nirva2991 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) tkwię w jakimś śmiesznym trójkącie z mega niedojrzałym Y . ja jestem świadoma , że on cały czas do niej (H) , ale ona raczej nie jest świadoma mnie . chciałabym z nią porozmawiać(bez żadnych pretensji czy kłótni , tylko odbyć normalną spokojną rozmowę) więc: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na rozmowę z H: świat , 3 mieczy , 7 mieczy no tak jakby miała się odbyć drogą telefoniczną , imail . ale chyba nie będzie to łatwa rozmowa jak by ona zareagowała na mój odzew z talii podczas tasowania wypadł król mieczy paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa no nie wiem , tak jakby on starał się temu jak najbardziej zapobiec . albo ona da od razu znać jemu jaki był by efekt rozmowy z H: 6 pucharów , świat , 3 buław , królowa mieczy nie wiem . każda wasza wskazówka będzie dla mnie cenna ... Edytowane 27 Listopada 2012 przez nirva2991 Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 jak zrealizuje się moje oczekiwanie na rozmowę z H: świat , 3 mieczy , 7 mieczy - Też mam takie wrażenie, że się odbędzie, ale będziesz zawiedziona... Tak jakby pani odpowiedziała bardzo...skromnie... Mnie się wydaje, że liczysz na rozmowę na poziomie, dojrzałą... A pani jakby potraktowała ten temat górnolotnie... Nie wyjaśnicie sobie wszystkiego. jak by ona zareagowała na mój odzew paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa - Nerwowo. Ty dla mnie wyszłać w paziu, wychodzisz z inicjatywa, jesteś miła, masz dobre intencje...i pani będzie to widzieć, ale w tym Rycku nie będzie zbytnio miła...będzie chciała pokazać swoją wyższość... Takie mam wrażenie. jaki był by efekt rozmowy z H: 6 pucharów , świat , 3 buław , królowa mieczy Pani nadal w kartach mieczowych wychodzi... Pani chyba się odezwie po jakimś czasie do Ciebie, już bardziej na spokojnie. Nie wiem, czy nie będzie chciała zasięgnąć rady...może bedzie myśleć o zerwaniu znajomości z panem...skoro wyszła w tej mieczowej... Cytuj
nirva2991 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 no właśnie tego się obawiam , że zacznie się wywyższać -taka w sumie jest , wielka damulka z niej . Cytuj
maddie88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 no właśnie tego się obawiam , że zacznie się wywyższać -taka w sumie jest , wielka damulka z niej . Ale jeśli czujesz, że powinnaś się odezwać, to tak zrób - nie ma w tym nic złego. A to, że się wywyższa, to jej problem... Widocznie jej poczucie własnej wartości nie jest zbyt wysokie... Cytuj
Tarocista Kamil Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Witam,dziękuje za zaproszenia,jestem otwarty na wszystkie rady i sugestie i czekam na zadania od ciebie. Ja nazywam sie Kamil ma 18 lat,tarotem zajmuje sie od roku,a tak bardziej powaznie to od niecalych 2 miesięcy kiedy to kupiłem sobie talie.Czekam na zadania.Moze na początek zrobisz mi mały test teoretyczy z tarota? Edit: Pisałem to do Nirwy. Witam jestem,czekam na zadania od ciebie Edytowane 28 Listopada 2012 przez Daffne połączenie postów Cytuj
alathea Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 matko, Kamil... Nirva zamiescila tutaj swoj rozklad z kartami - jak chcesz "dzialac" - zinterpretuj go (=karty jakie wypadly -> co tu za przeslanie niosa) przeczytaj regulamin dzialu Interpretacje, to zrozumiesz o co tu biega Cytuj
alathea Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 tu nikt nie daje zadan, tu jest samoobsluga... 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 yhmmmmmm na jakie zadanie czekasz co? Czyś ty jest bliźniak Bliźniaka?? Cytuj
Veroniczka Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Ja mam zadanie - Kamil ściągnij pranie, dziękuje Haha A on pewnie Skorpion jest .. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Jestem zodiakalnym Wagą. Dobrze wiedzieć! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Tarocisto Kamilu... w tym działe umieszczamy swoje rozkłady razem z interpretacją, a inni użytkownicy forum pomagają, dodając swój odczyt tych samych kart. Skoro napisałeś w tym temacie, to proszę, jako zadanie uznaj odniesienie się do rozkładu Nirvy2991 i napisz, jak Ty czytasz te karty. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2012 Maestro Napisano 28 Listopada 2012 jak zrealizuje się moje oczekiwanie na rozmowę z H: świat , 3 mieczy , 7 mieczy jesteś na to otwarta, ale wydaje mi się, ze jak do tej rozmowy dojdzie, to nie powiecie sobie prawdy, dużo nieszczerości i niemiłych słów padnie jak by ona zareagowała na mój odzew z talii podczas tasowania wypadł król mieczy paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa wyczułaby szansę na pogadanie, zaryzykowałaby, uważam, ze nawet byłaby zadowolona jaki był by efekt rozmowy z H: 6 pucharów , świat , 3 buław , królowa mieczy chyba wszystko zostanie po staremu, nadal trójkąt i Twoje nerwy Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 nie spotkałyśmy się . Ani nie rozmawiałyśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi