Skocz do zawartości

Kim jestem

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jako, że poznikały wątki kłade jeszcze raz:

Kim dla niego jestem ogólnie?

6 keliichów 10 kielichów Pustelnik

kimś samotnym, o kim często myśli i kto mu daje sporo szczęścia samym swoim istnieniem...

Dlaczego jestem dla niego taką osobą?

Królowa Kielichów 2 mieczy Król Buław

bo jestem wrażliwa,ale tez i swoim zachowaniem hamuję nieco jego zapędy

Co on zamierza z tym zrobić (odnosi się do mojego zachowania)

3 kielichów 8 buław Słonce

zamierza się cieszyć, ponadto chce się często kontaktować i spotykać

I jeszcze moje karty, które kładłam w styczniu 2012 r.,a których nie ma, bo zginęły w wyniku pierwszej akcji hakerów

Kim będziemy dla siebie za rok (weryfikacja tych kart w styczniu 2013 r.)

10 kielichów sprawiedliwość 8 monet (całościowo)

chyba w styczniu będziemy dla siebie ludźmi, którzy dają sobie wiele nawzajem i nadal pracują nad tą relacją...

Napisano

Kim dla niego jestem ogólnie? 6 keliichów 10 kielichów Pustelnik - Osbą, z którą może porozmawiać o wszystkim, w której ma wsparcie i która sprawia, że się uśmiecha :) Pan w wolnych chwilach myśli o Was, rozważa to i owo...

Dlaczego jestem dla niego taką osobą? Królowa Kielichów 2 mieczy Król Buław - Jesteś bardzo ciepłą osobą, ale też energiczną, umiejącą zrobić wrażenie na mężczyźnie... Twoja osobość podoba się panu, intryguje go :) Potrafisz być zarazem i przyjaciółką i kobietą znającą swoją wartość, imponującą mężczyznom:)

Co on zamierza z tym zrobić (odnosi się do mojego zachowania) 3 kielichów 8 buław Słonce - Pan zamierza dąrzyć do spotkań i to dosyć częstych... Bardzo jest mu dobrze z Tobą, wnosisz wiele radości w jego życie...zapomia przy Tobie o zmartwieniach...

-------------------------------------------------------------------

Wasza relacja przyjmie taki kieurnek, jaki oboje planowaliście od dawna, na jakim Wam zależało... Wejdzie w nowy etap, który da Wam dużo szcześcia, ale tutaj będzie nadal potrzebne trzeźwe spojrzenie na tę relację i dalsza nad nią praca, żeby tę relację pogłębiać...

Napisano

nakłaniasz go do przemyśleń... dajesz radośc i namiastkę związku,mimo,z wybiera samotność

jesteś emocjonalna, on to dostrzega, widzie Twoją kobiecość,zmysłowośc, to czego on dynamiczny krol buław postrzega jako superlatywy...pociągasz go swoją osobą

no miedzy wami czeste kobtakty beda duzo rozmow, bo to wam daje radosc, wszystko jednak na zasadach niezobowiązującego.

kim.....

nadal relacja tutaj będzie trwała..... po wielu rozmowach zdcydujecie się chyba na prace nad nią, bardziej się zaangazujecie niz jak dotąd?:)

Napisano

Jako, że poznikały wątki kłade jeszcze raz:

Kim dla niego jestem ogólnie?

6 keliichów 10 kielichów Pustelnik

kims z jego przeszłości, z kim miał juz "do czynienie" ale odizolowanym od niego

Dlaczego jestem dla niego taką osobą?

Królowa Kielichów 2 mieczy Król Buław

musiałby obmysleć "strategie" i chyba sie zastanawia co zrobic i jak zebys była z nim a nie tamtym...

Co on zamierza z tym zrobić (odnosi się do mojego zachowania)

3 kielichów 8 buław Słonce

zamierza wykorzystac ten zcas dany wam na zabawę, mia rozmowę i kontakty

I jeszcze moje karty, które kładłam w styczniu 2012 r.,a których nie ma, bo zginęły w wyniku pierwszej akcji hakerów

relacja wejdzie w powazniejsze tory- widac starania żeby to przynajmniej trwało

Napisano (edytowane)

Jestes dla niego osoba, ktora wywoluje u niego bardzo cieple uczucia, ale i potrzebe bliskosci, w tym rowniez fizycznej (6 Kielichow to bliskosc w sumie na kazdym poziomie, cieplo, radosc). Jest mu dobrze z Toba, bardzo cieszy go ta relacja, jednak dostrzega, ze w tej chwili osiagneliscie wszystko juz i trzeba byloby cos z tym fantem zrobic, zeby znajomosc po prostu nie umarla. Jednak on sam jeszcze nie wie, czego dokladnie chce. To sie pokazalo w tym Eremicie. Jest jeszcze na etapie wgladania w siebie i badania, kim Ty dla niego jestes, kim on jest dla Ciebie i co to wlasciwie ma oznaczac.

Podsum (HB) to VII Rydwan, tak wiec zacheta do konkretnych dzialan. Relacja jest bardzo obiecujaca, takze nie powinno sie tu wahac czy miec watpliwosci. Jezeli juz to zdecydowanie dzialac.

Dlaczego jestes dla niego taka osoba? Macie kontakt netowy? Telefoniczny? Jezeli nie to moze chodzic o to, ze on jest Krolem Bulaw. Przynajmniej tak siebie postrzega. Czyli jako ognistego, pelnego temperamentu mezczyzne, ktory umie dzialac i ogolnie taki troche maczo jest. A Ty jestes (wg niego) jego zupelnym przeciwienstwem. Taka kobieca, delikatna, wrazliwa, uczuciowa. No Yin i Yang w najczystrzej harmonii. Tak widze ten zestaw kart. Bo 2 Mieczy to takze kompromis jak rownie rownowaga przeciwienstw. A Krolowa Kielichow to energia zenska (Woda, Yin, Ksiezyc), Krol Bulaw natomiast to energia silna meska (Ogien, Yang, Slonce)... Jestescie wiec idealnie wg niego dla siebie stworzeni.

Podsum (HB) to II Kaplanka. Tu wazne, aby doposci do glosu intuicje. Ona podpowie Tobie (Wam) co jak i kiedy robic. :)

Co on zmierza zrobic? Otworzyc sie na Ciebie. Przejsc do konkretnych dzialan. Korzystac z chwili i kiedy tylko sie da cieszyc sie Wami nawzajem. Podsum (HB) to III Cesarzowa. Nic, jak tylko wejsc na zyzna ziemie i zbierac plony. Powinno byc bardzo, bardzo zadowalajaco dla Ciebie... i dla niego.

Kim bedziecie dla siebie w styczniu 2013?

Dojdziecie oboje do punktu, stwierdzicie, ze Wasza znajomosc powinna sie dalej rozwijac. Ze jestescie sobie bliscy i ze jezeli nic z tym nie zrobicie to znajomosc po prostu moze sie (niestety) rozleciec. Takze bedzie rozmowa jakas, dosyc konkretna i w jej wyniku zaczniecie czynic powazniejsze, moze nie nagle, ale jednak konkretne i wytrwale, kroki, w kierunku poglebienia, ustabilizowania i wzmocnienia Waszej relacji. W tym kontekscie moze to oznaczac przejscie ze zwyklej (lub rwanej) znajomosci w stala relacje partnerska, ale rowniez myslenia o zamieszkaniu razem czy nawet slubie.

Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. Takze zacheta, aby od sprawy tu juz podejsc konkretnie i rzeczowo, powaznie, bo wynika z rozkladu, ze sprawa nie jest krotkofalowa. Znajomosc powazan i ma szanse sie rozwijac. Takze uwazac na to, co sie robi i jak sie robi, zeby potem, z czasem nie musiec ponosic przykrych konsekwencji nieprzemyslanych zachowan.

Ladne karty... :)

Edytowane przez SacralNirvana
  • Lubię to! 1