Skocz do zawartości

normalnie dzien gapiów

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem normalny plaszcz, jak tysiace kobiet, i ja i nie wiem co jeszcze

jadac dzis do miasta zdziwila mnei dziwna mina ludziskierowana w moja strone :P

pytam co sie tak gapili dzis?

faceci?

krolowa kielichow,7 mieczy, 8 buław

O matko,ale mam skojarzenia "szarpałbym jak reksio szynke czy tylko mi się wydaje"? :/ niech ******ą :P moze wygladalam na delikatna kobiecą?

baby?

król denarów, 8 mieczy( ciagle mi sotatnio to wychodzi ;/), 4 kielichy

wygladalam na taka co ma jakis problem i mine jak srający kot na puszczy :) i ze chyba mam sponsora :lol:

Napisano (edytowane)

- nie jadłam makaronu! ;D

- nie miałam czekolady na brodzie

- gluta po pas

Edytowane przez sheina
Napisano

No dla facetow wygladalas, jakbys byla nieobecna duchem. Moze wspominala cos tam w myslach. Tja... cos krylo sie w tym Twoim wzroku, co ich intrygowalo bardzo. Podsum (HB) To Diabel i Kochankowie. Takze bardzo mozliwe, ze ostro to na nich dzialalo. Jednak w tym Diable wydawalas sie mocno niedostepna, chociaz Kochankowie wskazuja na to, ze mieliby ochote tego Diabla przepedzic... ;) coby tam sie jednak Toba zajac.

A kobiety postrzegaly Cie jako taka smutna, zbolala. Mysl, jaka im przychodzila do glowy, to ze cierpisz przez jakiegos faceta. Tu Monetowy sie pojawil, egoista, skupiony na sobie i swoich potrzebach. Takiego elfa zasmucil. No babska solidarnosc sie odezwala. No i ogolnie, ze zbolala masz na niego focha.

Podsum (HB) to XII Wisielec i III Cesarzowa. Mowi o tym, ze rzeczywiscie powinnas zmienic mine czy wyraz twarzy, bo ladna z Ciebie kobita... ale ludzie patrzac na Ciebie widza nie to, co trzeba.

Rzeczywiscie musialas miec w sobie cos z tego kota... Jeszcze facetow to rajcowalo... doszukiwali sie w tym tajemniczosci i kobiecosci... (te stereotypy... kobietka = biernosc i rozmemlanie :D) i moze wlasnie to pobudzalo ich do czynu... chociaz i tez niekoniecznie, bo zahamowania w Diable... Zbyt niedostepna im sie wydawalas.

:D

Napisano

wiesz,ze z tą niedostępnością to moze fak bo vzesto miwychodzi w kartach...zreszta z malo ktorym łapie prawdziwa "fale" a tych z ktorymi łapie -doceniam :P dzieki :*

Napisano

Wyglądałaś z jednej strony niewinnie, a z drugiej miałaś taki błysk w oku:) I szłaś z impetem do przodu:)

Nie ma co się zastanawiać, czasem mamy dobre dni i tyle;)

A z tym makaronem to znałam jednego faceta, który do domu wrócił i mówi do żony

- "Chyba jestem całkiem przystojny i nie taki stary, bo młoda laska w windzie tam mi się przyglądała..."

A na to żona z czułością zdjęła mu z brody kawałek makaronu:)

Faceci mają zarost i czasem nie czują ;)