Skocz do zawartości

rozmowa z H

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

tkwię w jakimś śmiesznym trójkącie z mega niedojrzałym Y . ja jestem świadoma , że on cały czas do niej (H) , ale ona raczej nie jest świadoma mnie . chciałabym z nią porozmawiać(bez żadnych pretensji czy kłótni , tylko odbyć normalną spokojną rozmowę)

więc:

jak zrealizuje się moje oczekiwanie na rozmowę z H:

świat , 3 mieczy , 7 mieczy

no tak jakby miała się odbyć drogą telefoniczną , imail . ale chyba nie będzie to łatwa rozmowa

jak by ona zareagowała na mój odzew

z talii podczas tasowania wypadł król mieczy

paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa

no nie wiem , tak jakby on starał się temu jak najbardziej zapobiec . albo ona da od razu znać jemu

jaki był by efekt rozmowy z H:

6 pucharów , świat , 3 buław , królowa mieczy

nie wiem .

każda wasza wskazówka będzie dla mnie cenna ...

Edytowane przez nirva2991
Napisano

świat , 3 mieczy , 7 mieczy - Też mam takie wrażenie, że się odbędzie, ale będziesz zawiedziona... Tak jakby pani odpowiedziała bardzo...skromnie... Mnie się wydaje, że liczysz na rozmowę na poziomie, dojrzałą... A pani jakby potraktowała ten temat górnolotnie... Nie wyjaśnicie sobie wszystkiego.

paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa - Nerwowo. Ty dla mnie wyszłać w paziu, wychodzisz z inicjatywa, jesteś miła, masz dobre intencje...i pani będzie to widzieć, ale w tym Rycku nie będzie zbytnio miła...będzie chciała pokazać swoją wyższość... Takie mam wrażenie.

Pani nadal w kartach mieczowych wychodzi... Pani chyba się odezwie po jakimś czasie do Ciebie, już bardziej na spokojnie. Nie wiem, czy nie będzie chciała zasięgnąć rady...może bedzie myśleć o zerwaniu znajomości z panem...skoro wyszła w tej mieczowej...

Napisano

no właśnie tego się obawiam , że zacznie się wywyższać -taka w sumie jest , wielka damulka z niej .

Napisano
no właśnie tego się obawiam , że zacznie się wywyższać -taka w sumie jest , wielka damulka z niej .

Ale jeśli czujesz, że powinnaś się odezwać, to tak zrób - nie ma w tym nic złego. A to, że się wywyższa, to jej problem... Widocznie jej poczucie własnej wartości nie jest zbyt wysokie...

Napisano (edytowane)

Witam,dziękuje za zaproszenia,jestem otwarty na wszystkie rady i sugestie i czekam na zadania od ciebie.

Ja nazywam sie Kamil ma 18 lat,tarotem zajmuje sie od roku,a tak bardziej powaznie to od niecalych 2 miesięcy kiedy to kupiłem sobie talie.Czekam na zadania.Moze na początek zrobisz mi mały test teoretyczy z tarota?

Edit: Pisałem to do Nirwy.

Witam jestem,czekam na zadania od ciebie

Edytowane przez Daffne
połączenie postów
Napisano

matko, Kamil...

Nirva zamiescila tutaj swoj rozklad z kartami

- jak chcesz "dzialac" - zinterpretuj go (=karty jakie wypadly -> co tu za przeslanie niosa)

przeczytaj regulamin dzialu Interpretacje, to zrozumiesz o co tu biega

Napisano

yhmmmmmm na jakie zadanie czekasz co?

Czyś ty jest bliźniak Bliźniaka?? :D

Napisano

Ja mam zadanie - Kamil ściągnij pranie, dziękuje :D

Haha ;)

A on pewnie Skorpion jest .. :D

Gość Linkinia
Napisano

Tarocisto Kamilu... w tym działe umieszczamy swoje rozkłady razem z interpretacją, a inni użytkownicy forum pomagają, dodając swój odczyt tych samych kart. Skoro napisałeś w tym temacie, to proszę, jako zadanie uznaj odniesienie się do rozkładu Nirvy2991 i napisz, jak Ty czytasz te karty.

• Maestro
Napisano

świat , 3 mieczy , 7 mieczy

jesteś na to otwarta, ale wydaje mi się, ze jak do tej rozmowy dojdzie, to nie powiecie sobie prawdy, dużo nieszczerości i niemiłych słów padnie

z talii podczas tasowania wypadł król mieczy

paź pucharów , rycerz mieczy , gwiazda , cesarzowa

wyczułaby szansę na pogadanie, zaryzykowałaby, uważam, ze nawet byłaby zadowolona

chyba wszystko zostanie po staremu, nadal trójkąt i Twoje nerwy

• 2 miesiące temu...