Gość sheina Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 nie wiem normalny plaszcz, jak tysiace kobiet, i ja i nie wiem co jeszcze jadac dzis do miasta zdziwila mnei dziwna mina ludziskierowana w moja strone pytam co sie tak gapili dzis? faceci? krolowa kielichow,7 mieczy, 8 buław O matko,ale mam skojarzenia "szarpałbym jak reksio szynke czy tylko mi się wydaje"? :/ niech ******ą moze wygladalam na delikatna kobiecą? baby? król denarów, 8 mieczy( ciagle mi sotatnio to wychodzi ;/), 4 kielichy wygladalam na taka co ma jakis problem i mine jak srający kot na puszczy i ze chyba mam sponsora Cytuj
joannalp Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 mi się skojarzyło że jakoś bezradnie wyglądałaś Cytuj
KatiJo Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Może miałaś makaron na brodzie )))))) Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) - nie jadłam makaronu! ;D - nie miałam czekolady na brodzie - gluta po pas Edytowane 27 Listopada 2012 przez sheina Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 No dla facetow wygladalas, jakbys byla nieobecna duchem. Moze wspominala cos tam w myslach. Tja... cos krylo sie w tym Twoim wzroku, co ich intrygowalo bardzo. Podsum (HB) To Diabel i Kochankowie. Takze bardzo mozliwe, ze ostro to na nich dzialalo. Jednak w tym Diable wydawalas sie mocno niedostepna, chociaz Kochankowie wskazuja na to, ze mieliby ochote tego Diabla przepedzic... coby tam sie jednak Toba zajac. A kobiety postrzegaly Cie jako taka smutna, zbolala. Mysl, jaka im przychodzila do glowy, to ze cierpisz przez jakiegos faceta. Tu Monetowy sie pojawil, egoista, skupiony na sobie i swoich potrzebach. Takiego elfa zasmucil. No babska solidarnosc sie odezwala. No i ogolnie, ze zbolala masz na niego focha. Podsum (HB) to XII Wisielec i III Cesarzowa. Mowi o tym, ze rzeczywiscie powinnas zmienic mine czy wyraz twarzy, bo ladna z Ciebie kobita... ale ludzie patrzac na Ciebie widza nie to, co trzeba. Rzeczywiscie musialas miec w sobie cos z tego kota... Jeszcze facetow to rajcowalo... doszukiwali sie w tym tajemniczosci i kobiecosci... (te stereotypy... kobietka = biernosc i rozmemlanie ) i moze wlasnie to pobudzalo ich do czynu... chociaz i tez niekoniecznie, bo zahamowania w Diable... Zbyt niedostepna im sie wydawalas. Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 wiesz,ze z tą niedostępnością to moze fak bo vzesto miwychodzi w kartach...zreszta z malo ktorym łapie prawdziwa "fale" a tych z ktorymi łapie -doceniam dzieki :* Cytuj
KatiJo Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Wyglądałaś z jednej strony niewinnie, a z drugiej miałaś taki błysk w oku:) I szłaś z impetem do przodu:) Nie ma co się zastanawiać, czasem mamy dobre dni i tyle;) A z tym makaronem to znałam jednego faceta, który do domu wrócił i mówi do żony - "Chyba jestem całkiem przystojny i nie taki stary, bo młoda laska w windzie tam mi się przyglądała..." A na to żona z czułością zdjęła mu z brody kawałek makaronu:) Faceci mają zarost i czasem nie czują Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi