świadczy o aktywności seksualnej. To muszą potwierdzić pozostałe karty.

Pan myślę, że ma mętlik w głowie emcojonalno-uczuciowy. Widać tu rozterki wewnętrzne. Być może chciałby by jakaś kobieta przejęła inicjatywę?

otoczenie sprzyja, dzięki czemu czuje się dobrze.

Pan potrafi działać jak błyskawica kieruje się przede wszystkim głosem serca, pragnieniem bliskości, ale też stanem zakochania, zauroczenia, czułych słów, tylko wówczas czuje się spełniony wewnętrznie. On musi stale Kochać..istnieje więc ryzyko zauraczania się w Paniach.

Patrząc obiektywnie na rozkład myślę, że Pan ma predyspozycje do zdrad i podświadomie wiesz to, znasz jego nagłe zachowania, skłonności i to jak postępuje, stąd też i niepewność. Pan na dany moment myśli intensywnie o jakiejś kobiecie (królowa buław). Byś może myśli sporo i budzi to rozterki w nim samym (8 kielichów). Sądzę jednak, że jeśli zdrada to z świadomej decyzji u Pana. Pan musiałby być zakochany, zauroczony.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Rydwan mi mówi, że " Pan jest w napięciu i w rozbiegu" - jest to na pewno sygnał, że zaistniały jakieś czynniki z zewnątrz, które wywołały w nim ten niepokój.

QBuław zapewne, jest tego przyczyną, a więc kobieta, która nie ma oporów aby okazywać Panu swoje wdzięki. Piszesz, że wypadła ci 4 den, zapewne nie bez powodu, Pan twardo trzyma się i nie przyjmuje propozycji i ponętnych zachowań Pani, no, ale wszystko do czasu.

Ten Rydwan to stan, w którym się znajduje, z Kochankami, 8 puch jest w dużym niepokoju.

Tutaj ważne są teraz relacje między wami, może dałaś mu powód do tego, aby zwątpił w twoje uczucie? może poczuł się odepchnięty przez ciebie?

Sytuacja w Rydwanie go kusi/QBuław potrafi być natarczywa, a zmysły męskie też mają granice, tym bardziej jeśli w waszym związku jest obecnie coś nie tak/.

Rydwan dla mnie to dzwonek!!!, aby w porę wybrać właściwą drogę i nie dać się ponieść emocjom, a z 8 puch może być różnie.

Kochankowie to dobra karta na uczucia, to go może trzymać przed popełnieniem tego, czego potem mógłby żałować.

Moim zdaniem powinnaś z Panem szczerze porozmawiać, jeśli macie obecnie jakieś problemy, to je wyjaśnić, i to jak najszybciej.

• Nie lubię 1
Napisano

Jezeli jest to jest to ktoś kogo zna, możliwe, ze sie kiedys rozeszli a on chce to znowu rozwijać 4 denarów ale tez bardzo chce miec te pania tylko na wyłaczność. Tyle, że ja nie widzę do konca zdrady, mozliwe, ze to ty jesteś w tych kartach.kochankowie to nie zdrada to partnerstwo jakbym połaczyła w całość ten rozkład to opisałabym go tak

kiedys szukał wrażeń (rydwan) znalazł kogoś (krolowa buław + 4 denarów) ale to się rozwaliło i poszukiwał dalej tym razem czegoś trwałego (8 pucharów) odnalazł (słonce) i jest partnerstwo (kochankowie)

Napisano
Witam ciepło :)

Zapytałam czy X mnie zdradza : Sprawiedliwość - Słońce- Śmierć. Karta pomocnicza - Księżyc. Ewidentnie wychodzi mi tu zdrada, ale nie wiem czy przez to że stawiałam sama sobie karty, nie ujawniły sie po prostu moje obawy, niepokój( Ksieżyc) i chęć skończenia z podejrzeniami ( Śmierć). Przez to wszystko myślę również o rozstaniu z nim, i znowu nie wiem czy Śmierć oznaczałaby tu odejście od niego, czy zerwanie z moimi obawami i zmianą na lepsze między nami? Dopytałam czy X mnie kocha, wyciągając jedną karte - wyszła Cesarzowa. I tu pytanie- czy Cesarzowa mogłaby być kochanką, czy może chodzi o mnie? Zgłupiałam, chyba za dużo myśle :hipnoza:

Po tym rozkładzie zdrady nie widać.

Księżyc to jedyna karta z tego rozkładu która na takową mogłaby wskazywać, ale jest ona pomocnicza i mówi o Twoich obawach oraz lękach...

Cesarzowa jako odpowiedż na pytanie czy Cię kocha odpowiada tak, moja droga jesteś dla Niego kobietą najwazniejszą.

Napisano

1. Problem - Rydwan, podejrzewam że się od siebie trochę ostatnio oddaliliście.

2. Królowa Buław i 4 Denary, Pan jest zamknięty na kontakty z innymi Paniami.

3. Nie ma żadnej aktywności emocjonalnej z innymi Paniami...to co było kiedyś jest dla Niego przeszłością, zostawił to daleko za sobą.

4. Po prostu mu życzliwe.

5. Pana odejście do zdrady partnerki, czasem o tym myśli (jak to facet, tutaj nawet może chodzić o Jego "fantazje"), ale to nic grożnego.

Nia masz czym się martwić moja droga.;)

• Nie lubię 1
Napisano

Selenit666 rzeczywiście była taka sytuacja, był przede mną z kobieta która go zraniła,wracał do niej,odchodził,znowu wracał. On uważa sprawę za zamkniętą, ale znalazłam jej imienniczkę w jego nieodebranych połączeniach, gdy zapytałam czy to ona, powiedział ze nie wie,ze wykasował jej nr ale może się na karcie sim tez zapisał. Zapewnił jednak, że nie ma z nią kontaktu i nie ma zamiaru mieć ( oddzwaniać). Teraz między nami się nie układa, ja coraz częściej myślę o rozstaniu bo zaczynam mu nie ufać i nie potrafię tak dalej żyć. W dodatku jest on w ciągłych rozjazdach,nie widzieliśmy się już tydzień,(nie mamy kontaktu,bo strzeliłam focha...nie bez powodu) mimo ze razem mieszkamy. Najwyraźniej mnie okłamał i nadal o niej myśli, lub ma kogoś innego ze swojego otoczenia wg kart. Dziś wyciągnęłam na czuja kartę pytając, czy on kogoś ma,wyszła mi karta Kochankowie. Ręce opadają.

Dziękuję Wam serdecznie za pomoc w czytaniu kart,bardzo to doceniam. Samej mi trudno jasno zinterpretować karty, zwłaszcza pod wpływem takich emocji i nerwów.

Gość alles-in1
Napisano

Pattonite - zdrady fizycznej jeszcze nie bylo, ale mysli o innej kobiecie intensywnie...

Napisano

Jesli zapytalas karty czy on kogos ma, to oczywiste ze wyszla taka karta. Karty pokazaly wlasnie Ciebie.

Napisano

ewidentnie wszystkie karty mówią ze coś na rzeczy jest i jest jeszcze ktoś miedzy wami

• 2 miesiące temu...