nirva2991 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) co we mnie ceni najbardziej Y Królowa kijĂłw , 8 denarów , 4 miecze , as mieczy . 7 mieczy (8 denarów , to na pewno nie pracowitość u mnie ) pociągam go seksualnie , ceni mój intelekt, moją szczeroĹść oraz to że potrafię dobrze kombinować czego we mnie najbardziej nie lubi Y 3puchary , giermek denarów ,diabeł, rycerz denarów nie lubi tego , że lata za mną aż tak dużo mężczyzn i że jestem cały czas uwodzona przez kogoś. oraz nie podoba mu się to , że lubię imprezy ? Edytowane 25 Listopada 2012 przez nirva2991 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 co we mnie ceni najbardziej Y Królowa kijĂłw , 8 denarów , 4 miecze , as mieczy . 7 mieczy chyba upór w dążeniu do obranego celu- to ze potrafisz na chwilę odpuscic, by przemyśleć i ponownie zaatakowac ze zdwojoną siła czego we mnie najbardziej nie lubi Y 3puchary , giermek denarów ,diabeł, rycerz denarów imprezowanie i twoi koledzy/znajomi, chyba sporo nowych ludzi poznajesz......- to chyba jego główna bolączka Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 pytałam się dosłownie kilka dni później , powiedział , że moją punktualność , oraz to , że potrafię walczyć o co do samego końca jak mi zależy . Również wspominał o mojej szczerości . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi