Skocz do zawartości

Za SacralNirvana relacja karmiczna;

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Relacja karmiczna trudna ale nie potrafią się rozstać stąd rozkład,

proszę o spojrzenie ja tak to widzę jak napisałam, ale to mój pierwszy rozkład karmiczny

S1, S2 - signifikatory

koło+9monet..pustelnik

koło, w poprzednim wcieleniu też była karma?

ona aktywna z inicjatywą zmienna zajęta sprawami finansowymi, on czuł się samotny w związku

1- to, co laczyło te osoby kiedys

cesarzowa-tworzyli związek, rodzinę

2,3 - jaka role odegrala wowczas osoba pytajaca

10mieczy 3monet-->mag

wyrządziła krzywdę nie wiem trójkąt czy poświęcała się pracy, była mężczyzną

4,5 - jaka role odegrala druga osoba (partner karmiczny)

7buław ksiezyc-->cesarzowa

starał się pokonać przeszkody ale spotkało go rozczarowanie, był kobietą

6 - jakie sprawy nie zostały zakonczone ze strony osoby pytajacej

królowa mieczy+ 8kielichów

zraniła emocjonalnie i odeszła

7 - jakie wspolne sprawy nie zostaly zakonczone

kapłanka

brak poświęcenia dla drugiej osoby i porozumienia

8 - jakie sprawy nie zostaly zakonczone ze strony partnera karmicznego

9mieczy

bał się że odejdzie i zostawi pustkę

9 - co powinna zrobic osoba pytajaca, zeby zakonczyc sprawe

5mieczy

wyjaśnić nieporozumienia i rozstać się jako że miecze przecinają

10 - co powinni zrobic wspolnie w celu dopracowania karmy

mag-zrobić to czego naprawdę chcą, pozwolić drugiej osobie na kreatywność i rozwój osobisty wziąć odpowiedzialność za siebie i swoje życie

11 - co powinien zrobic partner karmiczny, by zakonczyc sprawe

król monet

postawić na karierę zawodową, pomnażanie majatku

12,13 - jakie jest prawdopodobienstwo wspolnej karmy w nastepnych wcieleniach

4buław 6monet-->sąd

spotkają się aby stworzyć rodzinę będą się wzajemnie wspierać dotąd aż się nie wypełni karma.

Napisano

Jak dla mnie tu jest wszystko odpracowane S1 musi popracować nad swoją karmą osobista ale nie wobec partnera tu już się odpracowało. W następnym wcieleniu mają szanse sie spotkać juz przetransformatowani z nowym poczatkiem :))

• Lubię to! 1
Napisano

12, 13 - (Sad), moga w nastepnym wcieleniu zakonczyc wspolna karme - przy tym jakie ladne karty na siebie patrza 4 kije i 6 monet :tak:

Napisano

Jak dla mnie każde powinno iść w swoją stronę-->mag, ale gdzie tam on ją ciągle rani,ona chodzi i płacze po kątach, na jedno jego słowo biegnie jak kobieta wiatr końca nie widać:udusic:

Napisano

S1 to ona?? Bo jak ona to ona ma problem własnie a nie S2 9 denarów+eremita on jest poukładany wie czego chce.

Napisano (edytowane)

9 monet jest razem z Kolem, u niej (S1) - chyba

a Pustelnik to S2, on

edit -pytanie wykasowalam, niepotrzebne

Edytowane przez alathea
Napisano

S1 to koło ona ma własnie coś do przepracowania sama z soba nie z nim tu jest ten problem.

Napisano

Aga - a obecnie z zyciu pani jest ktos jeszcze - pan, z ktorym nie jest w tej chwili w relacji ?

czy relacja S1-S2 na dzis jest wlasnie taka luzna (= nie mieszkaja razem), czy tez mieszkaja i jest jeszcze ktos?

mam wrazenie, jakby w tym poprzednim wcieleniu, jak i w kilku poprzednich i w obecnym zyciu pani dokonuje niewlasciwych wyborow, ktorych zaluje/bedzie zalowac

za kazdym razem przewija sie przez jej zycie drugi partner i ona zamiast go wybrac, nie robi tego bo jest uwiklana z aktualnym

S1 nie umie sobie z tym poradzic

z poprzedniego wcielenia osoba pytajaca nie pozwolila sobie na realizacje siebie, swoich marzen, dazen, a druga osoba (S2) miala dperesje i mysli samobojcze

Mag sugerowalby, ze tym razem nalezaloby odejsc (S1) mimo trudnosci, spelnic to - a pan (S2)powinien zachowac spokoj...

• Lubię to! 1
Napisano

a pozycja 10 mówi o pozwolenie sobie na szczerość i na nowy etap w relacji.

Napisano

dziewczyny dziękuję Wam każda ma rację w tym co piszecie. Koło+9monet to ona.

Oni nie mieszkają razem tylko się spotykają, jest jeszcze jeden pan któremu ona się podoba, ale...właśnie niewłaściwie wybiera gdyż ten obecny ma nałogi i takie tam ciągnie ją w te nałogi.

Do niej nie dociera że powinna odejść.

Panowie rywalizują między sobą (fajna z niej dziewczyna) ale też się przyjaźnią ze sobą co utrudnia zakończenie relacji i wejście w związek z tym drugim, a to fajny facet taki solidny bez nałogów.

Selenit zgadza się odpracowali już karmę musi popracować nad swoją karmą osobistą.

Postawiłam na nowego partnera i nie widać w najbliższym czasie 4monet mówi że jest zamknięta na nowego pana:(

Gość Daffne
Napisano

Spotkanie to miało się wydarzyć, było "wyżej" zapisane i miało stanowić przełom w Waszych życiach poprzez wzajemne spotkanie się i doświadczanie różnych okoliczności (tych przyjemnych oraz przykrych), które stanowiły lekcję dla obojga z Was.

S1 (Pani) - Koło Fortuny, 9 monet

Pani dzięki tej relacji w tym życiu ma lub miała stać się niezależną kobietą, pewną siebie i swej mądrości, potrafiąc wziąść los, własne życie w swoje ręce. Nauczyć się walczyć o siebie i życie zgodne z własną wizję szczęścia.

S2 (Pan) - Pustelnik

Pan miał dzięki tej relacji w tym życiu wnieść lekcję...lekcję mądrości. Zrozumieć parę spraw życiowych, zmienić dzięki temu poglądy, a może nawet podejście do życia. Relacja miała go uczynić dojrzalszym.

1- to, co łączyło te osoby kiedyś Cesarzowa

Czasy arystokratyczne...odczuwam XX, XIX wiek (między 1800, a 1900 rokiem), kiedy to kobiety nosiły suknie, były damami, a mężczyźni byli szarmanccy.

2,3 - jaka role odegrała wówczas osoba pytająca 10 mieczy 3 monet-->Mag

Ty ruszałaś przed siebie, możliwe, że byłaś wśród ludzi...a tam pojawił się czarujący On. Byłaś kobietą - damą.

4,5 - jaka role odegrała druga osoba (partner karmiczny) 7 buław Księżyc-->Cesarzowa

Z kolei Pan będąc pod wielkim urokiem Twej osoby chciał zawalczyć o Ciebie...przyglądał Ci się ukrytkiem. Od środka rozsadzała go myśl by się zbliżyć do Damy. Mogły być potajemne rozmowy, spotkania na ile Ty postanowiłaś dopuścić Pana do siebie.

6 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony osoby pytającej królowa mieczy+ 8 kielichów-->Kapłanka

byłaś osobą decydującą w tej relacji, dość stanowczą, realnie myślącą...pan darzył Cie bezwarunkowym uczuciem, ale w Twych oczach mógł wydawać Ci się...mało życiowy...czasy nie sprzyjały...też relacjom Damy z czarującym Panem, który nie miał takiej pozycji jak Ty.

7 - jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone Kapłanka

Nie skupiliście się na tym co ważne...warunki życiowe i wygoda wówczas wygrała...Dama chciała mieć dobre życie...co sprawiło, że Pana zaloty nie zostały potraktowane z należytą powagą, dlatego też uczucie może się ponownie domagać spełnienia...gdzie należałoby patrzeć sercem wyzbywając się patrzeniem Ego na życie i jego perspektywy.

8 - jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony partnera karmicznego 9 mieczy

Pan nie odcierpiał utraty Damy jego Serca...nosi w sobie wielowcieleniowy ból niespełnienia...dlatego też w tym życiu jesli Cię odnalazł może czynić wiele by dopełnić miłość jaka w nim drzemała od wieków...albo może poddać się, przestać walczyć...i ze smutkiem w sercu żyć jak potrafi.

9 - co powinna zrobić osoba pytająca, żeby zakończyć sprawę 5 mieczy

Pani powinna przestać oszukiwać siebie samą...otwarcie i szczerze spojrzeć na swoje potrzeby wnętrza wyzbywając się Ego i ziemskich potrzeb. Popatrzeć na pana sercem, z wyrozumiałością albo oddalić się by Pan nie cierpiał więcej. Wówczas może się oczyścić atmosfera. Tu to dość niejasne dla mnie bo jest tylko jedna karta.. Z pewnością jednak Pani powinna wyzbyć się krzywd jakie Pan jej zrobił, a które siedzą w niej od wielu wcieleń, a przynajmniej dwóch.

10 - co powinni zrobić wspólnie w celu dopracowania karmy Mag

Powinni porozmawiać i być szczerzy...z samymi sobą i wobec siebie. Jasno przedstawić swoje postawy, poglądy, odczucia i emocje....wybaczyć sobie i postąpić zgodnie z własnym sumienie i potrzebami, a więc jeśli wybaczyć to później wybrać jedną z dróg, którą uznacie za najwłaściwszą dla Was (odpowiednio rozejście się dróg lub próby bycia razem)

11 - co powinien zrobić partner karmiczny, by zakończyć sprawę Król monet

Pan powinien więcej pewności mieć w sobie. Nie tej pozornej...ale tej życiowej...i wobec samego siebie...dla siebie...nie na pokaz.

12,13 - jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w następnych wcieleniach 4 buław 6 monet-->Sąd

Jeśli nie uregulujecie (oczyścicie) relacji w tym wcieleniu, będzie ponowne spotkanie a celu odpracowania bólu i wzajemnych pretencji aż do skutku. Radziłabym nie zaciągać kolejnych długów..złą postawą..bo tylko gorzej będzie..

Napisano

Dafne pięknie to opisałaś ale życie życiem. To wygląda jak wojna podjazdowa, po każdym spotkaniu są łzy i to wcale nie z radości. Pani chyba nie wie co traci, na pewno zasługuje na mężczyznę który ją doceni:zakochany:.

Gość Daffne
Napisano
Dafne pięknie to opisałaś ale życie życiem. To wygląda jak wojna podjazdowa, po każdym spotkaniu są łzy i to wcale nie z radości. Pani chyba nie wie co traci, na pewno zasługuje na mężczyznę który ją doceni:zakochany:.

Łzy są bo...to poczucie marnowania wielowcieleniowo uczucia.. na jakie się czekało...tyle czasu....

Wszystko zapewne jest niezwykle emocjonalne dla Nich, wszystko boli dotkliwiej...intensywniej...

Możliwe, że Pani nie wie co traci...ale tu czas pokaże zapewne...:)

Najważniejszy by oczyszczona tu się z tych obciążeń.

Gość gość5
Napisano

Relacja karmiczna trudna ale nie potrafią się rozstać stąd rozkład,proszę o spojrzenie ja tak to widzę jak napisałam, ale to mój pierwszy rozkład karmiczny..................................................

S1, S2 - signifikatory

...............

koło+9monet..pustelnik

na to wyglada, że w poprzednim wcieleniu tez była karma- 9 monet to takie zycie w pojedynke a pustelnik albo oznacza osamotnieni albo mnicha :)

1- to, co laczyło te osoby kiedys

cesarzowa-mi cesarzowa kochanke pokazuje.......

2,3 - jaka role odegrala wowczas osoba pytajaca

10mieczy 3monet-->mag

mogla byc osoba stale sie doksztalcajaca- heh-walczaca- jakis przywódca- ten mag i 10 mieczy tak mi sie skojarzyło

4,5 - jaka role odegrala druga osoba (partner karmiczny)

7buław ksiezyc-->cesarzowa

no babka jak nic :) ładna i taka o która sie bili.... :) heheh fantazja ułanska mnie ponosi

6 - jakie sprawy nie zostały zakonczone ze strony osoby pytajacej

królowa mieczy+ 8kielichów

zraniła emocjonalnie i odeszła

7 - jakie wspolne sprawy nie zostaly zakonczone

kapłanka

wiedzieli jak to ma ygladac ale w dzianiu sie rozjechali.........

8 - jakie sprawy nie zostaly zakonczone ze strony partnera karmicznego

9mieczy

bał się że odejdzie i zostawi pustkę

9 - co powinna zrobic osoba pytajaca, zeby zakonczyc sprawe

5mieczy

raz na zawsze odciac sie od tej osoby

10 - co powinni zrobic wspolnie w celu dopracowania karmy

mag-pozwolic sobie odejsc i zyc kazde swoim zyciem

11 - co powinien zrobic partner karmiczny, by zakonczyc sprawe

król monet

byc osoba kreatywna w kwestii zarabiania :)

12,13 - jakie jest prawdopodobienstwo wspolnej karmy w nastepnych wcieleniach

4buław 6monet-->sąd

tu nie wiem... albo beda rodzina albo bedzie zwiazek nieformalny a pote kazde w swoja strone

:poklon:..................................