maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Witam, Szukam pracy, niedawno się obroniłam i mam teraz trochę przykre zderzenie z rzeczywistością... Zapytałam kart, jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa do 6 miesięcy... To jest teraz: Kapłanka - Kieruję się intuicją przy wysyłaniu ofert... To krzyżuje się z tym: 5 Buław - ...a powinnam bardziej zawalczyć, szukać dokładniej, głębiej.... To zostanie rozpoznane: 8 Mieczy (odpowiedź), tło: Świat, Śmierć, Mag - Nie będę wiedziała, jak rozwiązać problem...będę wysyłać CV bez skutku... Chyba zostanę zmuszona wysyłać CV poza miejsce mojego zamieszkania...albo raczej daleko od niego... To będzie wyczuwane: 9 Kielichów (odpowiedź), tło: Diabeł, Cesarzowa - Zadowolenie, poczucie realizacji, może i praca z pasją...ale bez możliwości cieszenia się tym z innymi...może faktycznie będę pracować z dala od domu... To odchodzi: 5 Mieczy- Okres zmagań i niepowodzeń... To przychodzi: 9 Denarów - Praca...i moje satysfakcja z tym związana. Tak widzę to ja: 2 Buław - Że powinnam bardziej działać...ale z drugiej strony mało jest ofert spełniających moje oczekiwania, stąd jest też w tym dużo zastanawiania się... Otoczenie: 10 Denarów Moje nadzieje/ obawy: 7 Buław - ...że nie będzie lekko, że będę musiała wręcz walczyć o tę pracę... Do tego to prowadzi: Król Mieczy (odpowiedź), tło: Wieża, 3 Kielichów, Król Denarów, As Denarów, 2 Denarów - Jakiś mężczyzna może mi pomóc w dalszym rozwoju....ale będzie to wiązało się z poważnymi zmianami... Mimo to będzie to dla mnie duża szansa... Wydaje mi się, że będę chciała zmienić pracę z powodu szefa (Król Mieczy). Jak myślicie? Chyba nie wygląda to tak źle... Dziękuję za Waszą pomoc. Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 nawet bym nie ruszyła z pytaniem jak pierwsza wyskakuje kapłanka. Maddie zrób rozkład tajemnice kapłanki nawet mozesz ją wysłać do mnie na priv to ci ja rozpracuje. Nie proś nikogo o ten rozkład sama musisz zrobić. Znajdziesz na necie jak go zrobić. Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 nawet bym nie ruszyła z pytaniem jak pierwsza wyskakuje kapłanka. Maddie zrób rozkład tajemnice kapłanki nawet mozesz ją wysłać do mnie na priv to ci ja rozpracuje. Nie proś nikogo o ten rozkład sama musisz zrobić. Znajdziesz na necie jak go zrobić. Dziękuję, Selenit za chęć pomocy i wskazówki :uscisk: W takim razie zrobię rozkład Tajemnice Kapłanki... Myślisz, że karty przez to chciały pokazać, że np. przewróżyłam już to pytanie? Z kilka tyg. temu robiłam celtycki na to, czy do końca roku znajdę pracę... I wychodziło, że tak: w koronie miałam Rydwan jako odp., a w tle 2 Denarów i jeszcze jedną kartę, ale jej już nie pamiętam... W każdym bądź razie dziewczyny też interpretowały to tak, że praca powinna być. Zobaczymy, co pokażą karty w rozkł., o którym wspomniałaś... Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Dokładnie chodzić moze o przewróżenie albo o to ze jeszcze nic nie wiadomo, dlatego warto zapytac kapłanki co chciała przekazać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi