pawel116 Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Znalazłem dzisiaj ciekawe ogłoszenie o pracę, na które rzecz jasna odpowiedziałem. Wprawdzie chcieli tylko CV, ale wysłałem im również list motywacyjny. Rekrutuje kobieta. Jakie wrażenie zrobi na niej moja aplikacja? Wisielec, 5 buław, Rydwan -> Kapłanka Pomyśli że się staram, walczę o posadę, ale odzewu nie będzie. Chyba nie mnie szuka, może woli zatrudnić kobietę? Cytuj
Ewitta Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Do Rydwanu bym dołożyła kartę. Widać ciebie jako jednego z wielu, ale potem jest szarpnięcie. Wybicie z tłumu. Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 albo jzu jest ustawiona kobieta Cytuj
Vivere Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 Jakie wrażenie zrobi na niej moja aplikacja? Wisielec, 5 buław, Rydwan -> Kapłanka Moim zdaniem pozytywne. Mozliwe, że zaproszą Cię na rozmowę. Czy to praca w handlu? Cytuj
pawel116 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Napisano 28 Listopada 2012 Czy to praca w handlu? To jest praca biurowa w firmie handlowej Cytuj
Vivere Napisano 28 Listopada 2012 Napisano 28 Listopada 2012 To jest praca biurowa w firmie handlowej Ten Wisielec hm..... trochę stopuje. Oby miał znaczenie, że jesteś "koncepcyjny" A w 5 buław i Rydwanie mógłbyś uchodzić za przebojowego aplikanta. Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 powiedziałabym, ze sie zastanowi nad Twoja aplikacją, ze jest do rzeczy, tylko nie wiem co dalej- rydwan to albo rozmowa albo drogi sie rozejdą- a ta kaplanka na koncu to powiedzialabym, ze na razie nic nie wiadomo .... trzymaj się ............ Cytuj
Vivere Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 powiedziałabym, ze sie zastanowi nad Twoja aplikacją, ze jest do rzeczy, tylko nie wiem co dalej- rydwan to albo rozmowa albo drogi sie rozejdą- a ta kaplanka na koncu to powiedzialabym, ze na razie nic nie wiadomo ....trzymaj się ............ Ja się w 5 buław dopatruję możliwości wybicia się z tłumu poprzez zaprezentowanie swoich umiejętności. Do firmy handlowej 5 buław i Rydwan mi pasują. Ale może zbyt naciągam? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Wydaje mi się, że wrażenie będzie jak najbardziej pozytywne. Widzę wyróżnienie się z tłumu, jakbyś miał wnieść świeżość i inny punkt widzenia do tej pracy. Może mieć problem z wyborem, bo jest spora konkurencja i może poradzi się innej kobiety albo zda się na intuicję i Cię wybierze. Cytuj
kirsty16 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Jakie wrażenie zrobi na niej moja aplikacja? Wisielec, 5 buław, Rydwan -> Kapłanka Takie sobie. Będzie się wahać, zastanawiać. Odpowiedź przeciągnie się w czasie, aż nie dostanie CV od innych chętnych. Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Ja się w 5 buław dopatruję możliwości wybicia się z tłumu poprzez zaprezentowanie swoich umiejętności.Do firmy handlowej 5 buław i Rydwan mi pasują. Ale może zbyt naciągam? 5 buław tez może oznaczac rozmowe kwalifikacyjna i krzyzowy ogien pytań - hehe - teraz mnie olśniło.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi