JagodowaTruskawka Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Postawiłam rozkład a Pana, ktory ostatnio często zabiega o kontakt. Poznalismy sie dlugi czas temu, a teraz zebralo go na 'słodzenie' . Co o mnie sądzi: IV denary , VI mieczy , IV miecze -> II Kapłanka -że nie mam źle, umiem o siebie zadbać, żyje sobie we własnym świecie i jestem troche outsiderem. Widzi tez, moje wspolczucie dla innych i lagodnosc . Co planuje : Cesarzowa , III miecze , Rydwan -> XIII Smierć - Chce zrobic ze mnie cesarzowa, żeby potem zdradzic i popedzic jak rydwan? Co o tym sądzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Listopada 2012 Maestro Napisano 27 Listopada 2012 Mam wrażenie, że on nie ma o Tobie wyrobionego zdania, bo wydajesz mu się być bardzo niedostępna, co planuje? Hmmm, mi połączenie Cesarzowa + 3 mieczy kilka razy pokazało, ze tak mnie wkurzył facet, że napisałam mu coś niemiłego, coś co go poruszyło..Możliwe, ze Ty mu zagrasz na nosie i on odjedzie, albo zadziała, brak mi karty do Rydwanu.. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Sama jestem ciekawa tego rozkladu, bo wyszly sprzeczne karty. Z jednej strony cesarzowa a z drugiej 3 mieczy i rydwan. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 A tam nie ma jeszcze jednej kobiety? Bo to wyglada jakby on chcial trojkacik ciagnac... Wieczorem lukne na rozklad. Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Co o mnie sądzi: IV denary , VI mieczy , IV miecze -> II Kapłanka - ...że jesteś skryta, nie okazujesz emocji...podchodzisz trzeźwo do sytuacji, najpierw ją na spokojnie przemyślisz, a później działasz...nie brakuje Ci kreatywności w rozwiązywaniu problemów... I jeśli uznasz, że lepiej będzie coś za sobą zostawić, odejść, to też tak robisz, bez większych sentymentów... Ce****e Cię też dobra intuicja, podejmujesz słuszne deycje. Co planuje : Cesarzowa , III miecze , Rydwan -> XIII Smierć - Albo pan właśnie przeżywa zawód miłosny i che się w ten sposób pocieszyć... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Co o mnie sądzi: IV denary , VI mieczy , IV miecze -> II Kapłanka Co planuje : Cesarzowa , III miecze , Rydwan -> XIII Smierć - Albo pan właśnie przeżywa zawód miłosny i che się w ten sposób pocieszyć... Tez o tym myslalam, poniewaz nie mialam z nim wcesniej kontaktu a ostatnio cos jest na rzeczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi