Veroniczka Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Dlaczego mój były chce się koniecznie ze mną spotkać - przecież zawsze był przeciwko, odkąd się rozstaliśmy - co mu się odmieniło? odpowiedź: Król Denarów tło: 9 Mieczy, As Buław, As Pucharów ---> Świat Ogólnie w Królu Denarów - zmienił swoje nastawienie - może także coś sobie przemyślał, przez ten czas - ale coś za coś.. Tło ukazuje że dręczyły go jakieś wyrzuty sumienia, często może myślał o tym aby wykonać jakiś ruch i wyjść z inicjatywą mi na przeciw.. Może jakieś uczucia się w nim ponownie odezwały - chociaż zważając na Świat.. mogę sądzić że bardzie to się rozgrywa wszystko w jego głowie Co mi to da że się z nim jutro spotkam? odpowiedź: Walet Mieczy tło: Król Pucharów, Wisielec, Cesarzowa ---> Mag No może dzięki temu nasz kontakt się odnowi, znowu będziemy ze sobą rozmawiać.. I czyżby ponownie w nim jakieś uczucia miały się pojawić? Bo widać tutaj że pomimo upływu czasu, jakbym nadal była dla niego ważną kobietą.. Kurcze nie wiem.. Mam już mieszane uczucia.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Maestro Napisano 26 Listopada 2012 Dlaczego mój były chce się koniecznie ze mną spotkać - przecież zawsze był przeciwko, odkąd się rozstaliśmy - co mu się odmieniło? odpowiedź: Król Denarów tło: 9 Mieczy, As Buław, As Pucharów ---> Świat on sobie to zaplanował, chciałby Ciebie gdzieś zaprosić, bo jest sam, jest mu źle i pragnie odmiany,kto wie, czy to nie wyciągnięcie ręki po Ciebie?? o mi to da że się z nim jutro spotkam? odpowiedź: Walet Mieczy tło: Król Pucharów, Wisielec, Cesarzowa ---> Mag pogadacie, wyjaśnicie to i owo, dojdzie do Ciebie, że on coś nadal czuje, że Ty kiedyś tam wywróciłaś jego świat... 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Myślę że chce się sprawdzić czy uda mu się naprawić waszą znajomość. Przemyślał to co było i możliwe że będzie chciał coś wyjaśnić. Co mi to da że się z nim jutro spotkam? odpowiedź: Walet Mieczy tło: Król Pucharów, Wisielec, Cesarzowa ---> Mag Rozmowę która może wyjaśnić pewne sprawy. Do tego ex będzie wobec Ciebie czarujący i okazywać Ci zainteresowanie, dlatego poczujesz się przy nim bardzo kobieco i zostaniesz doceniona. W tych kartach nie ma kłótni choć uważałabym na jego "słodkie" słowa, może nie zaszkodzi troszkę dystansu - Wisielec, żeby nie myślał, że tak łatwo mu ulegniesz (zwłaszcza jeśli wcześniej Cię zranił). Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Ja tu widze ze mu sie nudzi poniewaz dawno nie bylo nikogo obok niego. Powspominal i przypomniala mu sie Veroniczka i pomyslal ze sie odezwie. Tak jak mowi arachnea, ja bym uwazala na niego bo jego intencje nie sa do konca takie jak chcialabys je widziec. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Dlaczego mój były chce się koniecznie ze mną spotkać - przecież zawsze był przeciwko, odkąd się rozstaliśmy - co mu się odmieniło? odpowiedź: Król Denarów tło: 9 Mieczy, As Buław, As Pucharów ---> Świat bo dalej coś mu leży na sercu , chce odbudować swój wizerunek i pokazać się z lepszej strony Co mi to da że się z nim jutro spotkam? odpowiedź: Walet Mieczy tło: Król Pucharów, Wisielec, Cesarzowa ---> Mag Magi dla mnie są okropne jeśli chodzi o relację ... mój były mi też mi tak wychodzi ... ale do rzeczy - ja bym na tego waleta mieczy uważała , żeby to nie była głupia bajerka połączona z tym magiem - czarowaniem . plus ten król pucharów też daje jakieś mamienie w połączeniu z tym 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 On ma nadzieje na reaktywacje tej relacji. Duzo o tym myslal i meczylo go to. A ze pokazal sie w Krolu Monet to latwo nie ustapi. W podsumie (HB) masz Pasje i Kaplanke. Warto podejsc do tego z sercem i pazurem, na zywo, z pasja. Moze byc fajnie. Co Ci to da? Sprawa sie wyjasni. Duzo niejasnosci miedzy Wami i tu Paz Mieczy, ktory zwykle niesie klotnie, przyniesie jasnosc i klarownosc. On wyciagnie do Ciebie reke i sytuacja nabierze calkowicie innego kierunku. Ponownie otworzycie sie na siebie. Ty bedziesz zadowolona. Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Potrzeba pokonac to, co Was w tej chwili ogranicza, nie pozwala Wam dojsc Waszym sercom do glosu. 1 Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 ciagle mysli o ty co sie z wami stalo.czuje impuls,cosw nim wciz z tych uczuc zyje..moze chcialby ponwnie zaczac... chlopak po pocaztowym wycofaniu znowu zacznie o Ciebiezabiegac... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi