Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Dlaczego koleżanka ,,wyjechała'' dzisiaj na mnie? Przy tasowaniu wypadł rycerz monet 6 kielichów+wisielec+gwiazda z powodu swoich niespełnionych marzeń z powodu mężczyzny.. z tego powodu że mnie sie coś udaje.. a ona tkwi w zawieszeniu a chciała by pójść dalej a z jakiś względów nie może? musiała odreagowac i padło na mnie? Edytowane 29 Listopada 2012 przez madzia_k6 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Rzeczywiscie moze chodzic o jakiegos mezczyzna, na ktorego miala nadzieje a wziazku z Twoja osoba jej nadzieje utknely w martwym punkcie, bo moze pan zainteresowal sie Toba lub kims innym? Moze tez chodzic ogolnie o jakies plany, moze zwiazane z praca lub jakims innym zajeciem, ktore rowniez (wg niej) wlasnie dzieki Tobie spelznely na niczym? Podsum (HB) to VIII Sprawiedliwosc. Tu nie ma co sie domyslac. Porozmawiaj z nia szczerze i zapytaj wprost, dlaczego tak sie zachowala, czy ma jakies zale do Ciebie. Sprawiedliwosc zacheca do bycia uczciwym i fair, ale tez mowi o tym, ze zbieramy zawsze konsekwencje wlasnych czynow. Co posiejesz to zbierzesz. Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 jestem wdzięczna Sacral problem jest w tym ze jestem dosyć daleko od PL a przez internet ciezko sie gada i na dobra sprawe chcialam z niej wyciagnac o co jej sie rozchodzi to stwierdzila ze mi nie powie.. Cytuj
Gość Amfora Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Odniosła wrażenie, ze jej tylko przeszkadzasz w osiągnięciach i dokonaniach. Nie chciała niczyjej pomocy i uznała, że musi wszystko sama zrobić, bo tak będzie lepiej. Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 wdzieczna jestem Madiie za odp kurcze czlowiek chce jej pomóc bo wie że macieżką sytuacje to jeszcze po głowie dostanie.. i jak bym ją słyszała ,,tak bedzie lepiej'' czasami odnosze wrażenie że trzyma się mnie z jakiegoś powodu tylko jej znanego a naboku robi koło pióra... Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Tak czy inaczej. Co posieje to zbierze. To tyczy sie rowniez jej. Jezeli uwazasz, ze jestes w porzadku a proby porozumienia sie, wyjasnienia z Twojej strony, sa blokowane przez nia... no to co mozesz wiecej zrobic? Czasem trzeba sobie odposcic pewne znajomosci... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Ona uważa ze każdy powinien sielitowac nad jej losem itd współczuć itd itp. Tylko widzisz tonie ja sie trzymam kurczowo jej osoby.... Trzeba zrobic porządki Pozdrawiam ciepło Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 moze jest w ciazy ?? Raczej nie ale moze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Listopada 2012 Maestro Napisano 29 Listopada 2012 Chodzi o coś z przeszłości, coś co jakby tkwi w niej od dawna, może faktycznie związane jest to z facetem, z tym, że Ty być może jesteś bardziej atrakcyjna od niej, a może był jakiś mężczyzna, któremu Ty się podobałaś, natomiast on podobał się jej, o czym Ty nawet nie musiałaś wiedzieć? To może ją boleć... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Wdzięczna jam jest Ci Inez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi