maria82 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 witam serdecznie, jestem raczkująca dopiero się zagłębiam w wolnym czasie, którego brakuje... korzystam z rozkładu 3 kart, zazwyczaj rozkładam sobie i mężowi, jak na razie udaje mi się interpretacja, ale teraz mam problem... zapytałam czy mąż mnie zdradzi? karty: Główne przesłanie: Dziewięc Denarów - czyżby tajemnica? Ostrzeżenie, czego brakuje: osiem Pucharów - zdenerwuję się, pękna mi nerwy, narozrabiam, a może zbyt wybujała wyobraźnia Jak postępowa, co zrobic: As Kijów - nie wiem, już sama zgłupiałam Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. pozdrawiam maria Cytuj
KatiJo Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 A dlaczego ma zdradzić, co za pytanie... Po cóż tak sobie w głowie mieszać i czarnowidztwo uprawiać? Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 nic mi nie wiadomo,zeby 9 enarow na tajemnice wskazywalo. zastanoilabm sie raczej czy nie mam obsesji Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Karty nie wskazują na zdradę Natomiast 8 kielichów pokazuje na niepewności. Warto zapytać jak mąż postrzega zdradę? Jak podchodzi do pojęcia zdrady? Cytuj
maria82 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 w życiu różnie bywa, stąd pytanie... pytanie zadane niby z lekkością, ale odpowiedź mnie zaskoczyła czy mogę prosic o pomoc w interpretacji? skoro zadałam pyatnie, a nie potrafię odczytac odpowiedzi proszę o pomoc:) Cytuj
KatiJo Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 W życiu różnie bywa, ale to nie powód, żeby o to różnie ot tak pytać... Jeśli mu nie ufasz to jest bida... Żadnej zdrady w kartach nie ma. Tylko Twoje obawy przed nią. Cytuj
maria82 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Ślicznie dziękuję dzisiaj noc przespana spokojnie:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 zapytałam czy mąż mnie zdradzi? 9 Denarów, 8 Pucharów, As Kijów -> Wieża Karta pokazuje Pana, który jest indywidualistą dość niezależnym, który może lubić chadzać swoimi drogami jak kotek, poza tym Pan może być również trochę rozchwiany emocjonalnie czasem, niestabilny jakby..niespokojny...a wówczas może mieć skłonności do zdrady i tym samym zniszczenia związku. ALE karty mówią o skłonnościach, nagłych nerwach, czy nadpobudliwości, które na samą zdradę nie wskazują Cytuj
maria82 Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 zapytałam czy mąż mnie zdradzi? 9 Denarów, 8 Pucharów, As Kijów -> Wieża Karta pokazuje Pana, który jest indywidualistą dość niezależnym, który może lubić chadzać swoimi drogami jak kotek, poza tym Pan może być również trochę rozchwiany emocjonalnie czasem, niestabilny jakby..niespokojny...a wówczas może mieć skłonności do zdrady i tym samym zniszczenia związku. ALE karty mówią o skłonnościach, nagłych nerwach, czy nadpobudliwości, które na samą zdradę nie wskazują trochę się zgadza, nieraz bywa rozchwiany emocjonalnie, wtedy chadza swoimi drogami....poznaje kobiety...tak było kiedyś...niby nic, ale zawsze. ślicznie dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi