kobieta12 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Jaka jestem? Królowa Kielichów - nadmiernie uczuciowa, ciepła, poszukujaca milosci. 2. Jaka nie mogę być? as mieczy - zbyt krytyczna, niezdecydowana, nie potrafie podejmowac jasnych przemyslanych decyzji 3. To co mam? królowa mieczy - mądrość, pomysłowość, indywidualność. 4. To czego nie mam? 4 monety - nie mam do swojego uporu, robie sie skostniała w zyciu ? 5. To co myślę?rycerz buław - jestem idealistka, niecierpliwa, 6. O czym nie mogę myśleć? spraiwedliwość - Nie chce byc sprawiedliwa, logicznie myśląca, obiektywna 7. Co czuję? 10 monet - stabilnosc i bezpieczenstwo. 8. Czego nie czuję? paź kielichów - ze ktoś chce sie ze mna pogodzic, ze ktos robi cieple przyjacielskie gesty w moja strone 9. Ważne przesłanie? królowa buław, 3 kielichy, 6 monet -zebym zaczela wierzyc w siebie. w swoja sile wewnetrzna, cieszyc sie zyciem i pomagała innym dawała ale tez brała Cytuj
Gość Amfora Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Jaka jestem? Królowa Kielichów - Jesteś wrażliwa, pełna empatii, czesto kierujesz sie emocjami, chętnie pomagasz innym i służysz dobrą radą 2. Jaka nie mogę być? as mieczy - Nie zmieniaj się, nie pozbywaj sie swojej empatii, przesadnie wszystkiego nie analizuj 3. To co mam? królowa mieczy -Jesteś bystra, ciągle sie doskonalisz, chcesz zmieniać świat , ambitna 4. To czego nie mam? 4 monety - Doceniasz to co posiadasz, jesteś z tego dumna, nie skupiasz sie na zbieraniu bogactwa, nie jesteś materialistką 5. To co myślę?rycerz buław - Często porzucasz pomysły, którym poświęcasz wiele energii, nudzą Ci sie, stają sie mało potrzebne/ważne. Niecierpliwa, niczego nie możesz doprowadzić do końca, przez co nie dochodzisz do zamierzonego celu. 6. O czym nie mogę myśleć? sprawiedliwość - O ocenianiu innych i porównywaniu sie z innymi. Nie bądź tak krytyczna. 7. Co czuję? 10 monet -Cieszysz się codziennością, dostrzegasz radość w codzienności. Jesteś szczęśliwa i zadowolona z obecnego życia. 8. Czego nie czuję? paź kielichów - Nie kierujesz sie intuicją, nie dostrzegasz subtelnych znaków jakie dają Ci inni ludzie. 9. Ważne przesłanie? królowa buław, 3 kielichy, 6 monet -bądź silna, realizuj swoje plany, ale nie zapominaj o lojalności wobec przyjaciół. Bądź zdecydowana, a osiągniesz swój cel. Zachowaj przy tym równowagę między empatia a bycie silną. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi