Skocz do zawartości

ja

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja na wiecej kart,aby wiecej wyjaśnić,zobaczyć...

1.Jaka jestem? 4 miecze,as buław, słońce

duzo sie zastanwiam, działam, przyjacielska, lubie kontakt z ludzmi

2.Jaka nie mogę być? cesarz,krol denarow, 5 bulaw

włdcza, zachwujaca nieraz nazbyt mesko, chc postawic na swoim, klotliwa

3.To co mam? 3 miecze,krol denarow, dwojka bulaw

poranione serce i zdolnosc do analizowania, ambicje

4.To ,czego nie mam?, papiez,4 miecze,dwojka bulaw znajomego blisko bo duza odleglos na dzieli...a ja mysle onim czsto.. konserwatywna nie jestem

5.To co myślę?as mieczy, krolowa kielichow,swiat hmmm ze po ciezkich dyspotach ,znowu mge zaczac na nowo

6.O czym nie mogę myśleć?cesarzowa,rycerz bulaw,2 kielichy o spotkaniu z kims z daleka,albo romansach

7.Co czuje?10 bulaw,krol mieczy, wiesielec przeciazenie z winy kogs

8.Czego nie czuję?królowa enarów,5 denarów,5 pucharów ze ktos przezywa rozczarowanie w związku ze mną

9.Ważne przesłanie?

1.królowa buław, wisielec, 10 pucharów.po okreie zastju wroce do jakis relacji

2. trojka bulaw, krolowa mieczy, 3 denary

umiejetnosc rozmowy, rzeczowosc i inteligencja ma mi pomoc w kontakcie z kis z daleka, to odniesie sukces

Napisano (edytowane)

sheina, spojrzę wieczorem na 100%. Pozdrowionka :buziak:

EDIT: A więc spoglądam :)

1.Jaka jestem? 4 miecze,as buław, słońce- Jesteś osobą żywą, wychodzisz z inicjatywą, jesteś radosna, ludzie dobrze się czują w Twoim towarzystwie... Jednak nie dzielisz się swoimi smutkami, wolisz je przemyśleć w samotności, poukładać sprawy, które Cię trapią na spokojnie...lubisz wszystko przemyśleć, zanim zaczniesz działać. Ale jak już zaczniesz... :D

2.Jaka nie mogę być? cesarz,krol denarow, 5 bulaw - Też tak bym to ujęła, władcza...ale również mowa tutaj o systematyczności, wytrwałości, planowaniu takim nawet długoterminowym... Ja te karty odbieram tak, że działaś bardziej pod wpływem chwili, pomysłu, pasji... Systematyczność i planowanie nie jest dla Ciebie ;)

3.To co mam? 3 miecze,krol denarow, dwojka bulaw - Tutaj jakiś pan, z którym długo byłaś w relacji, Cię zranił... Teraz w Twoim życiu jest okres pasywny, przyglądacie się sobie, ale żadne nie doważy się zrobić tego pierwszego kroku...chociaż oboje byscie chcieli, by tak się stało.

4.To ,czego nie mam?, papiez,4 miecze,dwojka bulaw - Zastój w relaci...znów wyszło to przyglądanie się sobie...

5.To co myślę?as mieczy, krolowa kielichow,swiat - ...że jesteś w stanie logicznie podejść do każdego problemu i znaleźć rozwiązanie... Że z jednej strony jesteś emocjonalną osóbką, ale z drugiej: podchodzisz praktycznie do życia...masz trzeźwy osąd :)

6.O czym nie mogę myśleć?cesarzowa,rycerz bulaw,2 kielichy - ...że pan wyjdzie z inicjatywą spotkania/ pogodzenia...tak sam z siebie... Nie powinnas być zbyt dumna.

7.Co czuje?10 bulaw,krol mieczy, wiesielec - Ciąży Ci sytuacja z panem... sheina, pan teraz ma bardzo duży wpły wg tych kart... Chcesz teraz pobyć sama, pzrerobić pewne emocje...zastanowić się, co dalej.

8.Czego nie czuję?królowa enarów,5 denarów,5 pucharów - Na pewno nie obwiniasz siebe, tzn. nie uważasz, że jesteś winna tylko Ty.

9.Ważne przesłanie?

1.królowa buław, wisielec, 10 pucharów - Znów będziesz energiczną, pewną siebie kobietą :) Tutaj potrzeba czasu, musisz przez coś przejść, coś zroumieć...moze nawet i do czegoś dojrzeć. Jest Ci pisane szczęście rodzinne :)

2. trojka bulaw, krolowa mieczy, 3 denary

Moja propozycja jest taka, że jeśli zrobisz kolejny krok w stronę tej relacji, to będzie ona kontynuowana i rozwiajana :)

Edytowane przez maddie88
Napisano

Jaka jestes. Duzo czasu poswiecasz na uporzadkowanie swojego wnetrza. Czasem nawet wycofujesz sie, aby pobyc sama ze soba. Potem wyruszasz znowu w swiat z energia i animuszem. Nie przeciagasz w nieskonczonosc tych swoich stanow, nazwijmy to izolacji. Tyle, ile potrzeba, jest porzadeczek i znowu lampka sie zapala na zielono, idziem do przodu. Takie chwili zadumania byc moze wlasnie powoduja, ze stajesz sie otwarta na ludzi, ale i codziennosc. Przyjmujesz po prostu to, co niesie Twoje zycie. Wiesz, ze Slonce raz jest za chmurami a innym razem ostro swieci w oczy. Jeszcze kiedy indziej przyjemnie ogrzewa nas i powoduje, ze jest nam duzo latwiej. Jednak... gdy przyjrzec sie dokladniej to widac wszystko. I piekno i brzydote, i radosc i smutek, i bol i cierpienie. Zycie po prostu. Ty to dostrzegasz i przyjmujesz z cala otwartoscia i radoscia.

Jaka nie mozesz byc? Masz duzy potencjal, wiedze i madrosc. Teraz wazne jest, abys nie stala sie poprzez to autorytatywna. Pamietaj o swoich emocjach, lekkosci bycia i tym, za co kochaja Cie inni ludzie, przyjaciele, bliscy, rodzina. Cesarz ma autorytet, wiedze, ale jest surowy. Krol Monet dziala tak, aby matka Ziemia dawala mu plony, ale osiaga to wykorzystujac ja. Dzialaj wiec delikatnie. Wykorzystuj swoja wiedze dla dobra innych, a nie, aby cos udowodnic albo sie z kims zmagac w jakis konkurencjach na "kto lepszy?". Kazdy jest dobry w czyms. I Ty to przeciez wiesz. Wiec takie postepowanie nie mialoby sensu, poza tym sprawiloby, ze stalabys sie sztywna i nie czerpalabys radosci z zycia.

No coz. Potrafisz ostro dostrzegac rozne drobiazgi. Oceniasz konkretnie sytuacje. Jezeli jest cos, co Ci nie sluzy to nie zastanawiasz sie dwa razy, odcinasz sie od tego. Chociaz bywa to bardzo bolesne. Jestes pracowita, konkretna, rzetelna. Mozna Tobie ufac i na Tobie polegac. Ale momentami lubisz niestety zaszarzowac i wtedy zupelnie nie kontrolujesz tego swojego (dosc goracego) temperamentu. Czasem moze to nawet wygladac na arogancje lub chec dopieczenia komsu. Na szczescie nie bywa to czesto. Rownowazysz to swoja rozwaga, konkretnoscia i stabilnoscia.

To, czego nie masz, to pomimo calej Twojej wiedzy, nie tkwisz w swojej papieskiej wiezy odizolowana od calej reszty laikow i niedouczonych. Na szczescie! Jestes tym samym normalna, ludzka i dostepna. Wychodzisz innym na przeciw i odwzajemniasz to, co od nich dostajesz. Jestes jednym slowem normalny czlek.

To, co myslisz. To, ze dobrze Ci tu, gdzie jestes. Ze mozna szukac wszedzie dookola a czlowiek i tak wroca do swoich zrodle. Ze szczescie idzie krok w krok za nami a nie przed nami. Takze, gdzie my, tam i nasze szczescie. Problem w tym, zeby to dostrzec. Serce, intuicja i wrazliwosc, moga Ci bardzo w tym pomoc. I pieknie to wykorzystujesz.

O czym nie mozesz myslec? Pragniesz milosci, pragniesz kochac, byc kochana. A jednak... jest cos, co powstrzymuje Cie przed ostatecznym otworzeniem sie na swiat i pokazaniem "hej! tu w moim sercu jest tyle milosci! chce kochac! chce byc kochana!... Moze nie spotkalas tego wlasciwego mezczyzny? Wiec cwicz na swoich bliznich. Milosc i otwarcie sie na nie nie musza dotyczyc tylko plci przeciwnej... mozemy kochac brata, matke, ojca, sasiadke, ogrodnika czy piekarza. Chodzi o to, aby otwierac sie na to uczucie. Czym bardziej sie otwierasz tym wiecej tej milosci przychodzi do Ciebie. Zanim sie obejrzysz.. bedzie ten jedyny.

Co czujesz? Czujesz, ze znajomosc z pewnym panem znowu utknela w martwym punkcie. Jest cos, czego nie umiesz/nie umiecie po prostu przeskoczyc. Bardzo, bardzo zle Ci z tym... a jednak, nie wiesz, jak to zmienic.

Czego nie czujesz? Nie czujesz sie pewna siebie kobieta, ktora w kazdej sytuacji potrafi cos dla siebie uszczknac i mimo biedy uczuciowe, mimo rozczarowan, zadbac o siebie i przeksztalcic te sytuacje w mimo wszystko dla niej zadowalajaca. Ty zbyt bardzo dajesz sie takim sytuacjom powalic, zdruzgotac.

Przeslanie: Widac tu Twoje dzialanie. Nie wytrzymasz i znowu potrzasniesz swoim Mieczowym. Bedziesz przy tym cierpliwa i w konkretny, przemyslany sposob, bedziesz sie starala pokonac trudnosci, jakie sie w tej znajomosci pokazaly. :)