Skocz do zawartości

Wysłał paczkę, czy nie?

Ewitta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nieprzyjemna sprawa. Kupiłam towar przez allegro, ale paczka do mnie nie dotarła. Sprzedawca zarzeka się, że towar wysłał, ale może mi tu ściemnia.

Książkę wygrałam dosłownie za grosze na aukcji, więc mógł dojść do wniosku, że mi jej nie prześle, bo niewiele zarobi, a ja nie będę się awanturować o kilka złotych. Cóż, jeśli tak pomyślał, to się pomylił, bo ja nie lubię kiedy ktoś mnie robi w bambuko.

Czy przesyłka została wysłana?

10 mieczy, 8 mieczy, Gwiazda = Śmierć

Raczej nie. Brak kart działania, a i 8 mieczy, to karta blokady.

Edytowane przez Ewitta
Napisano

10 Mieczy to odciecie, ale i moze tu byc wyslanie czegos. Zebral cos do paczki i wyslal. 8 Mieczy to owszem, blokada, ale niekoniecznie z jego strony. Gwiazda mowi o przesunieciu dzialania w przyszlosc. W podsumie jest (HB) Sprawiedliwosci, wiec co zrobil, takie powinny byc efekty.

Konkretnie wiec. Jest albo tak, ze rzeczywiscie nie wyslal i zamierza wyslac na dniach czy ogolnie z opoznieniem, albo cos po drodze spowodowalo, ze paczka utknela. Jednym slowem paczka powinna dojsc, ale pozniej niz tego sie spodziewalas.

Napisano

Czy przesyłka została wysłana?

10 mieczy, 8 mieczy, Gwiazda = Śmierć

Myslę, że albo paczka została wysłana z opóźnieniem albo cos się z nią po drodze zadziało. Moim zaniem druga wersja jest prawdopodobna - przesyłka utkwiła gdzieś po jej nadaniu. 8 mieczy to zwrot długu, rekompensata. Sprawa powinna sie rozstrzygnąc po Twojej mysli.

Pan powinien miec chyba potwierdzenie nadania. Skan e-mailem niech wysle?

Napisano

ja mam ciagle wrazenie ze paczka gdzies stoi ,ze czeka na swoja kolej moze nei priorytet albo cos tam sie stalo

• 1 miesiąc temu...