Vivere Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Mój partner ( relacja długa, dochodząca,stabilność w związku od czasu do czasu chwiejna) od pewnego czasu, raz po raz, wysyła badawcze komunikaty, zamiast powiedzieć mi wprost. zatem pytam kart: jak mam rozumieć komunikaty wysyłane przez Jot'a? 5 denarów 2 Kielichów 10 Kielichów chyba mnie prosi w ten sposób o pogłębienie relacji, bym się na Niego bardziej otworzyła, chciałby mieć większe poczucie przynależności, bardziej tak rodzinnie by chciał? Tylko mnie kochaj??? Pozwoliłam sobie zapytać jeszcze, bo mnie to bezpośrednio dotyczy: Jak zrealizują się Jot'a plany o budowaniu nowego domu? Śmierć 4 buław 4 denarów Nie wiem co na to Śmierć, czy to może być przeprowadzka? ale te czwóreczki dają duże prawdopodobieństwo realizacji. Być może plan się z czasem nieco przetransformuje. Trudno chyba będzie nabyć wymarzony plac - a jest taki wypatrzony. Bardzo proszę o pomoc bo nie jestem obiektywna. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 jak mam rozumieć komunikaty wysyłane przez Jot'a? 5 denarów 2 Kielichów 10 Kielichów Chciałby więcej uczucia, żebyś okazywała mu zainteresowanie i spędzała z nim czas.Jest tu też pragnienie zaangażowania się w Twoją rodzinę, zbudowania relacji nie tylko z Tobą ale i z Twoim dzieckiem?/dziećmi. Czyli najpierw zacieśnienie więzi emocjonalnej z Tobą, a wynikiem będzie nowa rodzina. Jak zrealizują się Jot'a plany o budowaniu nowego domu? Śmierć 4 buław 4 denarów Śmierć to budowa sama w sobie. To też etap projektowania i tworzenie od postaw. A pozostała 4-ki mówią o już zrealizowanym projekcie Skoro chce budować dom, to pomyślałam że chciałby żebyście zamieszkali w nim razem jak rodzina. Nie wiem czy nie chciałby Ci się oświadczyć (naszła mnie taka myśl) Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Mój partner ( relacja długa, dochodząca,stabilność w związku od czasu do czasu chwiejna) od pewnego czasu, raz po raz, wysyła badawcze komunikaty, zamiast powiedzieć mi wprost. zatem pytam kart: jak mam rozumieć komunikaty wysyłane przez Jot'a? 5 denarów 2 Kielichów 10 Kielichów oprocz tego, ze jestescie parą, brakuje mu takiego ciepelka rodzinnego w pełni- czyli wspolnego mieszkania Pozwoliłam sobie zapytać jeszcze, bo mnie to bezpośrednio dotyczy: Jak zrealizują się Jot'a plany o budowaniu nowego domu? Śmierć 4 buław 4 denarów wydaje mi się, że się zrealizuje, nie bardzo umiem ta smierc rozszyfrować....... ale skoro buławy i denary po tym to bedzie dobrze Cytuj
Vivere Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 Skoro chce budować dom, to pomyślałam że chciałby żebyście zamieszkali w nim razem jak rodzina. Nie wiem czy nie chciałby Ci się oświadczyć (naszła mnie taka myśl) No, mniej więcej w takim klimacie utrzymane są te komunikaty. Może nie w kontekście "oświadczyn" a wspólnego zamieszkania. Nieco mnie to zaniepokoiło. Nie jestem gotowa. Na szczęście są to "komunikaty badawcze", które póki co nie wymuszały na mnie jednoznacznych deklaracji. Ps. Może ktoś jest zainteresowany: jakiś czas temu robiłam rozkład pt. RTG na partnera - zginął z forum. W ostatnim punkcie miałam Słońce Wieża 3 denary. Zastanawiałam się długo co to znaczy? Dziś już wiem, że Wieża i 3 denary to: nieplanowany remont mieszkania. Juz od miesiąca dłubiemy sobie w Jego małym mieszkaniu (własnoręcznie, samodzielnie). Takie wspólne remontowanie ( bez wynajętej ekipy budowlano-remontowej) to "super terapia" dla par! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi