Veroniczka Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Zarys sytuacji: Znamy się już dłuższy czas, on mi ostatnio wygarnia że mnie kocha i tak dalej.. więc nie wiem jak te słowa traktować, oraz ogólnie jak tą relację - poddać się temu, czy może nie? Nie mam ochoty jakichś dramatów przechodzić 1. Wspólną kartą jest tutaj - Rycerz Pucharów - Ogólnie rzecz biorąc mamy się ku sobie, łączy nas wspólne postrzeganie jak mają wyglądać "idealne" związki, oboje poszukujemy osoby która spełniłaby nasze oczekiwania. 2. Ja w tej relacji - 8 Denarów - No staram się rozwijać w miarę możliwości nasz kontakt, mam może nadzieje na coś głębszego.. ale nie tak chop siup 3. On w tej relacji - 10 Mieczy/ Wisielec - Nie wiem co mam sądzić o tych kartach? Tak jakby uważał że nie ma już nic do stracenia, i myślał bardzo dogłębnie nad tym wszystkim. 4. Co on do mnie czuje - Umiarkowanie - Wyważenie (Ta, a tu czułe słówka że mnie kocha..) Nie wiem, no ale chyba prawdę mówi.. 5. Co ja do niego czuje - Cesarzowa - Jakiś pociąg na pewno, podoba mi się po prostu.. 6. Potencjał dla związku na ten moment - Rycerz Mieczy - "Jak na gwałt" a co nagle to po diable.. 7. Okoliczności, otoczenie, jaki ma wpływ - 2 Puchary - Niby okoliczności są bardzo sprzyjające. 8. LOS, czyli taki potencjał ogólny - 5 Buław - Los, no widać kowalem losu są tutaj różne zdarzenia sytuacje, to co nawzajem sobie przekazujemy.. Ale strasznie chaotyczne mi się to wydaje.. 9. Najbliższa przyszłość (czyli mniej więcej do końca tego miesiąca jeszcze) - 3 Denary, Sprawiedliwość, Mag suma Cesarzowa No cóż będziemy dalej ze sobą "nie oficjalnie" rozmawiać.. może jakieś plany się pojawią, ocena co może być a co nie, i to już chyba ja podejmę decyzję.. 10. Dalsza przyszłość (na nowy miesiąc, czyli Grudzień) - Świat, 5 Pucharów, 9 Denarów Nie wygląda mi to zbyt dobrze.. Chyba nic z tego, szukanie kogoś innego.. Wyruszenie w świat, i 9 Denarów - karta singla.. łee.. Zgrzyt Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Dobrze Wam ze soba, cieszycie sie swoim towarzystwem, zabiegacie o siebie, adorujecie sie nawzajem. Ty w tej relacji masz konkretne oczekiwania. Uwaznie obserwujesz, czy wszystko idzie po Twojej mysli i czy pan spelnia aby pokladane w nim oczekiwania, wyobrazenia i nadzieje. On w tej relacji czuje na razie niemoznosc ruchu. Wie, ze znajomosc w ten sposob, jak jest w tej chwili, dalej rozwijac sie nie moze, natomiast nie czuje sie w tej chwili na silach, czy w mocy, aby cokolwiek tutaj praktycznie zmienic. Porzadkuje co nieco w sobie, poglady na temat, moze swoje uczucia, ale nie wynika to z checi, raczej z niemoznosci postapienia inaczej. Co on czuje do Ciebie? Zadowolenie przede wszystkim, harmonie. Czuje, ze idealnie do niego pasujesz. Umiarkowanie to tez karta laczenia przeciwienstw, m.in. kobiety i mezczyzny. Wiec jak najbardziej moze postrzegac Ciebie jako kogos, kto stanowi uzupelnienie jego osoby: jako kobieta, ale rowniez jako ktos, kto swoja osoby, osobowoscia, talentami, czymkolwiek, wnosi cos, czego byc moze on nie posiada. Jednym slowem uzupelnienie. Co Ty czujesz? Porusza w Tobie kobiete, czujesz sie przy nim piekna i chcialabys, aby on o Ciebie zabiegla. Jestes w stanie otworzyc sie na niego i przyjac go blizej... jezeli tylko wyrazi taka wole i zadziala w Twoim kierunku. Potencjal tego zwiazku na te chwile. Niejasny. Zadne z Was tak naprawde do konca nie wie, czego chce, a pan (w tym Wisielcu) to juz w ogole. Okolicznosci, otoczenie, nie maja nic przeciwko Waszej znajomosci, przyjmuja to z otwartoscia i zadowoleniem, uwazaja, ze swietnie do siebie pasujecie. Los, czyli potencjal ogolny, to energia, silna, ale zblokowana. Na te chwile warto nieco przeczekac, zeby ta energia sie ustabilizowala i przeszla w skutecznosc 6 Bulaw. Przy 5 Bulawach sa tylko dzialania, ktore marnuja energie. Na ten moment wiec lepiej poczekac na dogodniejszy moment. W najblizsze przyszlosci beda jednak jakies proby poglebienia Waszej relacji. Byc moze czeka Was jakas rozmowa, w wyniku ktorej jednak pan przejdzie z Wisielca w Maga i tym samym do dzialania. W Tobie wreszcie obudzie sie ten upragniony potencjal Cesarzowej. Dzieki panu. Dalsza przyszlosc to jakby jednak cos mialo nie pojsc tak, jakby sie chcialo. Pojawia sie 5 Kielichow przy Swiecie. 5 Kielichow to m.in. rozczarowanie, gdy nasze oczekiwania, wyobrazenia, nie zostana spelnione. Tu byc moze nastapi jakies rozstanie... Dalej jest karta 9 Monet, karta raczej singla... wiec nie zwiazkowa. Mozliwe, ze jednak po probach zblizenia sie dojdziecie do wnioskow, ze to jednak nie to. 1 Cytuj
alathea Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) 1. Wspólną kartą jest tutaj - Rycerz Pucharów oboje macie sie "ku sobie", bierzcie pod uwage mozliwosc wejscia w relacje ale tez tu pan mogl sie pokazac, jako taki niedojrzaly partner 2. Ja w tej relacji - 8 Denarów starasz sie ja wyhamowywac, chcesz swojego tempa 3. On w tej relacji - 10 Mieczy/ Wisielec on nie chce czekac, woz albo przewoz 4. Co on do mnie czuje - Umiarkowanie pytanie dlaczego on ma takie parcie na te relacje... bo Umiarkowanie to mi przypomina plywy (te od Ksizezyca) moze podpowiedz lezy w otoczeniu -> 2 puchary albo go ktos namawia do tej relacji, albo - czy on jakis czas temu mial dziewczyne, ktora teraz jest kims? poza tym, moze znajomi uwazaja, ze pasujecie do siebie - jak dwa golabeczki 5. Co ja do niego czuje - Cesarzowa czujesz, ze masz nad nim przewage, to Ty jestes tutaj ta opanowana osba 6. Potencjał dla związku na ten moment - Rycerz Mieczy raczej mocno srednio - duzo klotni albo "nie ten moment" 7. Okoliczności, otoczenie, jaki ma wpływ - 2 Puchary to opisalam wyzej, przy 4. 8. LOS, czyli taki potencjał ogólny - 5 Buław bilsko do Rycerza mieczy, takie przepychanki 9. Najbliższa przyszłość (czyli mniej więcej do końca tego miesiąca jeszcze) - 3 Denary, Sprawiedliwość, Mag suma Cesarzowa pan bedzie dzialal w Twoim kierunku - a Ty bedziesz akceptowac te dzialania na tyle, na ile bedzie Ci pasowalo troche tez Ci to bedzie pochlebialo, jego zainteresowanie 10. Dalsza przyszłość (na nowy miesiąc, czyli Grudzień) - Świat, 5 Pucharów, 9 Denarów moze wyjazd przerwie te konkury.. i troche Ci bedzie zal niewykorzystanej mozliwosci ktores z Was wyjezdza? Edytowane 28 Listopada 2012 przez alathea literowki 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 10. Dalsza przyszłość (na nowy miesiąc, czyli Grudzień) - Świat, 5 Pucharów, 9 Denarówmoze wyjazd przerwie te konkury.. i troche Ci bedzie zal niewykorzystanej mozliwosci ktores z Was wyjezdza? Tez przy tym punkcie pomyslalam o wyjezdzie... Cytuj
Veroniczka Napisano 28 Listopada 2012 Autor Napisano 28 Listopada 2012 ktores z Was wyjezdza? No nie, nikt z nas nie wyjeżdża.. Przynajmniej na ten moment mi się tak wydaje.. Ale czuję też tak w sobie, że nic z tej relacji nie wyjdzie.. Pomimo dobrych chęci.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi