agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) 2puchary 6mieczy Rydwan zdaje się, że otwartości na innych, radzenia sobie ze zmianami w zyciu(6 mieczy)czy raczej nie uiekania przed problemami, takiej większej rozwagi w kontaktach z ludźmi i radzenia sobie z przeszkodami i walki o swoje ( w tym rydwanie) no jeśli walki o relacje, to tej lekcji chyba nie przerobiłam Edytowane 27 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 tu widzę tak jak Ty, ale tu raczej walki o siebie i o to co pragniesz (rydwan), co wcale nie musi się wiązać z walką o relacje. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Twoja interpretacja Rydwanu, bardziej podoba mi się od mojej i jest bardzie z tym co ja czuję Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Twoja interpretacja Rydwanu, bardziej podoba mi się od mojej i jest bardzie z tym co ja czuję Cieszę się, żę udało mi sie pomóc. No takie odniosłam wrażenie, że mialaś nauczyć sie walczyć o swoje, wyzbywać ograniczeń, przeszkód. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 6mieczy bardzo ładnie opisuje moje wcześniejsze nastawienie do ludzi w ogóle, bo ta 6steczka ślepnie na problemy i ucieka, ja tak robiłam przez większość życia i aż strach pomyśleć ile sobie przez to uzbierałam karmy na przyszłe wcielenia ;( a walczyć o siebie nigdy specjalnie nie potrafiłam, lepiej mi wychodziła walka o innych. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 6mieczy bardzo ładnie opisuje moje wcześniejsze nastawienie do ludzi w ogóle, bo ta 6steczka ślepnie na problemy i ucieka, ja tak robiłam przez większość życia i aż strach pomyśleć ile sobie przez to uzbierałam karmy na przyszłe wcielenia ;( a walczyć o siebie nigdy specjalnie nie potrafiłam, lepiej mi wychodziła walka o innych. dzięki temu Panu mialaś zacząć walczyć o to co Kochasz (rydwan) (2 kielichy). Więc nie tylko o siebie, ale też bliskich. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 noo ale to by znaczyło że pewnie powinnam też zawalczyć o niego, a to strasznie nie w moim stylu .A Rydwan to też taka nauka angażowania się... no niby angażuje się,. ale to cou innych jest furtką ... u mnie jest bramą bezpieczeństwa i to stale otwartą na oścież... czyli tą moją 6stką mieczy, którą idąc tropem, powinnam się nauczyć zamykać Cytuj
alathea Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) 2puchary 6mieczy Rydwan ze relacja, bliskie kontakty z kims sa wazne - ale... waznejsze od tego jest realizowanie sie, umiejetnosc wycofania sie, gdy tracisz siebie w tym i podazania za swoimi celami, swoja droga -w podsumie jest Cesarzowa Edytowane 28 Listopada 2012 przez alathea lit. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi