miistakke Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Jaka była treść ostatnich myśli Pana o mnie? SIŁA-AS MONET-CESARZOWA a myslał coś, że jestem ważna dla niego i że się jemu podobam Jakie są obecnie uczucia Pana do mnie? 4MONET-9BUŁAW-MAG uczucia powracają czasem Jak zareaguje na wiadomość ode mnie? SPRAWIEDLIWOSC-ŚWIAT-7BUŁAW Pomysli, ze mam rację, będzie po mojej stronie Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na odpowiedz? RYDWAN-PAŹ KIELICHÓW-8DENARÓW na pewno odpowie Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Jaka była treść ostatnich myśli Pana o mnie? SIŁA-AS MONET-CESARZOWA podobasz mu się i to bardzo... Jakie są obecnie uczucia Pana do mnie? 4MONET-9BUŁAW-MAG powoli otwiera sie na ciebie Jak zareaguje na wiadomość ode mnie? SPRAWIEDLIWOSC-ŚWIAT-7BUŁAW no nie byłabym pewna czy pomysli że twoja racja ....... Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na odpowiedz? RYDWAN-PAŹ KIELICHÓW-8DENARÓW dostaniesz odpowiedź, długa i wyczerpującą ..... Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Jak sie zrealizowało czekanie na odpowiedź? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi