Skocz do zawartości

Dlaczego koleżanka ,,wyjechała'' dzisiaj na mnie?

Gość madzia_k6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madzia_k6
Napisano (edytowane)

Dlaczego koleżanka ,,wyjechała'' dzisiaj na mnie?

Przy tasowaniu wypadł rycerz monet

6 kielichów+wisielec+gwiazda

z powodu swoich niespełnionych marzeń z powodu mężczyzny.. z tego powodu że mnie sie coś udaje.. a ona tkwi w zawieszeniu a chciała by pójść dalej a z jakiś względów nie może? musiała odreagowac i padło na mnie?

Edytowane przez madzia_k6
Napisano

Rzeczywiscie moze chodzic o jakiegos mezczyzna, na ktorego miala nadzieje a wziazku z Twoja osoba jej nadzieje utknely w martwym punkcie, bo moze pan zainteresowal sie Toba lub kims innym?

Moze tez chodzic ogolnie o jakies plany, moze zwiazane z praca lub jakims innym zajeciem, ktore rowniez (wg niej) wlasnie dzieki Tobie spelznely na niczym?

Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. Tu nie ma co sie domyslac. Porozmawiaj z nia szczerze i zapytaj wprost, dlaczego tak sie zachowala, czy ma jakies zale do Ciebie. Sprawiedliwosc zacheca do bycia uczciwym i fair, ale tez mowi o tym, ze zbieramy zawsze konsekwencje wlasnych czynow. Co posiejesz to zbierzesz.

Gość madzia_k6
Napisano

jestem wdzięczna Sacral ;)

problem jest w tym ze jestem dosyć daleko od PL a przez internet ciezko sie gada i na dobra sprawe chcialam z niej wyciagnac o co jej sie rozchodzi to stwierdzila ze mi nie powie..

Napisano

Odniosła wrażenie, ze jej tylko przeszkadzasz w osiągnięciach i dokonaniach. Nie chciała niczyjej pomocy i uznała, że musi wszystko sama zrobić, bo tak będzie lepiej.

Gość madzia_k6
Napisano

wdzieczna jestem Madiie za odp kurcze czlowiek chce jej pomóc bo wie że macieżką sytuacje to jeszcze po głowie dostanie.. i jak bym ją słyszała ,,tak bedzie lepiej'' czasami odnosze wrażenie że trzyma się mnie z jakiegoś powodu tylko jej znanego a naboku robi koło pióra...

Napisano

Tak czy inaczej. Co posieje to zbierze. To tyczy sie rowniez jej. Jezeli uwazasz, ze jestes w porzadku a proby porozumienia sie, wyjasnienia z Twojej strony, sa blokowane przez nia... no to co mozesz wiecej zrobic? Czasem trzeba sobie odposcic pewne znajomosci...

Gość madzia_k6
Napisano

Ona uważa ze każdy powinien sielitowac nad jej losem itd współczuć itd itp. Tylko widzisz tonie ja sie trzymam kurczowo jej osoby.... Trzeba zrobic porządki :)

Pozdrawiam ciepło

• Maestro
Napisano

Chodzi o coś z przeszłości, coś co jakby tkwi w niej od dawna, może faktycznie związane jest to z facetem, z tym, że Ty być może jesteś bardziej atrakcyjna od niej, a może był jakiś mężczyzna, któremu Ty się podobałaś, natomiast on podobał się jej, o czym Ty nawet nie musiałaś wiedzieć? To może ją boleć...