Skocz do zawartości

Pełnia Księżyca 28.11

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład Pełnia Księżyca:

--------1--------

---2--------3----

---4---------5---

--------6--------

1. Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? Wokół czego ciągle się kręcę? Głupiec

Raczej stare wzorce to nie są, Głupiec mówi o tym że ciągle na swej drodze napotykam nowe nauki, może chodzi o to że do czegoś, jakiejś sprawy nie podchodzę zbyt poważnie, lub cały czas poszukuje.. nie lubię stać w miejscu.

2. Magnetyzm Księżyca: Co mnie przyciąga? Do czego mam zamiłowanie? 5 Denarów

Albo wydaje za dużo pieniędzy, albo za bardzo wszystkim się przejmuje, często czuję się samotna i opuszczona..

3. Wpływy lunarne: Jak Księżyc na mnie wpływa? 4 Miecze

Wpływ na mnie tak że mnie "zamula" każe mi się wyciszyć.. nic mi się teoretycznie nie chce.. mogłabym spać i spać :D

4. Stary Księżyc: Co z mojej przeszłości powraca? 3 Denary

Jakieś stare znajomości.. tak mi się wydaje.. jakieś układy.

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. poprzez sny)? As Pucharów/Świat

Ojej.. no poprzez sny wiele mi się ukazuje.. praktycznie wszystko.. emocje, ludzie.. hmm, podświadomość chce mi przekazać że mam zwrócić jakie swoje uczucia posyłam w świat..

6. Księżycowe refleksje: Moje iluzje i złudzenia? Walet Mieczy

Nie muszę ciągle się sprzeczać i walczyć o swoje :) Nie ma nic na "już" .. bo co na już nie jest wcale dobre, do wszystkiego trzeba czasu..

Napisano
Rozkład Pełnia Księżyca:

--------1--------

---2--------3----

---4---------5---

--------6--------

1. Cykle Księżyca: Jakie stare wzorce są ciągle obecne w moim życiu? Wokół czego ciągle się kręcę? Głupiec

Veroniczka nie zrozum mnie źle- ale pierwsze skojarzenie- to kurcze nie wyciagasz wniosków z lekcji z prezszłości ....

przyciagaja cie sytuacje, po których czujesz sie gorzej niz przed.... to potwierdza punkt pierwszy... :(

chyba czas sie odizolowac i przemysleć pewne sprawy- no spac tez sie pewnie chce, bo taka pogoda.... barowa......

Jakieś stare znajomości.. tak mi się wydaje.. jakieś układy- moze własnie to czas przeczyścic, odświeżyc i pozbyc sietego co zbedne :)

5. Księżycowe sny: Co moja podświadomość chce mi powiedzieć (np. poprzez sny)? As Pucharów/Świat

że czeka na ciebie miłośc w tym swiecie- tylko musisz sie na nia otworzyc :)..

tak naprawdę nic nikomu nie musisz udowadniać .... trzeba byc sobą i nie walczyc na siłę... jak beda chcieli to sami w jkoncu zrozumieja co chciałaś przekażać :)

Napisano

Nie uczysz się na błędach niestety, nie wyciągasz wniosków na przyszłość.

Kręcisz się więc w kółko, cóż z tego, że z zapałem działasz, jeśli nie masz planu i tak właściwie to nie wiesz do czego zmierzasz.

Jesteś więc wciąż w punkcie wyjścia.

Nie wiem czy nie masz tendencji do działań destrukcyjnych wobec samej siebie, jakbyś sama sobie komplikowała życie nie wierząc, że zasługujesz na powodzenie,

ale ta karta to też umiejętność wychodzenia z kłopotów, w zaciszu 4 mieczy jest to możliwe do osiągnięcia

pomaga ci się skupić nad problemami, pomaga spojrzeć na sprawy z dystansu, jednym słowem pomaga ci dojść do siebie po niepokojach, pomaga ci się zregenerować i nabrać sił, w tej karcie wyciągasz wnioski, ustalasz plan

chęć wykazania się, pokazania w końcu innym, światu na co cię stać, posiadanie pracy dającej satysfakcję i kasę

abyś zaczęła ujawniać swoje emocje, żebyś się otworzyła na świat, na ludzi - wierząc, że twoje marzenia się spełnią, że osiągniesz to czego pragniesz,

możliwe, że zbytnio idealizujesz, podchodzisz zbyt teoretycznie do sprawy, nie pozwalając wyjść na powierzchnię emocjom, a chyba nie tędy droga

• Lubię to! 1