Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 9 buław,król buław,5 denarów BO NIE, bo konca nie widac on bedzie duzo dzialal w moim ierunku dlaczego nie? 6 pucharów, rycerz mieczy,król denarów jak się zakocham to moze mniej go będzie w moim zyciu,ale chyba nadal obecny...tylko ja rozproszo a jakaś..ale on chyba ciągle gdzie tam bedzie... Cytuj
Madlen_88 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 9 buław,król buław,5 denarów--> Cesarzowa Dużo działania ze strony Pana, On uważa, że jesteś TĄ kobietą, żebrze o Twoje zainteresowanie i uczucia. dlaczego nie? 6 pucharów, rycerz mieczy,król denarów--> Sąd Ja tu widzę tęsknotę za przeszłością, za tym co było, chęć zaczęcia wszystkiego od początku,a Pan jest uparty i skupiony na swoim celu. A co jest/było między wami? Streść sytuacje będzie prościej Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 relacja z kolega gejem rozstania i powroty.cieeeezkoo Cytuj
Gość Amfora Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Tak to znowu ja :icon_smile2: 9 buław,król buław,5 denarów Czeka na dobrą okazje,aby zadziałać, poświęci wiele aby zyskać, nawet będzie żebrał jeśli to konieczne. dlaczego nie? 6 pucharów, rycerz mieczy,król denarów Troche takie "bo nie", a przede wszystkim wspomnienia z Tobą związane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi