Yumiko Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Cała akcja dzieła się w jakimś jakby szpitalu. Wszędzie zakrwawieni ludzie,w białych koszulach nocnych i o dziwnych twarzach. Niektórzy mieli odcięte ręce, inni rany itp. Dookoła pełno krwi; na ścianach, łóżkach, sprzęcie, a na podłodze było jej po kostki, miałam ją też na sobie. Ci ludzie chcieli mi coś zrobić, nie bałam się ich, ale się odsuwałam. Proszę o pomoc w interpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 hmm.. a nie masz przypadkiem dookoła za dużej liczby ludzi, którzy zawalają cię swoimi problemami, oczekując jeżeli nie pomocy to wysłuchania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yumiko Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 A no, tak. Lubię pomagać ludziom i ostatnio dość sporo zwraca się do mnie o pomoc... Pomagam im mimo, że ze swoimi sobie czasem nie radzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 No to masz odpowiedź krew i rany tych ludzi to ich problemy, wiesz, że nie chcą cie skrzywdzić, ale zdajesz sobie sprawę, że nie jest dobrze zaniedbywać swoje problemy na rzecz uszczęśliwienia wszystkich dookoła. Od dziecka uczymy się, że nie należy być egoistami więc na jawie taka myśl się nie pojawi, ale sen mówi to co my wolimy przemilczeć. Czas odprawić interesantów i zająć się sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yumiko Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Dzięki wielkie za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts