Skocz do zawartości

noto jak gruntowna autoanaliza- Czego miało mnie nauczyć spotkanie M?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

2puchary 6mieczy Rydwan

zdaje się, że otwartości na innych, radzenia sobie ze zmianami w zyciu(6 mieczy)czy raczej nie uiekania przed problemami, takiej większej rozwagi w kontaktach z ludźmi i radzenia sobie z przeszkodami i walki o swoje ( w tym rydwanie) no jeśli walki o relacje, to tej lekcji chyba nie przerobiłam

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

tu widzę tak jak Ty, ale tu raczej walki o siebie i o to co pragniesz (rydwan), co wcale nie musi się wiązać z walką o relacje.

Napisano

Twoja interpretacja Rydwanu, bardziej podoba mi się od mojej i jest bardzie z tym co ja czuję

Napisano
Twoja interpretacja Rydwanu, bardziej podoba mi się od mojej i jest bardzie z tym co ja czuję

Cieszę się, żę udało mi sie pomóc. No takie odniosłam wrażenie, że mialaś nauczyć sie walczyć o swoje, wyzbywać ograniczeń, przeszkód.

Napisano

6mieczy bardzo ładnie opisuje moje wcześniejsze nastawienie do ludzi w ogóle, bo ta 6steczka ślepnie na problemy i ucieka, ja tak robiłam przez większość życia i aż strach pomyśleć ile sobie przez to uzbierałam karmy na przyszłe wcielenia ;( a walczyć o siebie nigdy specjalnie nie potrafiłam, lepiej mi wychodziła walka o innych.

Napisano
6mieczy bardzo ładnie opisuje moje wcześniejsze nastawienie do ludzi w ogóle, bo ta 6steczka ślepnie na problemy i ucieka, ja tak robiłam przez większość życia i aż strach pomyśleć ile sobie przez to uzbierałam karmy na przyszłe wcielenia ;( a walczyć o siebie nigdy specjalnie nie potrafiłam, lepiej mi wychodziła walka o innych.

dzięki temu Panu mialaś zacząć walczyć o to co Kochasz (rydwan) (2 kielichy). Więc nie tylko o siebie, ale też bliskich.

Napisano

noo ale to by znaczyło że pewnie powinnam też zawalczyć o niego, a to strasznie nie w moim stylu .A Rydwan to też taka nauka angażowania się... no niby angażuje się,. ale to cou innych jest furtką ... u mnie jest bramą bezpieczeństwa i to stale otwartą na oścież... czyli tą moją 6stką mieczy, którą idąc tropem, powinnam się nauczyć zamykać

Napisano (edytowane)

2puchary 6mieczy Rydwan

ze relacja, bliskie kontakty z kims sa wazne - ale... waznejsze od tego jest realizowanie sie, umiejetnosc wycofania sie, gdy tracisz siebie w tym i podazania za swoimi celami, swoja droga

-w podsumie jest Cesarzowa

Edytowane przez alathea
lit.
  • Lubię to! 1