Skocz do zawartości

Czy będzie spotkanie?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zadałam kartom pytanie, czy do 2 tyg. spotkam się z panem:

Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Kapłanka, 6 Kielichów

Są na to duże szasne. Pan wyskoczy dość niespodziewanie z tą propozycją... Możliwe, że będzie to spotkanie bez wiedzy innych...

Jaki pan poda powód spotkania?

Królowa Denarów (odpowiedź), tło: 10 Buław, 3 Kielichów

Hmm... Albo ja tutaj zadziałam... Albo pan po prostu napisze, że chciałby się spotkać - powód spotkania: ja. Pan jest chyba przytłoczony obecną sytuacją...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

Spotkanie bedzie z jego inicjatywy,będzie chciał Ciebie znowu zobaczyć

powie, że chciałby Ciebie zobaczyć, bo dawno się nie widzieliście, a tak cieżko się w obecnych czasach spotkać...

• Lubię to! 1
Napisano

Spotkanie bedzie z jego inicjatywy,będzie chciał Ciebie znowu zobaczyć

powie, że chciałby Ciebie zobaczyć, bo dawno się nie widzieliście, a tak cieżko się w obecnych czasach spotkać...

W naszym przypadku to na pewno trudno się spotkać :D Hmmm... Jesczze trudno mi w to uwierzyć... ;) Oczywiście, zweryfikuję :))) Dziękuję, Inez :buziak::uscisk:

Napisano

Spotkanie powinno się odbyć.

Tło pokazuje że tęsknisz i czekasz.

Tutaj uważam podobnie jak poprzedniczka, zapewne powie że chciałby się z Tobą spotkać, ale powodu może nie podać, po prostu będzie chciał Cię zobaczyć i spędzić miło czas, może Cię gdzieś zaprosić.

Napisano

Spotkanie powinno się odbyć.

Tło pokazuje że tęsknisz i czekasz.

Tutaj uważam podobnie jak poprzedniczka, zapewne powie że chciałby się z Tobą spotkać, ale powodu może nie podać, po prostu będzie chciał Cię zobaczyć i spędzić miło czas, może Cię gdzieś zaprosić.

No tak, tęsknię trochę...wracam myślami... ;) Dziękuję, agawo :)

Napisano

maddie , ja nie złośliwie, ale kapłanka się skupia, myśli, rozważa ty Tu wyszłaś emocjonalnie skupiona na swoim wnętrzu, nie ma spotkania, jest myslenie o pan( 6 kielichow) nei do dwóch tygodni.

Napisano

Ale Rycerz Buław jako odpowiedź, On symbolizuje miłe wydarzenia, to ruch, dynamika, kontakty towarzyskie - spotkanie.;)

• Lubię to! 1
Napisano
maddie , ja nie złośliwie, ale kapłanka się skupia, myśli, rozważa ty Tu wyszłaś emocjonalnie skupiona na swoim wnętrzu, nie ma spotkania, jest myslenie o pan( 6 kielichow) nei do dwóch tygodni.

Każdy widzi karty inaczej, a i to chodzi, by przedtsawiać swój punkt widzenia... :) Nie ukrywam, że liczę na spotkanie, ale Kapłanka to fakt, nie działa... Zweryfikuję :) Dzięki, sheina :uscisk::buziak:

Napisano (edytowane)
Ale Rycerz Buław jako odpowiedź, On symbolizuje miłe wydarzenia, to ruch, dynamika, kontakty towarzyskie - spotkanie.;)

Ja się zgadzam :) Kapłanka jest bierna, a ja i tak nie mam zamiaru wychodzić z inicjatywą do dwóch tygodni... W tej relacji albo pan ruszy, albo będzie bezruch...przynajmniej na razie...

Edytowane przez maddie88
Napisano

No karty nie pokazały że Ty wykonasz ruch lub powinnaś to zrobić, jako odpowiedz R B interpretuje na tak, a tło mówi dokładnie o tym że czekasz..:)

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że jak najbardziej spotkasz się z panem. Co więcej, może nawet Ty do niego się wybierzesz ;)

Powodem będziesz Ty, że mu się podobasz itp., same miłe rzeczy, zachwalające Twoją osobę. Też sądzę, ze pan jest przytłoczony sytuacją i chce ją podratować, żeby nieprzyjemna, ciężka atmosfera minęła, a nastała pogodniejsza.

Napisano
Wydaje mi się, że jak najbardziej spotkasz się z panem. Co więcej, może nawet Ty do niego się wybierzesz ;)

Powodem będziesz Ty, że mu się podobasz itp., same miłe rzeczy, zachwalające Twoją osobę. Też sądzę, ze pan jest przytłoczony sytuacją i chce ją podratować, żeby nieprzyjemna, ciężka atmosfera minęła, a nastała pogodniejsza.

Bardzo możliwe, że to ja się wybiorę do pana :) Mieszka w 'atrakcyjniejszym' otoczeniu niż ja :D Pan chyba czuje, że na jego barkach leżą dalsze losy tej relacji...i to prawda. Mam nadzieję, że faktycznie podejmie działanie... Dziękuję, Linkinia :uscisk:

Napisano

Są na to duże szasne. Pan wyskoczy dość niespodziewanie z tą propozycją... Możliwe, że będzie to spotkanie bez wiedzy innych...

Hmm... Albo ja tutaj zadziałam... Albo pan po prostu napisze, że chciałby się spotkać - powód spotkania: ja. Pan jest chyba przytłoczony obecną sytuacją...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

teoretycznie ( wyczytane w źródłach) Rycerz Buław powinien pokazać spotkanie. Mnie praktyka (mała) doświadczyła inaczej. Jeśli się nie spodziewam, nie oczekuję a wypada mi RB, to następuje jakieś spotkanko, takie z zaskoczenia, takie z zaproszenia przez osobę drugą. Jeśli jednak oczekuję, chciałabym lub nawet jestem prawie umówiona, to ten RB często pokazuje mi, że ta osoba nagle zmienia plany lub ja jestem zmuszona z jakiegoś powodu odmówić "widzenia". Rycerz Buław się w tych przypadkach, gdy oczekuję, gdy chcę, oddala ode mnie, ucieka. W tle masz karty wspomnieniowe, refleksyjne..Hm...Obym się myliła, ale chyba w ciągu 2 tyg spotkanie nie nastąpi. No i ta 10 buław przed 3 kiel wnosi jakis trud.

Maddie, ale może byc inaczej. Ja tu się tylko dzielę z moimi doświadczeniami z moimi kartami.

Powodzenia

• Lubię to! 1
Napisano
teoretycznie ( wyczytane w źródłach) Rycerz Buław powinien pokazać spotkanie. Mnie praktyka (mała) doświadczyła inaczej. Jeśli się nie spodziewam, nie oczekuję a wypada mi RB, to następuje jakieś spotkanko, takie z zaskoczenia, takie z zaproszenia przez osobę drugą. Jeśli jednak oczekuję, chciałabym lub nawet jestem prawie umówiona, to ten RB często pokazuje mi, że ta osoba nagle zmienia plany lub ja jestem zmuszona z jakiegoś powodu odmówić "widzenia". Rycerz Buław się w tych przypadkach, gdy oczekuję, gdy chcę, oddala ode mnie, ucieka. W tle masz karty wspomnieniowe, refleksyjne..Hm...Obym się myliła, ale chyba w ciągu 2 tyg spotkanie nie nastąpi. No i ta 10 buław przed 3 kiel wnosi jakis trud.

Maddie, ale może byc inaczej. Ja tu się tylko dzielę z moimi doświadczeniami z moimi kartami.

Powodzenia

:) Jesteśmy tutaj po to, by się uczyć :) Każda opinia jest dla mnie bardzo ważna, zwł. jeśli jest oparta na doświadczeniu :) Ja tego spotkania w ogóle się nie spodziewam, ale...fakt, chciałabym, żeby nastąpiło... 6 Kielichów może mówić także o 2 rzeczach: o odnowieniu kontaktu lub o wspomnieniach :) Zweryfikuję :)

Dziękuję, Vivere :uscisk::buziak:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

Wczoraj minęły dwa tyg. i do spotkania nie doszło... :bezradny: Czyli było tak, że o pana czasami wspominałam, bo kontakt nie następował... Czyli sheina i Vivere trafiły z interpretacją :)))

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc :uscisk::bukiet::buziak:

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...