maddie88 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Witam, Uważam ten rozkład za bardzo ciekawy, więc jeśli ktoś się skusi, to będzie mi bardzo miło Z przełożenia wyszło Koło Fortuny, więc jest potwierdzone, że relacja jest karmiczna S1, S2 - sygnifikatory: Ja - 3 Kielichów, pan - Rycerz Mieczy => Byłam osobą lubiącą rozywkę, spotkania towarzyskie, kontakty z panami musiałam mieć doć często, bo...pan chyba często się o to ze mną sprzeczał... Może karty dosłownie pokazały, że był rycerzem... )) 1. To łączyło nas kiedyś: Wisielec - Oj, chyba mało tu było miłości, prędzej przywiązanie... Mogły mieć też miejsce szantaże emocjonalne ze strony zazdrosnego pana (Rycerz Mieczy), co w efekcie doprowadziło do naszego emocjonalnego oddalenia się... 2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Królowa Kielichów, Król Kielichów - Byłam żoną pana, która starała się łagodzić jego wybuchy... Mógł mieć też problemy z alkoholem (Wisielec + Król Kielichów), a ja próbowałam być dla niego wsparciem, jednak za bardzo tolerowałam jego zachowanie i dużo kosztowała mnie ta relacja... 4., 5. Jaką rolę odegrał pan? Umiarkowanie, As Mieczy - Pan próbował wprowadzać równowagę do tego związku i harmonię poprzez rozmowy, wspólne podejmowanie trudnych tematów, otwartość i szczerość wobec siebie... 6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? 7 Kielichów - Nie udało mi się zrealizować wyobrażeń o tym związku, moich planów, marzeń, nadziei... Może postawiłam sobie za cel, że pan wyjdzie z nałogu, że mu w tym pomogę i wtedy będziemy szczęśliwsi...ale niestety nie udało się... 7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? Rydwan - Działanie, wychodzenie z inicjatywą, podjemowanie kroków do rozwoju tej znajomości... Widocznie nie wykazywaliśmy wystarczającej inicjatywy, by zmienić nasz związek. 8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? Król Buław - Walka o relację, okazywanie zainteresowania, ale również zabieganie o mnie jako o kobietę... 9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? 3 Denarów - Dążyć do rozwoju tej relacji poprzez spotkania na tle bardziej "zadaniowym, celowym", ale wychodzić z inicjatywą...np.: prosić pana o pomoc...dążyć do kontaktu. 10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? 6 Kielichów - Karty są genialne Do tego trzeba ponownego kontaktu, jego odnowienia...inaczej się nie da Ale chodzi też o budowanie przyjaźni, takiej bezwarunkowej, ciepłych stosunków itp. 11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? As Denarów - Wyjść z inicjatywą i dać szansę tej relacji. 12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? 7 Denarów, 8 Mieczy i dociągnięta do tej karty Siła --> Cesarzowa, Sprawiedliwość - Chyba jeszcze się spotkamy Przed nami dużo pracy nad blokadamy mentalnymi...krok po kroku musimy je rozpracowywać... I w zależności, jak będziemy pracować w tym wcieleniu, tak będziemy mieć w następnym Ufff... A waszym zdaniem? Dziękuję z góry za czas i wysiłek włożony w interpretacje Pozdrawiam, Maddie Edited November 28, 2012 by maddie88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddie88 Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Proszę, zerknijcie Bardzo zależy mi na pyt. 9, 10 i 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacralNirvana Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Zerkne, zerkne... Troche pozniej, ale zerkne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacralNirvana Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Mi sie wydaje, ze Ty bylas osoba, ktora zyla w trojkace. Bylo w Twoim zyciu dwoch mezczyzn. Pan byl Twoim kochankiem. W Rycku Mieczy nie widze stalej relacji, raczej kogos takiego mlodego, z doskoku a potem wracasz do stalego partnera, moze meza. Laczyla was ciaza. Taka pierwsza mysl, ze zaszlas z nim w ciaze, nieplanowana. Wiec wpadka. Jaka role odegalas wtedy. Wydaje mi sie, ze bylas mezatka. Taka szukajaca gdzies prawdziwego uczucia i spotkalas pana. Pan dlugo sie godzil na bycie trzecim, szedl na kompromisy, dopasowywal sie, az wreszcie zrozumial, ze tak nie chce i odcial sie od tego. Co nie zostalo zakonczone z Twojej strony. Nie zeszlas na ziemie. Nie ogarnelas sytuacji na tyle logicznie, zeby pojac, co tak naprawde bylo wtedy dla Was wazne. Jakie wspolne sprawy nie zostaly zakonczone? Mogl byc z tego zwiazek, stala relacja. Nie wykorzystaliscie tego. Sprawy nie zakonczone ze strony pana. Nie wykazal sie inicjatywa. Duzo wtedy zalezalo od niego. Po prostu umyl rece i poszedl w sina dal. Zostawiajac Ciebie i dziecko. Co mozesz teraz robic? Byc gotowa, aby pokonywac przeszkody, jakie sie pojawia w Waszej relacji. Wychodzic sobie na przeciw, wykorzystywac okazje, gdy bedzie okazja sie zblizyc. Wspolnie powinniscie dbac o dobra atmosfere miedzy Wami, serdecznosc, zaufanie, wzajemne wspieranie sie. On powinien umiec wykorzystac nadarzajaca sie szanse, ktora sie miedzy Wami pojawi i nie bac sie isc tam, gdzie widzi, ze jest jego szczescie. Karta ta mowi o szansach, ale tez pokazuje, co moze czekac, gdy sie po nie siegnie. Problem w tym, zeby chciec/umiec po to siegnac i tu pan powinien sie wykazac. Jezeli w przyszlosci bedziecie znowu razem, w jakikolwiek sposob to bedzie to wymagalo duzo pracy, duzo wytrwalosci, zaangazowania, cierpliwosc. Widac tez zablokowanie sie na siebie wzajemne. Sila mowi o tym, ze to Ty bedziesz musiala zawalczyc o pana. Ale to juz na przyszle wcielenie. To tyle. Nie czuje za bardzo karmicznych, wiec... to tyle, co mi tam sie uwiadzialo z tych kart. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddie88 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 "Jaka role odegalas wtedy. Wydaje mi sie, ze bylas mezatka. Taka szukajaca gdzies prawdziwego uczucia i spotkalas pana." - I w tym wcieleniu ten problem powraca, tak mi się wydaje... Pisałaś też o nadarzającej się szansie...i inicjatywie pana. Karty w innych rozkładach pokazywały, że pan wyjdzie z inicjatywą...że na razie rozmyśla wszystko na spokojnie (bo sytuacja też nie jest łatwa), ale odezwie się... Cieszę się, że karty się uzupełniają...może faktycznie uda się tę znajomość rozwijać... Dziękuję za interpretację, SacralNirvana :uscisk: Bardzo sobie cenię Twoje spojrzenie na karty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts