Skocz do zawartości

za Sheiną

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlaczego się spotkaliśmy ?

8 denarów , świat , 8 mieczy , 3 puchary

by coś naprawić , i ja mam tutaj być nieszczęśliwa ?

Napisano (edytowane)

miałaś się dzięki tej znajomości wyzbyć negatywnego nastawienia do uczuć, do życia być może, a także nauczyć niepoddawania się przeciwnościom w dążeniu do pięknych marzeń, dążeń...Znajomość ta miała Cię otworzyć na życie i obudzić w Tobie pragnienie urzeczywistnienia marzeń oraz walki o to. Musiałaś zawalczyć sama ze sobą...gdzie celem mogło być pragnienie szczęścia.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Rozumiem, że chodzi o pana :)

Moim zdaniem spotkaliście sie po to, by pracować nad tą relacją... Widocznie nie dokończyliscie czegoś w poprzednim wcieleniu. Czy pan mieszka w innym kraju? Bo jeśli tak, to mamy kontakt internetowy i spotkanie :) Ale jeśli widujecie się, to może macie pracować nad tą znajomością poprzez tolerancję, wyrozumiałość, otwartość na tę drugą osobę i jej zrozumienie... Widać u Was zahamowania, ukrywanie pewnych aspektów osobości... Ale dopiero wtedy, kiedy otworzycie się na siebie, pewni akceptacji tej drugiej osoby, zrealizuje się ta 3 Kielichów - relacja, która będzie dla Was źródłem radości, szczęścia, poczucia bezwarunkowego zrozumienia... Pozwoli to Wam otworzyć fajne pokłady energii i cieszyć się tą relacją :)

• Lubię to! 1
Napisano

wydaje mi się że po to byś zaczęła pracować nad swoją osobą ,otworzyła się na ogólnie "świat" zaczęła siebie i wszystko dookoła postrzegać w pozytywnym znaczeniu ,pozbyła się jakiś wewnętrznych zahamowań które znacznie Cię ograniczają ,tzn. masz przestać być więźniem negatywnego myślenia .Wyzbycie się tego wszystkiego jest kluczem do twojego szczęścia :)

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuję Wam ślicznie ... macie dużo racji w tym co mówicie , bo jak on się pojawił w życiu byłam w bardzo trudnym momencie z którego on mnie wyciągnął... właśnie nauczył mnie tej otwartości na świat . tylko potem mnie praktycznie wykończył psychicznie ...

Napisano
dziękuję Wam ślicznie ... macie dużo racji w tym co mówicie , bo jak on się pojawił w życiu byłam w bardzo trudnym momencie z którego on mnie wyciągnął... właśnie nauczył mnie tej otwartości na świat . tylko potem mnie praktycznie wykończył psychicznie ...

mialaś stać się silna i otwarta na życie. Stąd tez i kopniaki od niego. Ta 3 kielichów na końcu to nie koniecznie szczęście z nim. Ale mogłaś odnaleźć szczęście w sobie. To ważne bo wówczas reszta przyjdzie sama :)