agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Tak mnie wystraszyłyście ciążą... ale tu jej chyba nie widać 1)Gdzie jestem - 3buławy -skupiam się na realizacji zamierzeń zawodowych pewne 2)Moje zadanie 2 miecze- pewnie odciąć się od przeszłości i problemów 3) Trudności - Król buław- no jakże by inaczej - facet 4) Mocne strony - Rycerz denarów- jestem ostrożna 5) Problemy 9 buław-a jakże by inaczej, tu problemem jest mój brak zaufania, szczególnie do facetów, czarnowidztwo. 6) Gdzie idę - Sprawiedliwość - czyli co posieję, to i zbiorę dociągnęłam więc jeszcze dwie karty na sprawkę - Paź monet Paź buław No ta sprawka mnie zagięła trochę bo z tymi trudnosciami w postaci Króla buław może faktycznie wyjśc coś nie tak. a jak dociągnęłam dwóch paziów, to już ogólnie zrobiło się dziwnie Edytowane 27 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
syla3 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 )Gdzie jestem - 3buławy -Siegasz juz daleko wzrokiem tzn patrzysz przed siebie w przyszłośc .To karta podrózy , moze o niej mówic dosłownie ale tez i o podrózy w sensie duchowy,.Jestes juz o wiele odwazniejsza i pewniejsza siebie . 2)Moje zadanie 2 miecze-Twim zadaniem jest nie zamykać się wsobie .Nie byc bierną i obojetną, pomimo , ze mozesz miec wszystkich i wszystkiego dosyc to blokowanie się i zamykanie oczu na wszystko dookoła przyniesie tylko zadawanie sobie bólu i emocjonalne wyczerpanie. 3) Trudności - Król buław- Trudnosci mogąbyć przez faceta , ale to takze cechy zywiołu ognia , które mówią o wybuchowości, apodaktycznosci i silnej osobowości.Brak ognia w szybkie angazowanie się i plan działania. 4) Mocne strony - Rycerz denarów- To twój spokój i opanowanie.To twarde stanie na ziemi i angazowanie się w kazdą sprawę powoli i z rozmysłem. 5) Problemy 9 buław-To karta , którą Ja nazywam sparzony na błędach , czyli ostroznośc , nieufnośc i gotowośc w razie czego do stawiania oporu. 6) Gdzie idę - Sprawiedliwość-Idziesz w kierunku rozliczenia się. To karta , która kaze nam zastanowić się i uświadomić sobie popełnione błędy .Rozsąnie, na cgłodno i rozwaznie dokonac analizy działań i zastanowic się gdzie został popełniony błąd.jakie było twoje postepowanie taka tez poniesiesz odpowiedzialnośc. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 ta apodyktycznośc i wybuchowośc to jak najbardziej o mnie ;(tak samo jak ostrożnośći i dmuchanie na zimne Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 1)Gdzie jestem - 3buławy - Będziesz miała za sobą cenne i znaczące doświadczenia, zrobisz kamień milowy, pokonasz pewne trudności i będziesz mogła z zadowoleniem patrzeć w przyszłość... 2)Moje zadanie 2 miecze- Przed Tobą pewne dylematy, próby podjęcia decyzji, obrania kierunku...możliwości, które będą ze soba sprzeczne... Będziesz stawała przed wyborami... 3) Trudności - Król buław- ...albo np.: będziesz chciała zachowac swoją pozycję... 4) Mocne strony - Rycerz denarów- ...ale i cierpliwa, wytrwała, odpowiedzialna, przemyślisz każdy krok... Działasz konsekwentnie. 5) Problemy 9 buław- ...lęk , zachowania obronne - wiesz zapewne, czego dotyczą. Tylko w 9 Buław jest taka informacja, że wynikają one z naszych wcześniejszych doświadczeń, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości... Masz ochronny pancerzyk, boisz się otworzyć, bo zostałaś już raz zraniona. 6) Gdzie idę - Sprawiedliwość Paź monet Paź buław - Przed Tobą nowe możliwości, także zawodowe...ale to od Ciebe zależy, jak i czy je wykorzystasz... - 1 Cytuj
Tarocista Kamil Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Witam i zapraszam do rozmowy Od jak dawna zajmujesz sie tarotem? Edytowane 27 Listopada 2012 przez Daffne Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Od jak dawna zajmujesz sie tarotem?od bardzo niedawna Cytuj
Tarocista Kamil Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) ja od roku o tak na poważnie to od niecałych 2 miesięcy,kiedy to kupiłem sobie talie. korzystam z talii ciro marchettiego-tarota snów a ty z jakiej talii korzystasz? Edytowane 27 Listopada 2012 przez Daffne Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Tarocisto Kamilu, wątek dotyczy innego tematu. Cytuj
Tarocista Kamil Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 no ok,zle zeby pisać chce cie troche poznać Cytuj
Tarocista Kamil Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 a co do tematu,troche sie pośpieszałas z ty rozkładem takie rozkłady najlepiej robić w drugiej połowie grudnia,kiedy będziemy bliżej energetyki nowego roku. po za ty moim zdaniem ten rozkład który przedstawiłaś byłby lepszy na prognoze miesięczną a nie roczną. Na prognoze roczną najlepszy jest moim zdaniem rozkład z 13 kart. Ale każdy ma swój styl pracy z kartami....... Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Jak masz ochotę pogadać z kimś to jest do tego dział pogaduszki. Możliwe, że lepszy jest rozkład na 13 kart, tu chodziło mi właściwie o energie najbliższych 12 miesięcy Edytowane 27 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Kamilu tu mamy wątek do rozmówek z tarocistami http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62706-rozmowki-okolotarotowe.html Zapraszam Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 dopiero teraz zauważyłam,że na końcu rozkłady pojawiły mi się te same karty co tu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64015-rozklad-na-relacje-robiony-dla-mnie-przez-inez2503.html czyli połączenie paziamonet z paziem buław i tu jeszcze była jakaś 2 ale nie pamiętam jaka a zapisać zapomniałam Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Ja sobie taki rozklad machne na styczniowy now... A co do rozkladu. Juz interprece. Wiec w tej chwili jestes w sytuacji, gdzie nie mozesz (i nawet nie powinnas!) nic aktywnie robic, przynajmniej nic na hurra. To jest czas, gdy wszystko w sumie, co na te chwile bylo potrzebne, zrobilas i teraz obserwujesz, ogladasz wyniki swoich dzialan, ewentualnie dzialasz tylko wtedy, gdy widzisz taka potrzeb i czekasz na plony tego, co zrobilas. Karta jest bardzo pozytywna, bo zapowiada zadowolenie. Mowi o harmonii tego, czego pragna serce i dusza a tego, co maja szanse zobaczyc oczy. Twoim zadaniem w tej chwli jest pogodzic rozne sprzeczne sprawy, szukac kompromisow, zadbac o rownowage w Twoim zyciu. Wsrod trudnosci moze rzeczywiscie pojawisc sie jakis egocentryczny pan, ktory bedzie chcial wszystko naginac podlug swojej woli. Moze byc tez tak, ze to w Tobie uaktywni sie taka wlasnie wola dzialania, ze przesloni Ci to potrzeby innych ludzi i kaze skoncentrowac jeno na sobie. Wsrod mocnych stron na pewno jest Twoja ogromna wytrwalosc, pilnosc i pracowitosc a takze zdolnosc koncentrowania sie na tym, co danej chwili jest dla Ciebie wazne. Problemem moze byc jednak zbytnia ostroznosc i pasywnosc. Wynika ona oczywiscie z wczesniejszych doswiadczen, ale nie jest obiecujaca. Charakteryzuje sie ona tym, ze stoi sie raczej z boku i spoglada na to, "co zrobia inni", "co los nam da" itd. samemu sie jednoczesnie wzbraniajac przed jakas wieksza aktywnoscia. Ale trzeba pamietac, ze to tylko negatywna wibracja tej karty. Jezeli by ja tak podrasowac w naszym zyciu to pozytywna jej wibracja jest umiejetnosc zdecydowanego dzialania w harmonii z naszym wnetrzem, intuicja, oczekiwaniami i potrzebami. Warto to wykorzystac. Gdzie idziesz. Idziesz w kierunku, w ktorym dostaniesz zaplate za wszystkie swoje dotychczasowe dzialania. Bedzie to, co do tej pory posialas, plony tego. Nie mniej i nie wiecej. Zyskasz w swoim zyciu poczucie bezpieczenstwa, stabilnosc, miejsce na ziemi, jednoczesnie pozbywajac sie tego, co Ciebie ogranicza i nie bedac w niczym pohamowana, jezeli chodzi o jakiekolwiek ruchy do przodu, w kierunku rozwoju. Suma (HB) to VIII Sprawiedliwosc i ona tu jest najwazniejsza. Czyli uczciwie i rozwazne podejscie do siebie, zycia, otoczenia. Pamietaniu o tym, ze wszystko przynosi ze soba jakies konsekwencje. I pamietaniu o tym, ze jezeli nie zadzialasz nie bedziesz mogla cieszyc sie plonami. Wiec warto zmienic pasywnosc w aktywnosc. A bedac aktywnym pamietac, aby pozostawac uczciwym i fair: wobec innych, ale i wobec siebie. 1 Cytuj
alathea Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Tak mnie wystraszyłyście ciążą... ale tu jej chyba nie widać ach, wszystko mozna naciagnac ;P 1)Gdzie jestem - 3buławy - siegasz myslami daleko w przyszlosc, moze chcialabyc podrozowac, wyjechac - w kazdym razie, zeby bylo troche inaczej niz jest 2)Moje zadanie 2 miecze - chronic sie przed .np. ..ciazą (antykonc.) 3) Trudności - Król buław - facet, ktory do Ciebie startuje, ktory Ci sie podoba, on jest aktywny i moze Ci przeszkadzac w trzezwym mysleniu 4) Mocne strony - Rycerz denarów- systematycznie zabezpieczasz sie, jestes ostrozna (antykoncepcja) 5) Problemy 9 buław - to trudna karta, jesli chcemy ja podciagnac pod ciaze, ale - moze np. masz juz jedno dziecko albo trauma ciazowa (moze byc nawet kolezanki ) 6) Gdzie idę - Sprawiedliwość - kto sieje, ten zbiera.. - Paź monet Paź buław a tu dzidzius :Paz kijow, znaczy chlopczyk troszke sobie zazartowalam, oczywiscie w tym rozkladzie widac, jakby Krol odciagal Cie od twoich planow, troche je niweczyl - a Paz kijow an koncu - to moze byc flirt z tym panem Twoje zadanie, to troszke sie od niego oganiac i robic swoje zaleta jest to, ze jestes zorganizowana i w miare systematyczna jesli studiujesz, pilnuj studiow pozdrawiam Ania Edytowane 6 Grudnia 2012 przez alathea lit. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Tak... Paz Monet na koncu to zdecydowanie TAKZE ciaza. Nie rozumiem, czego tu sie bac. Jak jest super chlopek... to i dziecie tragedia nie jest. Rzekla matka trojga dzieci... Cytuj
alathea Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 bo plany nieraz biora w łeb... dziecko wszystko przestawia w zyciu, ma sie juz inne spojrzenie Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 za stara jestem moje dziecie ma już 6 lat,cieszy mnie to niezmiernie,że jest już bardzo samodzielna ;)ponowne pieluszki mnie przerażają.Już nie mówiąc o tym, że to by mi wywróciło życie do góry nogami. Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 bo plany nieraz biora w łeb... dziecko wszystko przestawia w zyciu, ma sie juz inne spojrzenie No niby tak, ale najwiekszy wywrot to przy pierwszym dziecku. Przy nastepnym to juz takze wywrot, ale juz nie tak drastyczny. Ale wiadomo, kazdy ma inne realia zyciowe. Ja mam trzy sztuki (najstarsze 10 lat, srednie 6 i najmlodsze 3) i ciesze sie, ze coraz wieksze sa. Zaczynam powoli bardziej oddychac. A to tez wazne. agaMaj... nie wiem, ile masz latek... ja mam 33... rozumiem, ze po prostu w pewnym momencie odhacza sie ten temat i czlowiek woli skupic sie na sobie. Ja zadowolona jestem, ze mlode coraz bardziej odchowane itd. Ale wydaje mi sie, ze karty jezeli cos pokazuja to jest cos na rzeczy. Na dana chwile myslimy tak... bedac juz w relacji z ukochanym mezczyzna mozemy myslec inaczej. Czasem bywa, ze wlasnie jest tak, ze potem on (czy oboje) chce czegos, co by dodatkowo laczylo i mimo, ze dziecko nie w planach to czlowiek sie decyduje. Rozne scenariusze pisze zycie. A kobiety teraz rodza po 40-tce... bo sa zdrowe, fit i zadbane... takze z tym wiekiem to bym nie przesadzala. Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 ja mam 34 nigdy nie żałowałam bycia w ciąży i tego , że mam córę, chociaż sama ciąża , poród i pierwsze miesiące były nie szczególnie przyjemne bo byłam z tym sama w dodatku się nasłuchałam od zacofanego otoczenia... możliwe,że w pewnym momencie mogę sama chcieć tego drugiego dziecięcia... w tej chwili jednak sam pomysł mnie przeraża. Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 No to bardzo stara jestes. Az rok starsza ode mnie. Ja widzisz, nie uwazam sie za stara. Tu w DE nawet uwazaja mnie za sikse, co sobie machnela troje dzieci. Jak ide z moja 10-latka to patrza tak dziwnie czesto. W klasie u najstarszej cory kiedys mloda opowiadala, ze jej mama ma tyle i tyle lat to uslyszala tekst "to niemozliwe! rodzice maja zawsze powyzej 40 lat!"... Az nauczycielka musiala dzieciom tlumaczyc, ze "nie! jej mama ma naprawde tyle lat"... Duzo w tym wieku dopiero zaczyna myslec o dzieciach. Mojego szwagra zona urodzila wlasnie pierwsze dziecko w wieku 36 lat i jest super, dziecko zdrowe, mamusia zadowolona itd... Czego chciec? A nastawienie z czasem sie zmienia. Jestes teraz sama z szansami na powazna relacje w przyszlosci. Jak bedziesz juz w tej powaznej relacji to bedzie co innego. Szanse to tylko szanse... to jak golab na dachu... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 no właśnie, szanse.ale ogólnie po wczorajszej rozmowie z owymi szansami, to może i faktycznie coś może być ale nie musi., W każdym razie wykupie w aptece cały zestaw środków anty Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Napisano 6 Grudnia 2012 a staro się nie czuję. ogólnie wyglądam nawet na mniej niż mam. jak miałam 32 to dawali mi 26 teraz też ciągle słyszę, że wyglądam lepiej niż nie jedna nastolatka. Więc ten wiek to nie bariera, blokada jest jak na razie w mojej głowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi