E_GROTOWSKA Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Snilo mi sie dzisiaj w nocy ze wyjechalam do Stanow Zjednoczonych. Nie wiem skad ale wiedzialam ze jest to wlasnie ten kraj. Nie byl to zly sen, snilam spokojnie a potem sie obudzilam ale nie wiem dlaczego. Przed tym snem snil mi sie tez tygrys ktory uderzyl mnie swoja łapa. Bede zobowiazana o jakas interpretacje snu jesli to mozliwe. Pozdrawiam Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 A jak byś opisała ten sen bradzie szczegółowo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E_GROTOWSKA Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Nie wiem czy bede pamietala szczegoly bo juz sie w pamieci zatarly. Wiem ze wyjechalam do USA i tam zwiedzalam kilka miejsc. Sen byl spokojny pozbawiony jakichs groznych rzeczy. Natomiast bezposrednio przed tym snem snilam ze tygrys podbiegl do mnie i jak wspomnialam wczesniej uderzyl mnie swoja lapa. Nie czulam bolu i nie przestraszylam sie tego. A potem nagle zostalam przeniesiona do USA. Nie wiem skad ale jestem przekonana na 100% ze to byl ten kraj mimo ze nie widzialam we snie ani znanych z pocztowek czy filmow charakterystycznych budynkow czy tez pomnikow dla tego kraju. Tyle pamietam. Nie wiem czy bedzie to w jakis sposob pomocne. Niemniej jednak dziekuje za probe interpretacji. Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 zwierzęcy totem dotknął cię swoja energią i przeniósł do innego świata. USA przez dłuższy czas dla Polaków były symbolem lepszego miejsca, gdzie marzenia się spełniają. Sen mówi, że w twoim życiu mogą nastąpić zmiany ale tylko pod wpływem zmiany w tobie. Musisz odnaleźć siłę tygrysa wewnątrz siebie, żeby zmienić coś w otoczeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E_GROTOWSKA Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Dzieki sliczne :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts