Skocz do zawartości

Sytuacja zawodowa do 6 miesięcy...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Szukam pracy, niedawno się obroniłam i mam teraz trochę przykre zderzenie z rzeczywistością... Zapytałam kart, jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa do 6 miesięcy...

To jest teraz: Kapłanka - Kieruję się intuicją przy wysyłaniu ofert...

To krzyżuje się z tym: 5 Buław - ...a powinnam bardziej zawalczyć, szukać dokładniej, głębiej....

To zostanie rozpoznane: 8 Mieczy (odpowiedź), tło: Świat, Śmierć, Mag - Nie będę wiedziała, jak rozwiązać problem...będę wysyłać CV bez skutku... Chyba zostanę zmuszona wysyłać CV poza miejsce mojego zamieszkania...albo raczej daleko od niego...

To będzie wyczuwane: 9 Kielichów (odpowiedź), tło: Diabeł, Cesarzowa - Zadowolenie, poczucie realizacji, może i praca z pasją...ale bez możliwości cieszenia się tym z innymi...może faktycznie będę pracować z dala od domu...

To odchodzi: 5 Mieczy- Okres zmagań i niepowodzeń...

To przychodzi: 9 Denarów - Praca...i moje satysfakcja z tym związana.

Tak widzę to ja: 2 Buław - Że powinnam bardziej działać...ale z drugiej strony mało jest ofert spełniających moje oczekiwania, stąd jest też w tym dużo zastanawiania się...

Otoczenie: 10 Denarów

Moje nadzieje/ obawy: 7 Buław - ...że nie będzie lekko, że będę musiała wręcz walczyć o tę pracę...

Do tego to prowadzi: Król Mieczy (odpowiedź), tło: Wieża, 3 Kielichów, Król Denarów, As Denarów, 2 Denarów - Jakiś mężczyzna może mi pomóc w dalszym rozwoju....ale będzie to wiązało się z poważnymi zmianami... Mimo to będzie to dla mnie duża szansa... Wydaje mi się, że będę chciała zmienić pracę z powodu szefa (Król Mieczy).

Jak myślicie? Chyba nie wygląda to tak źle... Dziękuję za Waszą pomoc. :uscisk:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

nawet bym nie ruszyła z pytaniem jak pierwsza wyskakuje kapłanka. Maddie zrób rozkład tajemnice kapłanki nawet mozesz ją wysłać do mnie na priv to ci ja rozpracuje. Nie proś nikogo o ten rozkład sama musisz zrobić. Znajdziesz na necie jak go zrobić.

Napisano
nawet bym nie ruszyła z pytaniem jak pierwsza wyskakuje kapłanka. Maddie zrób rozkład tajemnice kapłanki nawet mozesz ją wysłać do mnie na priv to ci ja rozpracuje. Nie proś nikogo o ten rozkład sama musisz zrobić. Znajdziesz na necie jak go zrobić.

Dziękuję, Selenit za chęć pomocy i wskazówki :serducho::uscisk: :uscisk: :uscisk: W takim razie zrobię rozkład Tajemnice Kapłanki... Myślisz, że karty przez to chciały pokazać, że np. przewróżyłam już to pytanie? Z kilka tyg. temu robiłam celtycki na to, czy do końca roku znajdę pracę... I wychodziło, że tak: w koronie miałam Rydwan jako odp., a w tle 2 Denarów i jeszcze jedną kartę, ale jej już nie pamiętam... W każdym bądź razie dziewczyny też interpretowały to tak, że praca powinna być. Zobaczymy, co pokażą karty w rozkł., o którym wspomniałaś...

Napisano

Dokładnie chodzić moze o przewróżenie albo o to ze jeszcze nic nie wiadomo, dlatego warto zapytac kapłanki co chciała przekazać