agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 przyjaźnimy się od dawna. Mogłabym zapytać po prostu, ale trochę obawiam się odpowiedzi. On jest żonaty ale nie specjalnie kryje się z tym, że gdyby coś, to on chętnie. Przystopowałam go ale ostatnio się pan wyraźnie ożywił znowu w moim kierunku. Jak zapatruje się na naszą znajomość? 8 buław król monet kochankowie Ożywienie w tej 8 buław już nastąpiło.Król monet to chyba to, że on ma świadomość, że nie jest wolnym człowiekiem ale jakieś tam nieprzyzwoite ;D mysli w stosunku do mnie ma. Pytanie pomocnicze zatem Jak dalej będzie się rozwijała nasza znajomość 8 buław (!) 7 denarów 9 denarów To osiem buław to jakieś czepliwe.Więc nadal sporo ciepłych gestów ale poza ramy przyjaźni to nie wyjdzie. Cytuj
melyss Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 no ... witaj 7 denarów mówi na razie co nie oznacza ,że nigdy. To tylko odłożenie planów na póżniej, kiełkowanie na plon trzeba poczekac. Pan zajęty przyziemnymi sprawami ale fakt, że podobasz mu się. No i ( monet to karta brama - więc zarazem i ostrzeżenie i rada. Toszczęście ale dla tych którzy mądrze gospodarują. No i trochę odciągają uwagę od rozkładu i zadają pytanie dlaczego wogóle do tego doszło? Na to pytanie musisz sama sobie odpowiedzieć . wg mnie wogóle nie ma sensu tym tematem się zajmować - tak podpowiadają karty. pozdrawiam 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Jest dzialanie i on ma poczucie, ze to on jest tym, ktory ksztaltuje te znajomosc w zgodzie z potrzebami swojego serca. W podsumie (HB) jest XIV Umiarkowanie i V Papiez. On widzi mozliwosci, aby z tej znajomosci zrobilo sie cos glebszego. Przyjazn, ale i powazny zwiazek. Jak bedzie dalej. Widac konkretne, wytrwale, cierpliwe dzialania. No chyba, ze te 8 Bulaw to szybki seks w wyniku ktorego zajdziesz w ciaze (7 Monet) ... W kazdym razie ogolnie otwarcie sie na siebie i obdarowywanie sie nawzajem tym, co najlepsze. W podsumie (HB) VI Kochankowie. Kieruj(cie) sie serduszkiem. Tu ono ma najwiecej do powiedzenia. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Jest dzialanie i on ma poczucie, ze to on jest tym, ktory ksztaltuje te znajomosc w zgodzie z potrzebami swojego serca. W podsumie (HB) jest XIV Umiarkowanie i V Papiez. On widzi mozliwosci, aby z tej znajomosci zrobilo sie cos glebszego. Przyjazn, ale i powazny zwiazek. Jak bedzie dalej. Widac konkretne, wytrwale, cierpliwe dzialania. No chyba, ze te 8 Bulaw to szybki seks w wyniku ktorego zajdziesz w ciaze (7 Monet) ... W kazdym razie ogolnie otwarcie sie na siebie i obdarowywanie sie nawzajem tym, co najlepsze. W podsumie (HB) VI Kochankowie. Kieruj(cie) sie serduszkiem. Tu ono ma najwiecej do powiedzenia. żadnych ciąż facet jest żonaty i ma dwie córy, starczy mu, ja mam jedną, też mi starczy. Ale fakt, czuję, że on tam coś się do mnie takimi małymi kroczkami przybliża. już od 3 lat. Może mi cieplutko na sercu z tego powodu.A ja nie lubię być tą drugą, więc chyba na tym budowaniu mu się skończy. Szybki numerek odpada, po tym jak mnie tu straszysz ciążą ;D Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 8 buław król monet kochankowie Chciałby romansu, tyle że nie byłoby to nic "stałego", nic poważnego, ze względu na to że Pan ma rodzinę i nie zamierza tego zmieniać. Pytanie pomocnicze zatem Jak dalej będzie się rozwijała nasza znajomość 8 buław (!) 7 denarów 9 denarów Będzie tak, jak jest dotychczas...z tym że w pewnym momencie Pan może wykazać się większą determinacją w "zdobywaniu" Ciebie. Szkoda że na 9 Denarów nie dociągnęłaś. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 8 buław król monet kochankowie Chciałby romansu, tyle że nie byłoby to nic "stałego", nic poważnego, ze względu na to że Pan ma rodzinę i nie zamierza tego zmieniać. Pytanie pomocnicze zatem Jak dalej będzie się rozwijała nasza znajomość 8 buław (!) 7 denarów 9 denarów Będzie tak, jak jest dotychczas...z tym że w pewnym momencie Pan może wykazać się większą determinacją w "zdobywaniu" Ciebie. Szkoda że na 9 Denarów nie dociągnęłaś. Tego,że on może zacząć działać bardziej konkretnie,właśnie się trochę obawiam, to nie jest typowy monetowy, on jest ostrożny, bo dba o trwałość rodziny. Jednak wiem, że to facet ognisty Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 I otóż to, wyszedł w Królu Denarowym, a ten jest bardzo odpowiedzialny, ma rodzinę i dba o nią, zapewnia stabilizację... Ale jak widać, to co mu siedzi "pod skórą", to już inna sprawa. Tyle że KD żeby podjąć działanie musi mieć ku temu poważne przesłanki, On raczej nie bywa impulsywny, to gość twardy jak skała, więc jak mu pokażesz że nie jesteś zainteresowana, to raczej nie masz czego się obawiać bo ta Jego ognistość Ciebie nie dotknie. Chyba że, się skusisz... Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 I otóż to, wyszedł w Królu Denarowym, a ten jest bardzo odpowiedzialny, ma rodzinę i dba o nią, zapewnia stabilizację...Ale jak widać, to co mu siedzi "pod skórą", to już inna sprawa. Tyle że KD żeby podjąć działanie musi mieć ku temu poważne przesłanki, On raczej nie bywa impulsywny, to gość twardy jak skała, więc jak mu pokażesz że nie jesteś zainteresowana, to raczej nie masz czego się obawiać bo ta Jego ognistość Ciebie nie dotknie. Chyba że, się skusisz... tak serio, to nawet nie bioręgo pod uwagę, jak głupia gęś, kocham innego, któy ma chyba inną albo cóś ;( Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 tak serio, to nawet nie bioręgo pod uwagę, jak głupia gęś, kocham innego, któy ma chyba inną albo cóś ;( Typowe myślenie kobiety która kocha a nie jest z wybrankiem serca - chyba ma inną, nie smutaj na zapas jeśli nie jesteś tego pewna że ma, najpierw upewnij się, a jak nie ma, to może Go pokokietuj troszeczkę, daj jakiś sygnał ?:* Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Typowe myślenie kobiety która kocha a nie jest z wybrankiem serca - chyba ma inną, nie smutaj na zapas jeśli nie jesteś tego pewna że ma, najpierw upewnij się, a jak nie ma, to może Go pokokietuj troszeczkę, daj jakiś sygnał ?:* nie smutam, odpuściłam, co ma być, to będzie. ja za nim biegać nie będę. Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Myślałam że smutasz, bo ta smutna minka i nie twierdze że masz biegać za Nim, nie znam sytuacji, pomyślałam tylko że być może On nawet pojęcia nie ma że choć odrobinę zainteresowana Nim jesteś, stąd moja wzmianka... Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Myślałam że smutasz, bo ta smutna minka i nie twierdze że masz biegać za Nim, nie znam sytuacji, pomyślałam tylko że być może On nawet pojęcia nie ma że choć odrobinę zainteresowana Nim jesteś, stąd moja wzmianka... doskonale wie, wiele już było między nami, ale nagle, bez ostrzeżenia przestał się odzywać. Ponieważ wie, że nie całkiem byłam fair w stosunku do niego wcześniej, dwa razy delikatnie dałam do zrozumienia, że nie mam pretensji. nic więcej nie planuje robić. Bedzie co ma być. Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 No to w takim układzie zgadzam się, też nie robiłabym już nic w Jego kierunku. A swoją drogą, to ja nie wiem co z tymi facetami się porobiło że tak nagle milkną, znikają bez słowa i już, a nie powiedzą wprost o co chodzi, gdzie ta ich odwaga:mysli:. Oj, lepiej tu nie napiszę co o tym myślę. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 No to w takim układzie zgadzam się, też nie robiłabym już nic w Jego kierunku.A swoją drogą, to ja nie wiem co z tymi facetami się porobiło że tak nagle milkną, znikają bez słowa i już, a nie powiedzą wprost o co chodzi, gdzie ta ich odwaga:mysli:. Oj, lepiej tu nie napiszę co o tym myślę. bo jeszcze by musieli się zmierzyć z naszymi emocjami najśmieszniejsze jest to,że szybciej bym zrozumiała tekst - sorry laska, nie jesteś w mim typie - niż takie milczenie, bo choroba wie, co on ma w tej głowie. Cytuj
iridos Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 żadnych ciąż facet jest żonaty i ma dwie córy, starczy mu, ja mam jedną, też mi starczy. Ale fakt, czuję, że on tam coś się do mnie takimi małymi kroczkami przybliża. już od 3 lat. Może mi cieplutko na sercu z tego powodu.A ja nie lubię być tą drugą, więc chyba na tym budowaniu mu się skończy. Szybki numerek odpada, po tym jak mnie tu straszysz ciążą ;D no 3 lata małe kroczki jak piszesz trochę mizernie koreluje z 8 buław wiec tu zryw ewentualny czyjś możliwy żeby potem wyhamować ostro na pierwszy rzut oka tez o ciąży pomyślałam ale pytałaś o zapatrywania a od nich do działań daleka droga 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 tak mnie nastraszyłyście tą ciążą, że facetowi nigdy nie dam się dotknąć, no chyba, że przejdę wczesną menopauze Cytuj
iridos Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 ale karty po to sa żeby ostrzegać i przewidywać nie wyrokować Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Ale to nie pierwszy rozklad, w ktorym sie u Ciebie ciaza pokazuje. Wczesniej, w starszych tez juz bylo i tez pisalas, ze niemozliwe... min. jeden rozklad byl, gdzie pisalam, ze widac ciaze i nie tylko ja... iridos bodajze tez... ewentualnie ktos jeszcze. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 wiem, dlatego postanowiłam poczekać z seksem do menopauzy Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62690-jak-zareagowal-x-na-wiadomosc-ode-mnie-3.html tu coś wspominałaś o ciąży, i był jeszcze jeden rozkład na moją przyszłą sytuacje, gdzie było połączenie 10 pucharów(lub denarów) + 7 denarów ale tamten rozkład wywiało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi