SacralNirvana Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka Tutaj, jak do tej pory, roznie dorywczo raczej. Nic stalego. Z kartami zwiazane, wrozeniem. Stalej pracy na razie niet. Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III Cesarzowa Tu jakby pokonywanie jakis finansowych trudnosci. Mozliwe, ze jakas okazja, zeby zarobic albo wsparcie finansowe. Ogolnie jednak zadowolenie w Cesarzowej. Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiat Przyjemne kontakty z jakims Bulawowym z zagranicy. Pewno netowe kontakty. Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo Fortuny Tu moze byc zmeczenie mezem, ktory mieszka w innym miescie (stad te 3 Bulawy) i ogolnie udziela sie tylko jezykiem, jezeli chodzi o dzieci. Takze moge tu zaczac czuc sie tym zmeczona, ze wszystko na mnie. Zdrowie - 10 Monet Mysle, ze dobrze bedzie. Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce Jakas rozmowa mnie czeka, moze wyjasnienie jakiejs sprawy, ktora doprowadzi do powaznych zmian. Cos umrze. Ja w wyniku tego bede bardzo zadowolona chyba. Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc Trzymac sie swoich zasad a jednak miec odwage na nowe. Nie pozwalac sie krepowac w decyzjach. Znachodzic jednak w tym wszystkim rownowage i postepowac rozwaznie. Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI Swiat Nie pognebiac sie w samotnosci, nie ukrywac sie swojej samotni i nie odcinac sie od ludzi. Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie Nie wahac sie dzialac, nawet jezeli trzeba sie z kims zetrzec. Planowac tak, zeby dzialania byly skuteczne. Dbac o rownowage, byc gotowa do kompromisow. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka Głownie obowiązki domowe i zajmowanie się dziećmi. Skupienie się na pracy w domu, może to mieć związek z nadchodzącymi świętami. Jeśli masz dodatkowe zajęcie z kartami to nadal dorywczo. Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III Cesarzowa Pieniądze przyjdą w formie prezentu - może pod choinkę Ale głownie to co już masz plus jak to sobie zorganizujesz przy planowaniu budżetu domowego, coś tam odłożysz i jako Cesarzowa masz rozmnożenie kasy. Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiat Rozmowy z jakimś ognistym panem, albo kimś kto pełni jakieś kierownicze stanowisko. Pasuje na kontakt netowy. Możliwy flirt Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo Fortuny Zmęczenie czyimiś wymaganiami, pasuje na męża. Ale może to być też planowanie spraw na przyszły rok i tu widać jakąś reorganizację w kontaktach z mężem , który przypuszam już w przyszłym roku będzie eks. Zdrowie - 10 Monet Dobrze Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce Wiadomość, zyczenia, rozmowa, coś co wprawi cię w zaskoczenie i zweryfikuje Twoje sporzenie na pewną sprawę, pewna osobę, ale może też i sprawy związane z rodziną. Nie wiem dlaczego ale kojarzy mi się to z tą 10 buław i Królem monet i że to może mieć związek z Twoim męzem. . Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwość Być sobą i nadal trzeźwo oceniać sytuację. Ale nie zapominać o cieszeniu się życiem, czas świat to do tego odpowiedni czas i może zafundować sobie jakąś małą wycieczkę, nawet spacer, - tak widzę ryc buław, bo szkoda żeby „wyjechała na kogoś „ i skakało ciśnienie w jakiejś nerwowej sytuacji, co też pokazuje ta karta. Dlatego nie daj się nerwom, podejdź do tego na wesoło, obróć w żart. – Głupiec Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI Swiat Odpocząć od świata swoich emocji i wyobrażeń na jakieś tematy i nie wgłębiaj się w temat rozwodu z mężem, uwolnienia się i kiedy to nastąpi bo możesz popsuć sobie nastrój. Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie Panuj nad emocjami to zwyciężysz i okażesz się panią sytuacji. Po całym rozkładzie widać że czeka Cię jakaś sprzeczka i w zależności od Twojej reakcji możesz mieć udany albo zepsuty grudzień. Zakładam jednak że dasz sobie radę i skupisz się tyko na dobrych emocjach. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Listopada 2012 Maestro Napisano 27 Listopada 2012 Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka skoro jej nie ma, to faktycznie zmienne nastroje związane z brakiem normalnego, stałego zajęcia, raz branie się za siebie, nie poddawanie przeciwnościom losu, a za chwilę doły i chandra, ale przy okazji jakiś zapał, zeby nie tracić nadziei Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III Cesarzowa no, coś tam trzeba będzie odłożyć na Święta, zeby móc dzieciom kupić ładne prezenty:) Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiat męzczyzna będzie energicznie zabiegał o kontakt z Tobą Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo Fortuny być może zacznie Ci ciażyć fakt, że TY jetses tak daleko od męzczyzny, którym jesteś zainteresowana? Zdrowie - 10 Monet stabilnie Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce jakaś rozmowa, który przyniesie istotną zmianę dla Ciebie i sprawi Ci przyjemność Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc Bądź wyważona, jak trzeba pamiętaj o zasadach,ale przy tym wszystkim pozwól sobie na odrobinę szaleństwa:) Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI Swiat nie kryć się przed innymi, nie odsuwac od otoczenia, nie skupiać tylko i wyłącznie na sobie Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie walcz o swoje, o pragnienia, o marzenia:))) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Dzieki Arachneo... Głownie obowiązki domowe i zajmowanie się dziećmi. Skupienie się na pracy w domu, może to mieć związek z nadchodzącymi świętami.Jeśli masz dodatkowe zajęcie z kartami to nadal dorywczo. Na razie jednak pozostaje dorywczo. Zreszta karty traktuje tylko dorywczo (na razie, plany sa w tym temacie, ale to juz na przyszly rok). Co do stalej pracy. Rozwazalam na dniach powrot, ale rozmawialam na ten temat i na razie jednak siedze do konca roku (przynajmniej w domku) i zajmuje sie dziecmi. Jeszcze pare spraw musi sie ustabilizowac (szkola, przedszko i inne) takze na ten moment jedynie co moge robic to cos dorywczo z domu. I tak wlasnie robie. Z czym bardzo dobrze sie czuje. Bo kasy kokosow nie mam, ale tyle ile trzeba. Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo FortunyZmęczenie czyimiś wymaganiami, pasuje na męża. Ale może to być też planowanie spraw na przyszły rok i tu widać jakąś reorganizację w kontaktach z mężem , który przypuszam już w przyszłym roku będzie eks. Tak mi sie skojarzylo... na swieta planuje wypad do Polski. Moze byc, ze tu wyszla ta podroz i przerzucenie obowiazkow (10 Bulaw) na meza (Krol Monet - Koziorozec, trygon ziemi), Kolo Fortuny - podroz? ___ ___ ___ Dzieki rowniez Inez... Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka skoro jej nie ma, to faktycznie zmienne nastroje związane z brakiem normalnego, stałego zajęcia, raz branie się za siebie, nie poddawanie przeciwnościom losu, a za chwilę doły i chandra, ale przy okazji jakiś zapał, zeby nie tracić nadziei Praca jest, tylko ja nie czuje jeszcze sie na silach, zeby z nia ruszac, wracac. Takze to moj wybor, zeby siedziec jeszcze troche w domku (do konca roku). Szkola, przedszkole i ogolnie zycie codziennie na razie bardzo mnie pochlaniaja. Musze pare rzeczy jeszcze poukladac. Takze jedynie co to od czasu do czasu cos dorywczo. Ale nie narzekam, bo to moj wybor i jak wyzej napisalam. Kokosow nie ma, ale tez nie jest zle. Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiatmęzczyzna będzie energicznie zabiegał o kontakt z Tobą Az jestem ciekawa, ktory to? Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce jakaś rozmowa, który przyniesie istotną zmianę dla Ciebie i sprawi Ci przyjemność No tu tez ciekawa jestem, co to ma byc? ___ ___ ___ DZIEKI KOCHANE... Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka sama będziesz decydowała kiedy co będziesz robić, będziesz robić rzeczy wtedy kiedy, będzie czuła do tego natchnienie :> i pozwalały na to okoliczności. Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III Cesarzowa grosz do grosza i będzie kokosza... może nie będzie szałowo, ale źle też nie ;P Na najważniejsze potrzeby Ci starczy Nie będziesz musiała się martwić za bardzo o nie. Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiat będzie ciepło, może nawet gorąco... może ktoś będzie chciał rozżarzyć ogień w Twym sercu..... i nie tylko.... ale sympatycznie się zapowiada :> Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo Fortuny sporo rzeczy może być do zrobienia, załatwienia itp.... Zdrowie - 10 Monet wszystko powinno być w porządeczku :> Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce hmm.... może jakiś pomysł Ci się w głowie pojawić/ zrodzić się w Twej głowie dotyczący spraw finansowych... albo coś w czasie podróży się zdarzy co Cię olśni po prostu Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc być konsekwentną, ale i spontaniczną, roztropną, ale i potrafiącą podążyć za impulsem Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI Swiat nie zamartwiać się, żałować, żyć złudzeniami i iluzjami... przypatrywać się tylko cieniom Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie walcz jeśli trzeba, nie bój się sięgnąć po laur zwycięstwa, czy przybrać zbroi do walki. Ale gdy ważniejsze by zrozumieć i chronić a nie tylko zwyciężać idź tą drogą, która daje Ci równowagę. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II KaplankaTutaj, jak do tej pory, roznie dorywczo raczej. Nic stalego. Z kartami zwiazane, wrozeniem. Stalej pracy na razie niet. Tak jw. Dom, rodzina w bardzo duzej mierze i od czasu do czasu karty. Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III CesarzowaTu jakby pokonywanie jakis finansowych trudnosci. Mozliwe, ze jakas okazja, zeby zarobic albo wsparcie finansowe. Ogolnie jednak zadowolenie w Cesarzowej. Tu bylo ladnie. Okazalo sie, ze poprzednie miesiace z rozpedu placilam wiecej za mieszkanie, w tym miesiacu musialam zaplacic duzo, duzo mniej. No i tatus dzieci wreszcie poczul sie, zeby wylozyc cos na nie. Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI SwiatPrzyjemne kontakty z jakims Bulawowym z zagranicy. Pewno netowe kontakty. Tak, tu przyjacielskie kontakty z jednym znajomym. Jest spod znaku Lwa, wiec pojawia sie jako Krol Bulaw. Nadal nalega, zeby sie latem spotkac jakos. Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo FortunyTu moze byc zmeczenie mezem, ktory mieszka w innym miescie (stad te 3 Bulawy) i ogolnie udziela sie tylko jezykiem, jezeli chodzi o dzieci. Takze moge tu zaczac czuc sie tym zmeczona, ze wszystko na mnie. Tak, tu wyszly dzieci, obowiazki itd. i maz, ktory zaskoczyl mnie w dosc nieciekawy sposob, zrzucil na mnie dodatkowy balast. Zdrowie - 10 MonetMysle, ze dobrze bedzie. Nie moglam narzekac. Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX SlonceJakas rozmowa mnie czeka, moze wyjasnienie jakiejs sprawy, ktora doprowadzi do powaznych zmian. Cos umrze. Ja w wyniku tego bede bardzo zadowolona chyba. Tu pewne sprawy wymagaly rzeczywiscie wyjasnien, urzedowe. Udalo sie. Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII SprawiedliwoscTrzymac sie swoich zasad a jednak miec odwage na nowe. Nie pozwalac sie krepowac w decyzjach. Znachodzic jednak w tym wszystkim rownowage i postepowac rozwaznie. Trzeba bylo trzymac sie swoich zasad. Zarowno urzedowo, jak i w kontaktach z mezem. Jasno wytyczac granic, co i jak. I dzialac. Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI SwiatNie pognebiac sie w samotnosci, nie ukrywac sie swojej samotni i nie odcinac sie od ludzi. Mialam ciagutki, zeby pobyc sama ze soba, ale jednak ciagle ktos sie zdarzyl, kto mnie gdzies wyciagnal. Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV UmiarkowanieNie wahac sie dzialac, nawet jezeli trzeba sie z kims zetrzec. Planowac tak, zeby dzialania byly skuteczne. Dbac o rownowage, byc gotowa do kompromisow. Bronic swojego zdania a jednak sluchac drugiej storny i szukac najlepszych rozwiazan. Zadanie nielatwe, ale... nie szlo tego obejsc. Dziekuje jeszcze raz wszystkim tutaj, ktorzy mi tak pieknie pomogli, za Wasze interpretacje, za Wasza pomoc i poswiecony tutaj czas a takze wlozony wysilek i energie. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez SacralNirvana literowka Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 kurcze... za późno zauważyłam... a tu tyle interpretacji.... ale jak się powtórzyłam to trudno... nie czytałam tego, aby się nie sugerować.... Praca - Krolowa Mieczy + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> suma II Kaplanka - no zmagasz się z przeciwnościami losu, walczysz... do tego dochodzą jakieś nastroje, bo raz lepiej a raz gorzej... wszystko związane z intuicją Finanse - 3 Monety + Paz Kielichow ---> suma III Cesarzowa - 3 monety to karta perfekcjonizmu, obstawiam, że ktoś Cię zauważy i dostaniesz jakąś propozycję, będziesz zadowolona Uczucia - Krol Bulaw + XIX Slonce, As Bulaw ---> suma XXI Swiat - fajne karty:-) będzie ktoś z kim będziesz mogła porozmawiać, pośmiać się, dużo pozytywnej energii i duże otwarcie się.... Dom/Rodzina - 3 Bulawy + 10 Bulaw, Krol Monet ---> suma X Kolo Fortuny - wyjście z układu, który Ci nie odpowiada... i spowodowane tym zmiany... może nawet jakieś fizyczny wyjazd? Zdrowie - 10 Monet - nie wiem skąd mi się to wzięło, ale pomyślałam o chorym gardle albo migdałkach... nie pytaj czemu akurat to... bo nie mam pojęcia:-))) Niespodzianka - As Mieczy + 2 Monety, XIII Smierc + 9 Monet, Krolowa Monet ---> suma XIX Slonce jakaś sprawa, która powodowała rozterki zakończy się, dzięki temu Ty odżyjesz, ale też finansowo... Co robić - V Papiez + 0 Glupiec, Rycerz Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc - być zdystansowaną, chłodnym okiem oceniać i obserwować, trzymać się siebie, i nie bać się rozpoczynać od nowa, bo będzie jakieś wsparcie od mężczyzny Czego nie robić - 9 Kielichow + XVIII Ksiezyc, 6 Mieczy ---> XXI Swiat Nie pognebiac sie w samotnosci, nie ukrywac sie swojej samotni i nie odcinac sie od ludzi. - tak..... nie zamykać się na świat poprzez karty.... wychodzić fizycznie do ludzi.... Rada - 5 Bulaw, 6 Bulaw, III Cesarzowa ---> XIV Umiarkowanie - jeżeli pozwolisz sobie na wygraną i odniesienie sukcesu, to go odniesiesz i osiągniesz stabilizację:-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Z tymi 10 Monetami to racja. Ogolnie zdrowa, ale odrobine chrumkam. Nie zwracam na to uwagi, ale no wlasnie, jest chrypka... i wezly chlonne od czasu do czaru sie odzywaja. Chodzenie bez szalika zima Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi