women32 Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 1. Aura miesiąca -Cesarz- będę trzeźwo i rozsądnie myśleć,będę konsekwentna i stabilna 2. Praca -Pustelnik odwr-zastój,brak propozycji. 3. Finanse - 4 mieczy-ścisłe wyliczanie ciągła kalkulacja wydatków. 4. Uczucia - Kochankowie odwr - walka między rozsądkiem a namiętnością,wmieszanie się tego trzeciego do związku... będą silne pokusy 5. Zdrowie - As buław odwr- nagły uraz,wypadek muszę uważać. 6. Otoczenie -4 kielichów odwr-nuda,wycofanie się z życia towarzyskiego...chęć zmiany znajomych 7. Dom, rodzina -Śmierć-hmmm zmiany istotne dla naszej rodziny,mam nadzieję,że dobre korzystna zmiana na lepsze .... 8. Niespodzianka - 3 kielichów-silne,ale pozytywne emocje,zaqpowiedź ciąży radość dzielona z partnerem. 9. Co robić - Księżyc -przestać oszukiwać i żyć w marzeniach ? 10. Czego nie robić - Walet kielichów odwr- nie lokować źle uczuć,nie kierować się nastrojami i nie popadać w skrajności-,kontrolować się. 11. Rada od kart -2 mieczy-nie zamykać się w sobie,nie być zimną emocjonalnie,wybrać w końcu ( już tyle czasu karty mi to sugerują !! ) a ja tkwię jak baran w miejscu Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 W grudniu uważaj przede wszystkim na zdrowie bo możesz się nieźle rozchorować i przeleżeć z gorączką w łóżku. Wizyta u lekarza moze być nieunikniona. Ogólnie nie jest źle raczej w grudniu powinnaś wypoczywać i nie brac zbyt dużo na głowe. Unikaj świątecznej gorączki. Cytuj
Gość Amfora Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Grudzień będzie aktywnym miesiącem, pełnym działań, aktywności i chęci zapanowania nad własnym życiem. Dobry miesiąc :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi