Skocz do zawartości

Dlaczego mi nie odpisuje?

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan sam zainicjował kontakt, ja odp i ciszaaa :/

1.symbolizuje pytanie – Słonce

2.przeszkody albo dobroczynne wpływy – Rycerz kielichów

3,4 nadzieje i leki związane z pytaniem – 9 mieczy, 8kijów

5, 6 dodatkowe informacje – 6 monet, Rydwan

7 odpowiedz Królowa Kielichów

wersja pesymistyczno-realistyczna poszedł sobie na spotkanie z jakąś Panią i zapomniał o mnie a ja się zamartwiam i oczekuję konaktu lub wystarszył się, że jakieś uczucie we mnie rozbudził? 0_0 <w tresci wiadomosci raczej nie dałam tego poznać>

wersja optymistyczna musi pomyślec co napisać bo to dla niego wazne, a teraz do gdzieś pojechał i nie ma czasu:ojejku:

Napisano
Pan sam zainicjował kontakt, ja odp i ciszaaa :/

1.symbolizuje pytanie – Słonce

2.przeszkody albo dobroczynne wpływy – Rycerz kielichów

3,4 nadzieje i leki związane z pytaniem – 9 mieczy, 8kijów

5, 6 dodatkowe informacje – 6 monet, Rydwan

7 odpowiedz Królowa Kielichów

wersja pesymistyczno-realistyczna poszedł sobie na spotkanie z jakąś Panią i zapomniał o mnie a ja się zamartwiam i oczekuję konaktu lub wystarszył się, że jakieś uczucie we mnie rozbudził? 0_0 <w tresci wiadomosci raczej nie dałam tego poznać>

wersja optymistyczna musi pomyślec co napisać bo to dla niego wazne, a teraz do gdzieś pojechał i nie ma czasu:ojejku:

Napisał, Ty odpowiedziałaś i zrobiło się cieplutko, Pan tego potrzebował, Ty teraz w tej 9 mieczy "zadręczasz" się pytaniem dlaczego milczy i masz nadzieję na odpowiedż 8 Buław, a czy Pan nie pisze np. dlatego że jest w pracy ? No chyba że ta nieoptymistyczna wersja 5,6,7 pojechał do jakiejś kobiety i milczy bo jest z Nią.

Napisano

6 monet, rydwan, królowa kieli albo jest u innej :/ albo karty mówią, że 'wymiana' nastąpi wiadomosc bedzie rydwan a ja krolowa kieli usatysfakcjonowana .... :///// ale to naciągane jak dla mnie

Napisano

1.symbolizuje pytanie Słonce - A ile czekasz na odp.? Jak dla mnie, to Twój sms "rozchmurzył" pana, ucieszył...dał nadzieję...

2.przeszkody albo dobroczynne wpływy Rycerz kielichów Teraz czas na ruch pana :)

3,4 nadzieje i leki związane z pytaniem 9 mieczy, 8kijów Obawiasz się, czy odpisze,a jeśli już, to co...

5, 6 dodatkowe informacje 6 monet, Rydwan I pan odpisuje, wychodzi znów z inicjatywą, może gdzieś zaprasza (co ładnie uzupełnia Rycerz Kielichów) - może jakaś wycieczka...

7 odpowiedz Królowa Kielichów - Podchodzisz bardzo emocjonalnie do tej sytuacji... :) Pan odpisze :)

• Lubię to! 1