Skocz do zawartości

grudzień.Airi.

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

-> ogólna aura miesiąca -> 4 pentakli + pustelnik + 7 kielichów

trochę marzeń, trochę oderwania od rzeczywistości... z drugiej podróż do wnętrza i trzymanie się tego co jest... to też prezenty ;P

-> co mnie czeka w sprawach:

-miłosnych-> 6 buław + 2 mieczy +2 kielichów -> Sąd/Kapłanka

..................sprawiedliwość..umiarkowanie..koło

...................................głupiec.........kapłanka

............................................kapłanka

jakieś wahania, niejasności... coś może się ruszyć... namieszać... dużo zależy od samego losu...

-zawodowe-> głupiec +mag + 7 mieczy -> księżyc/pustelnik

hmmm....może będę się za czymś nowym rozglądać....

-finansowe-> Papież

nie najgorzej chyba ^^

-> niespodzianka/co mnie czeka niespodziewanego -> as mieczy + 5 kielichów + sprawiedliwość -> papież

nie wiem.... wymyślę coś ?? :hahahaha:

co myślicie o tym??

Napisano

skupisz się raczej nad sobą i na swoim wnętrzu . dojdziesz do pewnych przemyśleń

..................sprawiedliwość..umiarkowanie..ko ło

...................................głupiec........ .kapłanka

............................................kapłan ka

jakieś spotkanie z kimś, może jakaś randka

-zawodowe-> głupiec +mag + 7 mieczy -> księżyc/pustelnik

coś nowego , ale niekoniecznie Ci się spodoba . może na początku będziesz myślał , że coś jest super sprawą a potem okaże się , że jednak nie spełnia to Twoich oczekiwań

-finansowe-> Papież

no chyba nie będziesz narzekać :)

-> niespodzianka/co mnie czeka niespodziewanego -> as mieczy + 5 kielichów + sprawiedliwość -> papież

coś sobie wyjaśnisz/dojdziesz do porozumienia z jakąś kobietą

Napisano

Aura m-ca. Tak jakbys sie zdecydowala poswiecic ten czas sobie. Na uporzadkowanie roznych swoich spraw. Zarowno tych materialnych, jak i dotyczacych swojego wnetrza. Wycofanie sie chwilowe, aby spojrzec na pewne sprawy z innej perspektywy. Byc moze dopiescic sie wewnetrznie, jak i zewnetrznie. Wiec nie tylko zadbanie o dusze i umysl (tu moga byc medytacje, jezeli medytujesz i inne praktyki duchowe, jakie stosujesz, jezeli stosujesz), ale takze zadbanie o cialo (wiec wszelkie zabiegi odprezajace, upiekszajace). Sedno sprawy to Ty w centrum wlasnego zainteresowanie i dbalosc o kazdy swoj aspekt, szczegol.

Uczuciowo co... Mi kojarzy sie to z dosc intensywnym wprawdzie kontaktem i nawet zadowalajacym Cie bardzo, ale raczej na poziomie netowym. Kontakt z kims przez szybke.

Zawodowo moze pojawic sie jakas okazja na cos nowego, ciekawego, co moze rowniez polechtac Twoje ego lub odpowiadac temu, co lubisz, jednak bedzie tu wymagany spryt i ostroznosc, bo moze to byc nie do konca takie, jak ktos bedzie Ci usilowal przedstawic.

Finansowo stabilnie. Zadnych wyskokow, ale bedzie ok.

Niespodzianka. To, ze zobaczysz pewna sprawe/pewne sprawy w zupelnie innym swietle. Odlozysz na bok swoje oczekiwania, bo dojrzysz, ze nie maja one pokrycia w rzeczywistosci i spojrzysz na cos realnie, na trzezwo, z dystansem. Bedziesz musiala wyjsc przy okazji poza swoje wlasne jakies sztywne wyobrazenia dotyczace tej sprawy czy moze jakiegos czlowieka i dojrzec w tym drugie dno, glebszy sens.

Napisano

Dziękuję bardzo nirva2991 , dziękuję bardzo SacralNirvana :buzki: :buzki:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja

skupisz się raczej nad sobą i na swoim wnętrzu . dojdziesz do pewnych przemyśleń

prawda rozmyślałam nad różnymi rzeczami...

Byc moze dopiescic sie wewnetrznie, jak i zewnetrznie. Wiec nie tylko zadbanie o dusze i umysl (tu moga byc medytacje, jezeli medytujesz i inne praktyki duchowe, jakie stosujesz, jezeli stosujesz), ale takze zadbanie o cialo (wiec wszelkie zabiegi odprezajace, upiekszajace).

:lol: prawda :D

Wahania wewnętrzne, rozmyślanie nad tymi sprawami

na poziomie netowym. Kontakt z kims przez szybke.

kontakt przez szybkę tak... ale czy w sprawach miłosnych :mysli: trudno powiedzieć

spr. zawodowe i niespodzianka nam się łączą... bo się okazało, że jest możliwość przedłużenia stażu o.O

-finansowe-> Papież

no chyba nie będziesz narzekać :)

najgorzej nie jest

Finansowo stabilnie. Zadnych wyskokow, ale bedzie ok.

jakoś fantastycznie nie było, ale najgorzej też nie...

Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo bardzo :_kwiatek: