Skocz do zawartości

Wstępnie: Ex, powrót relacji? O co tu chodzi? :)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego mój były chce się koniecznie ze mną spotkać - przecież zawsze był przeciwko, odkąd się rozstaliśmy - co mu się odmieniło?

odpowiedź: Król Denarów tło: 9 Mieczy, As Buław, As Pucharów ---> Świat

Ogólnie w Królu Denarów - zmienił swoje nastawienie - może także coś sobie przemyślał, przez ten czas - ale coś za coś..

Tło ukazuje że dręczyły go jakieś wyrzuty sumienia, często może myślał o tym aby wykonać jakiś ruch i wyjść z inicjatywą mi na przeciw..

Może jakieś uczucia się w nim ponownie odezwały - chociaż zważając na Świat.. mogę sądzić że bardzie to się rozgrywa wszystko w jego głowie :D

Co mi to da że się z nim jutro spotkam?

odpowiedź: Walet Mieczy tło: Król Pucharów, Wisielec, Cesarzowa ---> Mag

No może dzięki temu nasz kontakt się odnowi, znowu będziemy ze sobą rozmawiać.. I czyżby ponownie w nim jakieś uczucia miały się pojawić?

Bo widać tutaj że pomimo upływu czasu, jakbym nadal była dla niego ważną kobietą.. Kurcze nie wiem..

Mam już mieszane uczucia.. :ojejku:

• Maestro
Napisano

Dlaczego mój były chce się koniecznie ze mną spotkać - przecież zawsze był przeciwko, odkąd się rozstaliśmy - co mu się odmieniło?

on sobie to zaplanował, chciałby Ciebie gdzieś zaprosić, bo jest sam, jest mu źle i pragnie odmiany,kto wie, czy to nie wyciągnięcie ręki po Ciebie??

o mi to da że się z nim jutro spotkam?

pogadacie, wyjaśnicie to i owo, dojdzie do Ciebie, że on coś nadal czuje, że Ty kiedyś tam wywróciłaś jego świat...

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Myślę że chce się sprawdzić czy uda mu się naprawić waszą znajomość.

Przemyślał to co było i możliwe że będzie chciał coś wyjaśnić.

Rozmowę która może wyjaśnić pewne sprawy. Do tego ex będzie wobec Ciebie czarujący i okazywać Ci zainteresowanie, dlatego poczujesz się przy nim bardzo kobieco i zostaniesz doceniona.

W tych kartach nie ma kłótni choć uważałabym na jego "słodkie" słowa, może nie zaszkodzi troszkę dystansu - Wisielec, żeby nie myślał, że tak łatwo mu ulegniesz (zwłaszcza jeśli wcześniej Cię zranił).

Napisano

Ja tu widze ze mu sie nudzi poniewaz dawno nie bylo nikogo obok niego. Powspominal i przypomniala mu sie Veroniczka i pomyslal ze sie odezwie. Tak jak mowi arachnea, ja bym uwazala na niego bo jego intencje nie sa do konca takie jak chcialabys je widziec.

• Lubię to! 1
Napisano

bo dalej coś mu leży na sercu , chce odbudować swój wizerunek i pokazać się z lepszej strony

Magi dla mnie są okropne jeśli chodzi o relację ... mój były mi też mi tak wychodzi ... ale do rzeczy - ja bym na tego waleta mieczy uważała , żeby to nie była głupia bajerka połączona z tym magiem - czarowaniem . plus ten król pucharów też daje jakieś mamienie w połączeniu z tym

• Lubię to! 1
Napisano

On ma nadzieje na reaktywacje tej relacji. Duzo o tym myslal i meczylo go to. A ze pokazal sie w Krolu Monet to latwo nie ustapi. W podsumie (HB) masz Pasje i Kaplanke. Warto podejsc do tego z sercem i pazurem, na zywo, z pasja. Moze byc fajnie.

Co Ci to da? Sprawa sie wyjasni. Duzo niejasnosci miedzy Wami i tu Paz Mieczy, ktory zwykle niesie klotnie, przyniesie jasnosc i klarownosc. On wyciagnie do Ciebie reke i sytuacja nabierze calkowicie innego kierunku. Ponownie otworzycie sie na siebie. Ty bedziesz zadowolona.

Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Potrzeba pokonac to, co Was w tej chwili ogranicza, nie pozwala Wam dojsc Waszym sercom do glosu.

• Lubię to! 1
Napisano

ciagle mysli o ty co sie z wami stalo.czuje impuls,cosw nim wciz z tych uczuc zyje..moze chcialby ponwnie zaczac...

chlopak po pocaztowym wycofaniu znowu zacznie o Ciebiezabiegac...