maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Witam, Zadałam kartom pytanie, czy do 2 tyg. spotkam się z panem: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Są na to duże szasne. Pan wyskoczy dość niespodziewanie z tą propozycją... Możliwe, że będzie to spotkanie bez wiedzy innych... Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów Hmm... Albo ja tutaj zadziałam... Albo pan po prostu napisze, że chciałby się spotkać - powód spotkania: ja. Pan jest chyba przytłoczony obecną sytuacją... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Maestro Napisano 26 Listopada 2012 Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Spotkanie bedzie z jego inicjatywy,będzie chciał Ciebie znowu zobaczyć Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów powie, że chciałby Ciebie zobaczyć, bo dawno się nie widzieliście, a tak cieżko się w obecnych czasach spotkać... 1 Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Spotkanie bedzie z jego inicjatywy,będzie chciał Ciebie znowu zobaczyć Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów powie, że chciałby Ciebie zobaczyć, bo dawno się nie widzieliście, a tak cieżko się w obecnych czasach spotkać... W naszym przypadku to na pewno trudno się spotkać Hmmm... Jesczze trudno mi w to uwierzyć... Oczywiście, zweryfikuję )) Dziękuję, Inez Cytuj
agawa1973 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Spotkanie powinno się odbyć. Tło pokazuje że tęsknisz i czekasz. Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów Tutaj uważam podobnie jak poprzedniczka, zapewne powie że chciałby się z Tobą spotkać, ale powodu może nie podać, po prostu będzie chciał Cię zobaczyć i spędzić miło czas, może Cię gdzieś zaprosić. Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Spotkanie powinno się odbyć. Tło pokazuje że tęsknisz i czekasz. Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów Tutaj uważam podobnie jak poprzedniczka, zapewne powie że chciałby się z Tobą spotkać, ale powodu może nie podać, po prostu będzie chciał Cię zobaczyć i spędzić miło czas, może Cię gdzieś zaprosić. No tak, tęsknię trochę...wracam myślami... Dziękuję, agawo Cytuj
Gość sheina Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 maddie , ja nie złośliwie, ale kapłanka się skupia, myśli, rozważa ty Tu wyszłaś emocjonalnie skupiona na swoim wnętrzu, nie ma spotkania, jest myslenie o pan( 6 kielichow) nei do dwóch tygodni. Cytuj
agawa1973 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Ale Rycerz Buław jako odpowiedź, On symbolizuje miłe wydarzenia, to ruch, dynamika, kontakty towarzyskie - spotkanie. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 maddie , ja nie złośliwie, ale kapłanka się skupia, myśli, rozważa ty Tu wyszłaś emocjonalnie skupiona na swoim wnętrzu, nie ma spotkania, jest myslenie o pan( 6 kielichow) nei do dwóch tygodni. Każdy widzi karty inaczej, a i to chodzi, by przedtsawiać swój punkt widzenia... Nie ukrywam, że liczę na spotkanie, ale Kapłanka to fakt, nie działa... Zweryfikuję Dzięki, sheina Cytuj
maddie88 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ale Rycerz Buław jako odpowiedź, On symbolizuje miłe wydarzenia, to ruch, dynamika, kontakty towarzyskie - spotkanie. Ja się zgadzam Kapłanka jest bierna, a ja i tak nie mam zamiaru wychodzić z inicjatywą do dwóch tygodni... W tej relacji albo pan ruszy, albo będzie bezruch...przynajmniej na razie... Edytowane 26 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
agawa1973 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 No karty nie pokazały że Ty wykonasz ruch lub powinnaś to zrobić, jako odpowiedz R B interpretuje na tak, a tło mówi dokładnie o tym że czekasz.. Cytuj
Gość sheina Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 jednak rycerz to tlo- czyli rozwazanie tego wszystkiego Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Witam, Zadałam kartom pytanie, czy do 2 tyg. spotkam się z panem: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Wydaje mi się, że jak najbardziej spotkasz się z panem. Co więcej, może nawet Ty do niego się wybierzesz Jaki pan poda powód spotkania?Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów Powodem będziesz Ty, że mu się podobasz itp., same miłe rzeczy, zachwalające Twoją osobę. Też sądzę, ze pan jest przytłoczony sytuacją i chce ją podratować, żeby nieprzyjemna, ciężka atmosfera minęła, a nastała pogodniejsza. Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Wydaje mi się, że jak najbardziej spotkasz się z panem. Co więcej, może nawet Ty do niego się wybierzesz Powodem będziesz Ty, że mu się podobasz itp., same miłe rzeczy, zachwalające Twoją osobę. Też sądzę, ze pan jest przytłoczony sytuacją i chce ją podratować, żeby nieprzyjemna, ciężka atmosfera minęła, a nastała pogodniejsza. Bardzo możliwe, że to ja się wybiorę do pana Mieszka w 'atrakcyjniejszym' otoczeniu niż ja Pan chyba czuje, że na jego barkach leżą dalsze losy tej relacji...i to prawda. Mam nadzieję, że faktycznie podejmie działanie... Dziękuję, Linkinia Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Witam, Zadałam kartom pytanie, czy do 2 tyg. spotkam się z panem: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów Są na to duże szasne. Pan wyskoczy dość niespodziewanie z tą propozycją... Możliwe, że będzie to spotkanie bez wiedzy innych... Jaki pan poda powód spotkania? Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów Hmm... Albo ja tutaj zadziałam... Albo pan po prostu napisze, że chciałby się spotkać - powód spotkania: ja. Pan jest chyba przytłoczony obecną sytuacją... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie teoretycznie ( wyczytane w źródłach) Rycerz Buław powinien pokazać spotkanie. Mnie praktyka (mała) doświadczyła inaczej. Jeśli się nie spodziewam, nie oczekuję a wypada mi RB, to następuje jakieś spotkanko, takie z zaskoczenia, takie z zaproszenia przez osobę drugą. Jeśli jednak oczekuję, chciałabym lub nawet jestem prawie umówiona, to ten RB często pokazuje mi, że ta osoba nagle zmienia plany lub ja jestem zmuszona z jakiegoś powodu odmówić "widzenia". Rycerz Buław się w tych przypadkach, gdy oczekuję, gdy chcę, oddala ode mnie, ucieka. W tle masz karty wspomnieniowe, refleksyjne..Hm...Obym się myliła, ale chyba w ciągu 2 tyg spotkanie nie nastąpi. No i ta 10 buław przed 3 kiel wnosi jakis trud. Maddie, ale może byc inaczej. Ja tu się tylko dzielę z moimi doświadczeniami z moimi kartami. Powodzenia 1 Cytuj
maddie88 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Napisano 28 Listopada 2012 teoretycznie ( wyczytane w źródłach) Rycerz Buław powinien pokazać spotkanie. Mnie praktyka (mała) doświadczyła inaczej. Jeśli się nie spodziewam, nie oczekuję a wypada mi RB, to następuje jakieś spotkanko, takie z zaskoczenia, takie z zaproszenia przez osobę drugą. Jeśli jednak oczekuję, chciałabym lub nawet jestem prawie umówiona, to ten RB często pokazuje mi, że ta osoba nagle zmienia plany lub ja jestem zmuszona z jakiegoś powodu odmówić "widzenia". Rycerz Buław się w tych przypadkach, gdy oczekuję, gdy chcę, oddala ode mnie, ucieka. W tle masz karty wspomnieniowe, refleksyjne..Hm...Obym się myliła, ale chyba w ciągu 2 tyg spotkanie nie nastąpi. No i ta 10 buław przed 3 kiel wnosi jakis trud. Maddie, ale może byc inaczej. Ja tu się tylko dzielę z moimi doświadczeniami z moimi kartami. Powodzenia Jesteśmy tutaj po to, by się uczyć Każda opinia jest dla mnie bardzo ważna, zwł. jeśli jest oparta na doświadczeniu Ja tego spotkania w ogóle się nie spodziewam, ale...fakt, chciałabym, żeby nastąpiło... 6 Kielichów może mówić także o 2 rzeczach: o odnowieniu kontaktu lub o wspomnieniach Zweryfikuję Dziękuję, Vivere Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Weryfikacja: Wczoraj minęły dwa tyg. i do spotkania nie doszło... Czyli było tak, że o pana czasami wspominałam, bo kontakt nie następował... Czyli sheina i Vivere trafiły z interpretacją )) Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc 1 Cytuj
Vivere Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 no cóż "z chłopakami" raz na wozie a innymi razy na piwo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi