Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 znajmi z neta, relacja z przerwami, bardzo silna, koleznka i kolega. on wolipanow wiec wiecie o co ch. S1, S2 - signifikatory RYCERZ BULAW ON. JA GIERMEK JAK TO ZWYKLe 1- to, co laczyło te osoby kiedys rycerz pucharów n jakies romanse niuanse.. 2,3 - jaka role odegrala wowczas osoba pytajaca trójka bulaw, 6 bulaw, kochankowie nooooo... ja odchodzilam i wracalam chyba...moze mialam kogos na lewo ;P 4,5 - jaka role odegrala druga osoba (partner karmiczny) królowa buław, pustelnik, 3 buław (hah skoro jest gejem to ladnei podkresla czemu seksowna kobita,ktora wie czego chce...mądra ,doświadczoną, bardzo duzo się uczacą,ambitna 6 - jakie sprawy nie zostały zakonczone ze strony osoby pytajacej wieża rozpad jakis...moze znajomosci...nei rpzperacowlaismy tego? 7 - jakie wspolne sprawy nie zostaly zakonczone rydwan, trojka pucharow, 2 buław nie wiem kurde...nie zdazylismy sie pozegnac? albo rozjechac... 8 - jakie sprawy nie zostaly zakonczone ze strony partnera karmicznego 6 mieczy,10 buław, 5 denarów nie wiem czmu mialam skojarzenie,ze on ulegl wypadkow,albo cos takiego...cos ciezkiego na niego sie osunelo moze statek ^^ JAK PATRZ ENA TE KARTY 9 - co powinna zrobic osoba pytajaca, zeby zakonczyc sprawe MAG, SAD,DWOJKA DENAROW hmm PRZEBACZAC, WRACAC.. 10 - co powinni zrobic wspolnie w celu dopracowania karmy rycerz mieczy,diuabel,smierc, dwa ouchary dociagnelam.. n chyba jestesmy troche uzaleznieni od siebie... i mamy duzo gadac, poklocic sie ... po to zeby znowu wracac...maatkooo nei wytrzymam 11 - co powinien zrobic partner karmiczny, by zakonczyc sprawe 9 buław, 10 denarów, rycerz buław no coz, nei ma wyboru,musi mnei kochac ^^ i przed na mnie. jakkolwiek 12,13 - jakie jest prawdopodobienstwo wspolnej karmy w nastepnych wcieleniach pustelnik, 10 bulaw, rycerz pucharow.. no spotkamy sie...znowu... w przypszczam jakz awsze ciezkim dla nas okresie.. po czasie samotni.. Cytuj
Gość Amfora Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 1- to, co laczyło te osoby kiedyś- rycerz pucharów- Relacja pełna emocji i uczuć, krótki związek 2,3 - jaka role odegrala wowczas osoba pytajaca- trójka bulaw, 6 bulaw, kochankowie- Czasem pełna emocji, czasem bierna, bardzo zmienna. Przebiera i szuka miłości. 4,5 - jaka role odegrala druga osoba (partner karmiczny)-królowa buław, pustelnik, 3 buław - Osoby ambitnej, silnej, charyzmatycznej, w ciągłym ruchu, dominującej, ale też i udającej coś przed innymi przez co osoba bywała osamotniona. 6 - jakie sprawy nie zostały zakonczone ze strony osoby pytajacej-Wieża-Relacja nie została na dobre zakończona. 7 - jakie wspolne sprawy nie zostaly zakonczone-rydwan, trojka pucharow, 2 buław -Powód rozstania, rozstaliście się bez wyjaśnienia. 8 - jakie sprawy nie zostaly zakonczone ze strony partnera karmicznego-6 mieczy,10 buław, 5 denarów-Działał zbyt powolnie i ostrożnie, mi się nasuwa żal, że coś zrobił źle, nie tak jak powinien 9 - co powinna zrobic osoba pytajaca, zeby zakonczyc sprawe -MAG, SAD,DWOJKA DENAROW-Dokonać wyboru czy dać kolejną szanse czy całkowicie to zakończyć 10 - co powinni zrobic wspolnie w celu dopracowania karmy-rycerz mieczy,diabeł, śmierć ,dwa puchary dociagnelam-Działać wspólnie, ale może niekoniecznie na siłę, systematycznie. Macie się ku sobie, ale skoro to związek karmiczny to nie ma się czemu dziwić. 11 - co powinien zrobic partner karmiczny, by zakonczyc sprawe-9 buław, 10 denarów, rycerz buław-Nie poddawać się, mimo, że ten związek to dla niego wyzwanie, ale chyba rzeczywiście jest na Ciebie skazany 12,13 - jakie jest prawdopodobienstwo wspolnej karmy w nastepnych wcieleniach -pustelnik, 10 bulaw, rycerz pucharow..-no spotkamy sie...znowu... w przypuszczam jak zawszew ciezkim dla nas okresie.. po czasie samotni..-zgadzam sie Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi