Lenka10 Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 jakie ma wobec mnie nastawienie po ostatnim tym spotkaniu ? As mieczy Świat Rycerz Denarów pytanie sprzed jakiegoś czasu ,najpierw w tych kartach nie widziałam niczego pozytywnego : tyle że z jakiegoś powodu nie chce zacieśniać znajomości ani poznawać się bliżej, możliwe ze się odsunie, nastawienie tylko koleżeńskie teraz ma. Ale potem tak sobie pomyślałam że jak to jest możliwe skoro podczas tych spotkań tak świetnie się dogadujemy . teraz zaczęłam się doszukiwać jakiejś pozytywnej informacji z tych kart np. ze po tym spotkaniu doszedł do jakiegoś wniosku i że teraz jest pewien że jestem np. idealną dla niego osobą ale nie będzie sie spieszył z ujawnieniem tego przede mną . Nie wiem czy trochę sobie tego nie naciągnęłam ,dlatego proszę o pomoc bardziej doświadczonych osób Cytuj
joannalp Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 ja może nie jestem bardziej doświadczona...ale mi sie zdaję że właśnie mu się spodobałaś 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Traktuje Cię jak koleżankę i faktycznie świetnie mu się z Tobą gada - as mieczy - żywioł powietrza wróży dobrze na dogadywanie się. Nie ma tu kart mówiących o ogniu (namiętności, pożądania) i silnych emocjach, ale uważa że jesteś ładna, o tym mówi postać kobiety z karty Świat. Myślę że potrzeba jakiegoś impulsu żeby Pan się nakręcił. Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 As mieczy Świat Rycerz Denarów Pan będzie dążył do poznania Ciebie. As Mieczy Świat, to początek odkrywania Ciebie. R Denarowy jest ostrożny ale zdecydowany. Warto Panu ułatwic ten proces wzajemnego poznawania się...... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Wiesz... Rycerz Monet to ewidentne darzenie do bliskosci i zaciesnienia wiezi. On w tym Asie Mieczy zrozumiel, ze jestes mu bardzo bliska (Swiat, czyli ktos, kogo gdzies tam odnalazl, kto jest mu bliski) i Rycerz Monet to juz konkretne darzenie do zblizenia sie. Rycerz Monet jest rozpedzony i nie do powstrzymania. Wg Dennera to najsilniejsz w AM karta karta sukcesu, jezeli chodzi o takie sprawy. Takze wypada sie tylko cieszyc, bo zapowiada ona nie tylko dzialani, ale dzialania niosace ze soba powodzenie i sukces. Takze pan nie tylko, ze chce Cie poznac i sie do Ciebie zblizyc, ale podejmie takie dzialania, aby to sie udalo. Podsum (HB) to XXII Glupiec i IV Cesarz. Poczatki moga byc nieco chaotyczne i moze wydawac sie, ze to do niczego nie prowadzi, raz bedzie tak, raz inaczej... ale co z tego sie wyloni to stala i stabilna struktura w Cesarzu, wiec powazniejsz relacja ma szanse sie pokazac. 1 Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 jakie ma wobec mnie nastawienie po ostatnim tym spotkaniu ? As mieczy Świat Rycerz Denarów Ma do Ciebie Bardzo Pozytywne nastawienie i uważa że masz "głowę na karku". Wygląda to tak, że to Wasze ostatnie spotkanie było bardzo absorbujące i jest dla Niego początkiem jakiegoś nowego cyklu w Waszej znajomości. Wyszedł w Rycerzu Denarów, a ten jest człowiekiem stabilnym, wytrwałym, cierpliwym i umie koncentrować się na swoich celach, tak więc na pewno nie będzie nic robił na "hurra" w Twoim kierunku, a spokojnie i powoli. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 zadałam właśnie takie pytanie bo wydaje mi się że to spotkanie było jakimś przełomowym, ale on oczywiście niczego po sobie nie pokazuje a do tego mamy chwilową stagnację ale to już chyba norma ze zawsze jak zaczynam się domyślać jego uczuć względem mnie to on pozornie się wycofuje by potem znów "uderzyć" Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 zadałam właśnie takie pytanie bo wydaje mi się że to spotkanie było jakimś przełomowym, ale on oczywiście niczego po sobie nie pokazuje a do tego mamy chwilową stagnację ale to już chyba norma ze zawsze jak zaczynam się domyślać jego uczuć względem mnie to on pozornie się wycofuje by potem znów "uderzyć" Cały R Denarowy...najpierw dobrze zbada grunt, upewni się... Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 zadałam właśnie takie pytanie bo wydaje mi się że to spotkanie było jakimś przełomowym, ale on oczywiście niczego po sobie nie pokazuje a do tego mamy chwilową stagnację ale to już chyba norma ze zawsze jak zaczynam się domyślać jego uczuć względem mnie to on pozornie się wycofuje by potem znów "uderzyć" Monetowy jest nierychliwy. Nie pasuje mi do pana w zalotach ( Mi, bo ja jestem niecierpliwa). Monetowy Rycerz wygodniejszy jest gdy już relacja trwa...choć może wiać przy nim nudą Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) relacja trwa już bardzo długo ,bo ok 2 lata i nie ma tu żadnych nagłych wybuchów emocji czy czegoś w tym stylu , z jego strony wszystko jest dokładnie poukładane zaplanowane i nawet jak bym chciała coś w tym zmienić albo np. zmienić jakiś jego pogląd na daną sprawę to wiem że poległabym, zresztą już tego próbowałam i nigdy mi się to nie udało raczej to wygląda tak że im bardziej ja naciskam tym bardziej on się broni Edytowane 27 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 relacja trwa już bardzo długo ,bo ok 2 lata i nie ma tu żadnych nagłych wybuchów emocji czy czegoś w tym stylu , z jego strony wszystko jest dokładnie poukładane zaplanowane i nawet jak bym chciała coś w tym zmienić albo np. zmienić jakiś jego pogląd na daną sprawę to wiem że poległabym, zresztą już tego próbowałam i nigdy mi się to nie udało A na jakim poziomie jest ta relacja? Bo jeśli koleżeńskim, i juz 2 lata, to obawiam się, że na tym poprzestanie. Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) A na jakim poziomie jest ta relacja? dość długo to trwa ale też dość dużo w tym czasie się działo , ja byłam w związku małżeńskim on wolny . Zmotywował mnie do rozwodu którego ja chciałam już dużo wcześniej ale nie miałam na to odwagi itp.. od pół roku jest już po wszystkim ale sytuacja między nami jest dla mnie nadal wielką zagadką bo niby zachowujemy się jak para ale oficjalnie nią nie jesteśmy przez dystans jaki on utrzymuje wobec mnie. mogę jeszcze dodać że kiedy złożyłam pozew to wyprowadził się do innego miasta ale po rozwodzie wrócił więc tu jakby potwierdza się ta jego ostrożność i "badanie gruntu" Edytowane 27 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Wg kart - nastawienie wobec Ciebie ma pozytywne. Z autopsji - Może warto dać Mu czas i szansę? Ja też jestem w wieloletnim związku, otoczenie traktuje nas jak nierozerwalna parę i tak się też zachowujemy ale...jak to się mówi - nie jesteśmy "po słowie". Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 oczywiście że czas mu dam, odnalazłam w nim jak to się mówi swoją "bratnią duszę" ile czasu bym z nim nie rozmawiała to zawsze jest to za mało więc nie zrezygnuję z tego tak łatwo ale wiem też że nie mogę mu się narzucać a poza tym im dłużej to wszystko trwa tym bardziej mi na tym zależy Cytuj
iridos Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 jakie ma wobec mnie nastawienie po ostatnim tym spotkaniu ? As mieczy Świat Rycerz Denarów jakby sie wycofywał Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 jakby sie wycofywał on dość często się wycofuje ,zawsze wtedy kiedy ja już nabieram pewności co do tego na czy stoję wiec może i tym razem tak jest. Dodatkowo on jest Rakiem wiec jak na raka przystało "krok do przodu dwa do tyłu " -może coś w tym jest Cytuj
iridos Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 gdzieś większy rozkład na te znajomość jest? doczytałam dalej ze to trwa juz lata nie chwile wiec wg mnie tu ognia nie wskrzesisz on ewentualnie koleżeńsko przyjaźnie traktuje Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) nie ,nie mam żadnego większego rozkładu poza tymi które tu wcześniej zamieszczałam , i raczej sama go sobie nie postawię bo obawiam się że pewnie nie byłby zbyt wiarygodny dlatego czasem tylko stawiam sobie karty na krótkie pytania. Edytowane 27 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
Vivere Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 on dość często się wycofuje ,zawsze wtedy kiedy ja już nabieram pewności co do tego na czy stoję wiec może i tym razem tak jest. Dodatkowo on jest Rakiem wiec jak na raka przystało "krok do przodu dwa do tyłu " -może coś w tym jest To marne pocieszenie, ale mój Rak tez taki jest ( dwa kroki do przodu, jeden do tyłu). Tyle, że mnie akurat taki stan raczej odpowiada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi