kipika Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witam, Przyśnił mi się dziś bardzo dziwny sen- otóż znajdowałam się na jakimś dworcu autobusowym i zobaczyłam jak w moim kierunku idzie mężczyzna starszy, z nożem w ręce- poprosiłam kierowcę busa, by mnie wpuścił do środka, natomiast on stwiedził, że nie, bo panikuję. Po chwili mężczyzna z nożem zbliżył się do mnie i poprosiłam, by nie robił mi krzywdy, on powiedział, że tylko skaleczy mnie w dłoń i zrobił to, ja przyłozyłam ta dłoń do serca i prosiłam, by mnie nie zabijał, a on wbił mi nóż przez dłoń w serce. Nie umarłam, tylko krwawiłam, po chwili podniosłam się z ziemi (nikt mi nie pomógł) i poszłam- okazało się, że krew jest na koszuli i koszulce, natomiast na piersi mam tylko spuchniete ciało, bez znaku noża. Co może oznaczać ów sen? Bardzo dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Najprawdopodobniej będziesz pragnęła się uchronić przed przykrością ze strony mężczyzny, który z jakichś względów może być niedobry dla Ciebie lub wiesz, że może Cię zranić. Mężczyzna sprawi Ci przykrość mimo, iż będziesz próbowała załagadzać sytuację. Zrani Cię raniąc Twe uczucia i serce mając świadomość, że czujesz coś do niego... Ale życzę by sen okazał się jedynie projekcją obaw.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipika Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Dziekuję Ci bardzo za odpowiedź i już się zaczynam martwić, bo hm...może masz rację.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 A powiedz mi jeszcze która to była dłoń? Prawa, lewa? Co czułaś gdy wbijał Ci nóż w rękę i potem w serce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipika Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 ugodził mnie w prawa dłoń, czułam ukłucie, ale umowa była taka, że pozowlę mu się zranić w dłoń, jeśli nic więcej mi nie zrobi, po ugodzeniu nożem (piekło trochę), tą ręką zasłoniłam pierś, w którą on wbił nóż, ja się przewróciłam i zaczęłam krwawić, wiedziałam, że mnie boli, ale nie czułam tego, czekałam na pomoc, która nie przyszła, w końcu sama zakrwawiona poszłam stamtąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Mężczyzna którego darzysz uczuciem w sercu może nie pozwolić Ci okazać swego uczucia do niego i ewentualnej inicjatywy, którą zahamuje raniąc Cię. Jeśli więc nie odpuścisz i nie pozostaniesz bierna jak Pan chce może okazać się, że pan Cię zrani mocniej. Nie czyń żadnych kroków w najbliższym czasie wobec meżczyzny, gdyż nie jest to dobry moment, o czym sen ostrzega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipika Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Bardzo Ci dziękuję, będę sie stosować do zaleceń, jeśli to ma być słuszne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Bardzo Ci dziękuję, będę sie stosować do zaleceń, jeśli to ma być słuszne. Słuszne bo lepsze dla Ciebie, ale może i dla Waszej miłości z czasem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kipika Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Oj, oby, oby...ostatnio z tarota to wyszły na ten temat bardzo pozytywne rzeczy...tylko też nie mogę niczego przyspieszać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Oj, oby, oby...ostatnio z tarota to wyszły na ten temat bardzo pozytywne rzeczy...tylko też nie mogę niczego przyspieszać... Nie nie możesz bo zaszkodzisz i to bardzo...Wam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts