Aurelia17 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witajcie! Bardzo uprzejmie proszę o próbę interpretacji. Z góry dziękuję Oto sen: jestem na dworze i prawie zapada noc. bardzo się czegoś boję, ale nie wiem czego. Widzę światło w jednym mieszkaniu i jak wchodzę do klatki, widzę na drzwiach(do tego mieszkania , gdzie jest jasno) nazwisko mojego byłego. Wchodzę, a tam są jego rodzice i jakaś dodatkowa krewna. Proszę ich o pomoc i zgadzają się. Chcę napisać swój numer telefonu na kartce, ale nie potrafię. Jestem bardzo zestresowana w tym śnie. Próbuję i próbuję coś napisać, ale przez te nerwy zapomniałam, jaki jest do mnie telefon. Napisałam ich kilka,ale one tylko przypominały mój(mylił mi się z telefonem rodziców, a chciałam im go podać, aby do mnie zadzwonili i sprawdzili, czy bezpiecznie dotarłam do domu). Ci jego rodzice są bardzo cierpliwi w tym śnie. Powiedziałam im, że uciekam przed jakimiś alkoholikami, którzy chcą mnie napaść, ale tak na prawdę nie widziałam przed czym umykam. Ktoś zapukał do drzwi, a ja się wystraszyłam, że może być to mój były, ale na szczęście było inaczej(uff). powiedziałam jego rodzicom, że ich syn to wariat, a oni się zgodzili. Wyglądali też na takich, co byli źli na niego za coś, ale nie wiem za co. Nagle moja mama siedziała obok mnie(po mojej prawej) i podała mi kieliszek wina. Napiłam się i od razu było mi znacznie lepiej. Nagle strach ustąpił, już się tak nie bałam. Jak wyszłam z tego mieszkania, jeszcze ich przepraszałam za kłopot, który sprawiłam(bałam się, że wyszłam w ich oczach na wariatkę). Gdy tylko wyszłam pobiegłam do nich znowu i weszłam do szatni, gdzie wisiało po mojej prawej stronie pełno kurtek, a na ławce pod nimi siedział były i czytał książkę. Sen się urwał i koniec. Przez większość snu czułam się bardzo spięta, do póki mama nie dała mi wina. A do szatni nie wiem, dlaczego pobiegłam. Wiedziałam tylko, że musiałam tak zrobić. Jakby instynkt mi kazał. Pod koniec snu czułam się znacznie lepiej:) Co to może znaczyć, że miałam taki stres we śnie, że nie potrafiłam napisać poprawnie swojego numeru telefonu? I czy 'mama' i 'wino' mają tutaj jakieś znaczenie? Pozdrowienie dla wszystkich! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts