Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 czy mu się podobam? 9 buław,król buław, cesarzowa oj chyba tak....ale się obawia.... akie poczyni kroki wobec mnei w ciązgu najbliżsyzhc dwoch miesięcy? 8 denarów,cesarzowa, as denarów... ;D narazue zajmie się praca...ale chyba chcialby się spotkać....no podobam mu się..:wstydnis: Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 podobasz mu się, ale któreś z Was tu zblokowane. Jeśli i Ty się postarasz o tą relacje to i on poczyni kroki Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 co ja mam z tymi tomkami czy innych imion nie ma ;p? mysle,ze on.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 co ja mam z tymi tomkami czy innych imion nie ma ;p? mysle,ze on.. hehe a no nie wiem co tak tak lgą ... Może ktoś rzucił na Ciebie "klontfe" Tomkową Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 nojasna dupa ;P chyba tak...ale ten delikatny i en delikatny...jedne jesn delikatny i jest gejem,ale ten drugi chyba bardziej a nei ejst ;D Cytuj
Lenka10 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) czy mu się podobam? 9 buław,król buław, cesarzowa akie poczyni kroki wobec mnei w ciązgu najbliżsyzhc dwoch miesięcy? 8 denarów,cesarzowa, as denarów... ad.1-pan może być tu troszkę przyblokowany być może z powodu wcześniejszego sparzenia się na kimś w podobnej sytuacji ale podobasz mu się bardzo. ad.2.będzie dążył do spotykania się ponieważ jesteś "bardzo" w jego typie ,dajesz mu poczucie spełnienia. takie jest moje skromne zdanie , również myślę że dużo będzie zależało tu od Ciebie ,tzn.jeśli dasz mu jakiś znak że to ma sens Edytowane 27 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi