Skocz do zawartości

Duch i ciało.

Ewitta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Fajny rozkład. :)

Plan duchowy obecnego wcielenia.

Wiek duszy - WISIELEC

Średni. Po doświadczeniach, które trzeba przetrawić i przemyśleć.

Stopień zaawansowania rozwoju duchowego. - GWIAZDA

Spory. Moja dusza szybko się uczy. "Spala się" w życiu.

Czego dusza już się nauczyła? - CESARZOWA

Poznała czym jest rodzina i jej wartość.

Czego powinna się jeszcze nauczyć? - CESARZ

I to jest karta bardzo ważna dla mnie, bo wciąż wypada na wszelkie pytania dot. misji mojej duszy i rzeczy do przepracowania.

Sądzę, że muszę nauczyć się odpowiedzialności i samodzielności. Być podporą dla innych osób.

Co ma takiego ważnego Cesarz, czego nie ma Cesarzowa (prócz płci ;) )

Plan fizyczny obecnego wcielenia.

Zajęcie do którego mam predyspozycje - SĄD

Kojarzy mi się to z "oczyszczaniem" - mediacje. Może dzielenie się doświadczeniem/ wykorzystywanie doświadczenia, wiedzy?

Niezmienne cechy usposobienia - KSIĘŻYC

To łatwe. :) Duża intuicja, skrytość, częste pogrążanie się w myślach. Sprawy ducha są dla mnie b. ważne. Zresztą widuję czasem duchy, więc nie może być inaczej. ;)

Okoliczności obecnego życia - ŚMIERĆ

Zmiany...?

Możliwy status majątkowy - MAG

Kojarzy mi się z kimś komu fortuna i wszystkie żywioły nieba i ziemi sprzyjają i fundusze na życie zawsze ma. I szybko pieniądze trwoni. Ale potem znowu ma... żeby mieć co trwonić. ;)

Szanse na przeżycie miłości, szanse na szczęśliwy związek - RYDWAN

Na nudę narzekać nie będę, ale jakieś nietrwałe te relacje chyba będą. Bardziej chodzi o zbieranie doświadczenia. Ale mocna karta tutaj wyszła.

Podpowiecie? :bukiet:

Edytowane przez Ewitta
Napisano

Ja rowniez, ale to na wieczor juz. Tez sobie taki machne. :)

Napisano

Mały poślizg mam, ale wczoraj nie miałam weny i tak ;)

Plan duchowy obecnego wcielenia.

Wiek duszy - WISIELEC - Też tak myślę, że młodą duszyczką nie jesteś, ale tutaj karty pokazały, że na razie nie posuwasz się naprzód w rozwoju duchowym... Najprawdopodobniej kolejny krok wymaga pd Ciebie zmiany myślenia, sposobu postrzegania otaczającego Cię świata... Jest tutaj potrzebna cierpliwość i praca nad sobą, poznania siebie...

Stopień zaawansowania rozwoju duchowego. - GWIAZDA - Dlam nie jesteś bardziej zaawansowana już :) Masz świadomość wyższych powiązań, praw itp., masz bardzo szeroki punkt widzenia i jesteś...świadoma, nie wiem, czy to właściwe słowo, ale wiesz, że jeszcze dużo przed Tobą nie zostało odkryte, masz pomsył na siebie, na to, do czego dążysz... Także jesteś świadoma i chcesz się dalej rozwijać.

Czego dusza już się nauczyła? - CESARZOWA - Nauczyła się odkrywać siebie :), dażyć do rozwoju, dociekać, poznawać...sprawdzać się, by móc się określić i zrouzmieć, że nic nie jest wieczne, że nasza moc myśli kształtuje nas...że energia nigdy się nie gubi, przechodzi z jednej formy w drugą i my możemy tworzyć siebie cały czas na nowo.

Czego powinna się jeszcze nauczyć? - CESARZ - Żeby działać bardziej pragmatycznie, nauczyć się trzeźwego osądu i metodycznego postępowania...żeby planować z większą przejrzystoscią i dzięki temu stawiać sobie bardziej realne cele.

Plan fizyczny obecnego wcielenia

.

Zajęcie do którego mam predyspozycje - SĄD - Albo np. terapie rodzinne, praca z trudną młodzieżą...specjalista od terapii wstrząsowych ;), który pomaga ludziom odnaleźć ich drogę w życiu lub skierować na właściwą...

Niezmienne cechy usposobienia - KSIĘŻYC - To łatwe. :) Duża intuicja, skrytość, częste pogrążanie się w myślach. Sprawy ducha są dla mnie b. ważne. Zresztą widuję czasem duchy, więc nie może być inaczej. ;) - Zgadzam się :)

Okoliczności obecnego życia - ŚMIERĆ - Dużo zmian, ale będących naturalną koleją rzeczy...przyjdą takie momenty, kiedy będziesz czuła, że musisz uwolnić się z pewnych struktur... To mogą być doswiadczenia rozstań z osobami, które hamują nasz rozwój lub zmiany zawodów, zaczynanie w zupełnie innych dziedzinach itp. Możliwości jest dużo...

Możliwy status majątkowy - MAG - Przejmiesz ster :) Będziesz świadoma swojej wartości, swoich kwalifikacji i umiejętności i będziesz umiała właściwie je wykorzystać :) Także tutaj możliwe są sukcesy, awanse itp. Czyli ogólnie status majątkowy będzie dobry :) Wydaje mi się, że dużej mierze od Ciebie będzie zależeć, jak ukieurnkujesz swoje talenty, bo potencjał masz spory :)

Szanse na przeżycie miłości, szanse na szczęśliwy związek - RYDWAN - Tutaj chyba kilka związków...hm. Dużo ruchu...nie wykluczone, że będziesz dużo podróżować, poznawać nowe osoby i w konsekwencji rezygnować z dotychczasowego otoczenia...

To jest moja propozycja :)

• Lubię to! 1