Gość Mana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 -> ogólna aura miesiąca -> 4 pentakli + pustelnik + 7 kielichów trochę marzeń, trochę oderwania od rzeczywistości... z drugiej podróż do wnętrza i trzymanie się tego co jest... to też prezenty ;P -> co mnie czeka w sprawach: -miłosnych-> 6 buław + 2 mieczy +2 kielichów -> Sąd/Kapłanka ..................sprawiedliwość..umiarkowanie..koło ...................................głupiec.........kapłanka ............................................kapłanka jakieś wahania, niejasności... coś może się ruszyć... namieszać... dużo zależy od samego losu... -zawodowe-> głupiec +mag + 7 mieczy -> księżyc/pustelnik hmmm....może będę się za czymś nowym rozglądać.... -finansowe-> Papież nie najgorzej chyba ^^ -> niespodzianka/co mnie czeka niespodziewanego -> as mieczy + 5 kielichów + sprawiedliwość -> papież nie wiem.... wymyślę coś ?? co myślicie o tym?? Cytuj
nirva2991 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 -> ogólna aura miesiąca -> 4 pentakli + pustelnik + 7 kielichów skupisz się raczej nad sobą i na swoim wnętrzu . dojdziesz do pewnych przemyśleń -> co mnie czeka w sprawach: -miłosnych-> 6 buław + 2 mieczy +2 kielichów -> Sąd/Kapłanka ..................sprawiedliwość..umiarkowanie..ko ło ...................................głupiec........ .kapłanka ............................................kapłan ka jakieś spotkanie z kimś, może jakaś randka -zawodowe-> głupiec +mag + 7 mieczy -> księżyc/pustelnik coś nowego , ale niekoniecznie Ci się spodoba . może na początku będziesz myślał , że coś jest super sprawą a potem okaże się , że jednak nie spełnia to Twoich oczekiwań -finansowe-> Papież no chyba nie będziesz narzekać -> niespodzianka/co mnie czeka niespodziewanego -> as mieczy + 5 kielichów + sprawiedliwość -> papież coś sobie wyjaśnisz/dojdziesz do porozumienia z jakąś kobietą Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Aura m-ca. Tak jakbys sie zdecydowala poswiecic ten czas sobie. Na uporzadkowanie roznych swoich spraw. Zarowno tych materialnych, jak i dotyczacych swojego wnetrza. Wycofanie sie chwilowe, aby spojrzec na pewne sprawy z innej perspektywy. Byc moze dopiescic sie wewnetrznie, jak i zewnetrznie. Wiec nie tylko zadbanie o dusze i umysl (tu moga byc medytacje, jezeli medytujesz i inne praktyki duchowe, jakie stosujesz, jezeli stosujesz), ale takze zadbanie o cialo (wiec wszelkie zabiegi odprezajace, upiekszajace). Sedno sprawy to Ty w centrum wlasnego zainteresowanie i dbalosc o kazdy swoj aspekt, szczegol. Uczuciowo co... Mi kojarzy sie to z dosc intensywnym wprawdzie kontaktem i nawet zadowalajacym Cie bardzo, ale raczej na poziomie netowym. Kontakt z kims przez szybke. Zawodowo moze pojawic sie jakas okazja na cos nowego, ciekawego, co moze rowniez polechtac Twoje ego lub odpowiadac temu, co lubisz, jednak bedzie tu wymagany spryt i ostroznosc, bo moze to byc nie do konca takie, jak ktos bedzie Ci usilowal przedstawic. Finansowo stabilnie. Zadnych wyskokow, ale bedzie ok. Niespodzianka. To, ze zobaczysz pewna sprawe/pewne sprawy w zupelnie innym swietle. Odlozysz na bok swoje oczekiwania, bo dojrzysz, ze nie maja one pokrycia w rzeczywistosci i spojrzysz na cos realnie, na trzezwo, z dystansem. Bedziesz musiala wyjsc przy okazji poza swoje wlasne jakies sztywne wyobrazenia dotyczace tej sprawy czy moze jakiegos czlowieka i dojrzec w tym drugie dno, glebszy sens. Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Dziękuję bardzo nirva2991 , dziękuję bardzo SacralNirvana :buzki: Cytuj
Gość Mana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Weryfikacja -> ogólna aura miesiąca -> 4 pentakli + pustelnik + 7 kielichówskupisz się raczej nad sobą i na swoim wnętrzu . dojdziesz do pewnych przemyśleń prawda rozmyślałam nad różnymi rzeczami... Byc moze dopiescic sie wewnetrznie, jak i zewnetrznie. Wiec nie tylko zadbanie o dusze i umysl (tu moga byc medytacje, jezeli medytujesz i inne praktyki duchowe, jakie stosujesz, jezeli stosujesz), ale takze zadbanie o cialo (wiec wszelkie zabiegi odprezajace, upiekszajace). prawda -> co mnie czeka w sprawach: -miłosnych-> 6 buław + 2 mieczy +2 kielichów -> Sąd/Kapłanka Wahania wewnętrzne, rozmyślanie nad tymi sprawami na poziomie netowym. Kontakt z kims przez szybke. kontakt przez szybkę tak... ale czy w sprawach miłosnych trudno powiedzieć spr. zawodowe i niespodzianka nam się łączą... bo się okazało, że jest możliwość przedłużenia stażu o.O -finansowe-> Papieżno chyba nie będziesz narzekać najgorzej nie jest Finansowo stabilnie. Zadnych wyskokow, ale bedzie ok. jakoś fantastycznie nie było, ale najgorzej też nie... Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi