Skocz do zawartości

weryfikacja i perspektywy daleko idące...

exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pytałam się tu na forum jakiś czas temu o zaręczyny mojego chłopaka, oczywiście odbyły się ale potem go dopadły wątpliwości gdzie na koniec rozkładu było 9 buław;/

jesteśmy dalej razem i z czystej ciekawości, bo jestem ciekawa czy kiedyś te jego wątpliwości się rozwieją...

pytanie było następujące:

jakie mamy perspektywy na małżeństwo?

śłońce, 8 denarów, as buław

1 karta ładnie to pokazuję, ale wydaję mi się że trzeba dużo pracy i wysiłku w to włożyć i zapewne czasu również...ale mam problem z odczytaniem tego asa buław...hmm jest ktoś chętny i skory do pomocy w interpretacji?? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :)

• Maestro
Napisano

Jak popracujecie nad relacją dalej, to pojawi się zapał ku temu,karty mówią, że macie dac sobie trochę czasu..

Napisano

śłońce, 8 denarów, as buław => Umiarkowanie

Karty pokazały jego akceptację, Wasze wzajemne zrozumienie i troskę :) Ta relacja będzie trwać, pan się przekona do niej, ale najpierw musicie jeszcze włożyć trochę pracy w tę relację, nadal ją budować... Ten związek niejako odżyje, temperatura między Wami wzrośnie... :))) Tak sobie myślę, ale to tylko moje przypuszczenia, że karty Słońce i As Buław mogą wskazywać na dziecko :) Także dla mnie jak najbardziej szasne są bardzo duże, że stworzycie stałą i silną relację... :)

Gość SooYoung
Napisano

1- sza myśl po kartach - jak zajdziesz w ciąże to pan zacznie się starać, budować podstawy pod stałą relację i wykaże się jako mężczyzna.

Niczego nie sugeruję, tylko że pierwsza wyszła karta dużych arkanów, a te karty mówią o sytuacjach przełomowych w życiu

Możecie starać się dogadać. Naświetl mu sytuacje, że małżeństwo nie jest takie straszne ;) Jednak myślę że on jest pewny Ciebie, już Cię zdobył (były zaręczyny) i teraz spoczął na laurach i wymawiał obawami.

Napisano
pytałam się tu na forum jakiś czas temu o zaręczyny mojego chłopaka, oczywiście odbyły się ale potem go dopadły wątpliwości gdzie na koniec rozkładu było 9 buław;/

jesteśmy dalej razem i z czystej ciekawości, bo jestem ciekawa czy kiedyś te jego wątpliwości się rozwieją...

pytanie było następujące:

śłońce, 8 denarów, as buław

1 karta ładnie to pokazuję, ale wydaję mi się że trzeba dużo pracy i wysiłku w to włożyć i zapewne czasu również...ale mam problem z odczytaniem tego asa buław...hmm jest ktoś chętny i skory do pomocy w interpretacji?? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :)

As buław to też ENTUZJAZM czyli jeśli włożycie pracę w waszą relację zaczniecie bardziej entuzjastycznie do tego podchodzić no na pewno Pan :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Słońce przy 8 Denarów to jest relacja stała, stabilna, która będzie nadal trwała...może to być małżeństwo jak najbardziej...

Tylko po tych kartach widzę to tak, że najpierw będzie ciąża, potem ślub....:)