exclusive Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 pytałam się tu na forum jakiś czas temu o zaręczyny mojego chłopaka, oczywiście odbyły się ale potem go dopadły wątpliwości gdzie na koniec rozkładu było 9 buław;/ jesteśmy dalej razem i z czystej ciekawości, bo jestem ciekawa czy kiedyś te jego wątpliwości się rozwieją... pytanie było następujące: jakie mamy perspektywy na małżeństwo? śłońce, 8 denarów, as buław 1 karta ładnie to pokazuję, ale wydaję mi się że trzeba dużo pracy i wysiłku w to włożyć i zapewne czasu również...ale mam problem z odczytaniem tego asa buław...hmm jest ktoś chętny i skory do pomocy w interpretacji?? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Listopada 2012 Maestro Napisano 29 Listopada 2012 Jak popracujecie nad relacją dalej, to pojawi się zapał ku temu,karty mówią, że macie dac sobie trochę czasu.. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 jakie mamy perspektywy na małżeństwo? śłońce, 8 denarów, as buław => Umiarkowanie Karty pokazały jego akceptację, Wasze wzajemne zrozumienie i troskę Ta relacja będzie trwać, pan się przekona do niej, ale najpierw musicie jeszcze włożyć trochę pracy w tę relację, nadal ją budować... Ten związek niejako odżyje, temperatura między Wami wzrośnie... )) Tak sobie myślę, ale to tylko moje przypuszczenia, że karty Słońce i As Buław mogą wskazywać na dziecko Także dla mnie jak najbardziej szasne są bardzo duże, że stworzycie stałą i silną relację... Cytuj
exclusive Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 może ktoś jeszcze coś doda? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 1- sza myśl po kartach - jak zajdziesz w ciąże to pan zacznie się starać, budować podstawy pod stałą relację i wykaże się jako mężczyzna. Niczego nie sugeruję, tylko że pierwsza wyszła karta dużych arkanów, a te karty mówią o sytuacjach przełomowych w życiu Możecie starać się dogadać. Naświetl mu sytuacje, że małżeństwo nie jest takie straszne Jednak myślę że on jest pewny Ciebie, już Cię zdobył (były zaręczyny) i teraz spoczął na laurach i wymawiał obawami. Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 pytałam się tu na forum jakiś czas temu o zaręczyny mojego chłopaka, oczywiście odbyły się ale potem go dopadły wątpliwości gdzie na koniec rozkładu było 9 buław;/jesteśmy dalej razem i z czystej ciekawości, bo jestem ciekawa czy kiedyś te jego wątpliwości się rozwieją... pytanie było następujące: jakie mamy perspektywy na małżeństwo? śłońce, 8 denarów, as buław 1 karta ładnie to pokazuję, ale wydaję mi się że trzeba dużo pracy i wysiłku w to włożyć i zapewne czasu również...ale mam problem z odczytaniem tego asa buław...hmm jest ktoś chętny i skory do pomocy w interpretacji?? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam As buław to też ENTUZJAZM czyli jeśli włożycie pracę w waszą relację zaczniecie bardziej entuzjastycznie do tego podchodzić no na pewno Pan Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Słońce przy 8 Denarów to jest relacja stała, stabilna, która będzie nadal trwała...może to być małżeństwo jak najbardziej... Tylko po tych kartach widzę to tak, że najpierw będzie ciąża, potem ślub.... Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Bedzie bardzo dobrze zaczekaj do lata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi