Ewitta Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Fajny rozkład. Plan duchowy obecnego wcielenia. Wiek duszy - WISIELEC Średni. Po doświadczeniach, które trzeba przetrawić i przemyśleć. Stopień zaawansowania rozwoju duchowego. - GWIAZDA Spory. Moja dusza szybko się uczy. "Spala się" w życiu. Czego dusza już się nauczyła? - CESARZOWA Poznała czym jest rodzina i jej wartość. Czego powinna się jeszcze nauczyć? - CESARZ I to jest karta bardzo ważna dla mnie, bo wciąż wypada na wszelkie pytania dot. misji mojej duszy i rzeczy do przepracowania. Sądzę, że muszę nauczyć się odpowiedzialności i samodzielności. Być podporą dla innych osób. Co ma takiego ważnego Cesarz, czego nie ma Cesarzowa (prócz płci ) Plan fizyczny obecnego wcielenia. Zajęcie do którego mam predyspozycje - SĄD Kojarzy mi się to z "oczyszczaniem" - mediacje. Może dzielenie się doświadczeniem/ wykorzystywanie doświadczenia, wiedzy? Niezmienne cechy usposobienia - KSIĘŻYC To łatwe. Duża intuicja, skrytość, częste pogrążanie się w myślach. Sprawy ducha są dla mnie b. ważne. Zresztą widuję czasem duchy, więc nie może być inaczej. Okoliczności obecnego życia - ŚMIERĆ Zmiany...? Możliwy status majątkowy - MAG Kojarzy mi się z kimś komu fortuna i wszystkie żywioły nieba i ziemi sprzyjają i fundusze na życie zawsze ma. I szybko pieniądze trwoni. Ale potem znowu ma... żeby mieć co trwonić. Szanse na przeżycie miłości, szanse na szczęśliwy związek - RYDWAN Na nudę narzekać nie będę, ale jakieś nietrwałe te relacje chyba będą. Bardziej chodzi o zbieranie doświadczenia. Ale mocna karta tutaj wyszła. Podpowiecie? Edytowane 28 Listopada 2012 przez Ewitta Cytuj
maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Rozkład bardzo ciekawy Spojrzę dzisiaj Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Ja rowniez, ale to na wieczor juz. Tez sobie taki machne. Cytuj
Ewitta Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Może jednak rzuci ktoś okiem? Cytuj
maddie88 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Mały poślizg mam, ale wczoraj nie miałam weny i tak Plan duchowy obecnego wcielenia. Wiek duszy - WISIELEC - Też tak myślę, że młodą duszyczką nie jesteś, ale tutaj karty pokazały, że na razie nie posuwasz się naprzód w rozwoju duchowym... Najprawdopodobniej kolejny krok wymaga pd Ciebie zmiany myślenia, sposobu postrzegania otaczającego Cię świata... Jest tutaj potrzebna cierpliwość i praca nad sobą, poznania siebie... Stopień zaawansowania rozwoju duchowego. - GWIAZDA - Dlam nie jesteś bardziej zaawansowana już Masz świadomość wyższych powiązań, praw itp., masz bardzo szeroki punkt widzenia i jesteś...świadoma, nie wiem, czy to właściwe słowo, ale wiesz, że jeszcze dużo przed Tobą nie zostało odkryte, masz pomsył na siebie, na to, do czego dążysz... Także jesteś świadoma i chcesz się dalej rozwijać. Czego dusza już się nauczyła? - CESARZOWA - Nauczyła się odkrywać siebie , dażyć do rozwoju, dociekać, poznawać...sprawdzać się, by móc się określić i zrouzmieć, że nic nie jest wieczne, że nasza moc myśli kształtuje nas...że energia nigdy się nie gubi, przechodzi z jednej formy w drugą i my możemy tworzyć siebie cały czas na nowo. Czego powinna się jeszcze nauczyć? - CESARZ - Żeby działać bardziej pragmatycznie, nauczyć się trzeźwego osądu i metodycznego postępowania...żeby planować z większą przejrzystoscią i dzięki temu stawiać sobie bardziej realne cele. Plan fizyczny obecnego wcielenia . Zajęcie do którego mam predyspozycje - SĄD - Albo np. terapie rodzinne, praca z trudną młodzieżą...specjalista od terapii wstrząsowych , który pomaga ludziom odnaleźć ich drogę w życiu lub skierować na właściwą... Niezmienne cechy usposobienia - KSIĘŻYC - To łatwe. Duża intuicja, skrytość, częste pogrążanie się w myślach. Sprawy ducha są dla mnie b. ważne. Zresztą widuję czasem duchy, więc nie może być inaczej. - Zgadzam się Okoliczności obecnego życia - ŚMIERĆ - Dużo zmian, ale będących naturalną koleją rzeczy...przyjdą takie momenty, kiedy będziesz czuła, że musisz uwolnić się z pewnych struktur... To mogą być doswiadczenia rozstań z osobami, które hamują nasz rozwój lub zmiany zawodów, zaczynanie w zupełnie innych dziedzinach itp. Możliwości jest dużo... Możliwy status majątkowy - MAG - Przejmiesz ster Będziesz świadoma swojej wartości, swoich kwalifikacji i umiejętności i będziesz umiała właściwie je wykorzystać Także tutaj możliwe są sukcesy, awanse itp. Czyli ogólnie status majątkowy będzie dobry Wydaje mi się, że dużej mierze od Ciebie będzie zależeć, jak ukieurnkujesz swoje talenty, bo potencjał masz spory Szanse na przeżycie miłości, szanse na szczęśliwy związek - RYDWAN - Tutaj chyba kilka związków...hm. Dużo ruchu...nie wykluczone, że będziesz dużo podróżować, poznawać nowe osoby i w konsekwencji rezygnować z dotychczasowego otoczenia... To jest moja propozycja 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi