Skocz do zawartości

Praca

Wrozbita_Oramin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku i pewnej firmie?

As denarów, 8 buław, Sąd

Tak więc - będzie chyba cięzko się tam zaczepić.

• Maestro
Napisano

A wg mnie dostaniesz szansę i to konkretną i nawet szybko:)

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Też uważam, że dostaniesz pracę. As denarów to impuls do działań materialnych, oferta pracy. 8 buław to niespodziewana, dobra wiadomość, a także dobry czas na rozwój i zajęcie jakiegoś stanowiska. Sąd też bym odczytała pozytywnie.

Będzie dobrze, uda się ;)

Napisano

Bardzo dobre karty! Masz duże szanse na to stanowisko :]

Napisano

Tak karty aż za dobre - dlatego 8 buław odczytałem jako blokadę w czymś. Stanowisko dośc prestiżowe stąd tak mi intuicja podpowiedziała.

Napisano

8 buław to moze oznaczć zaskoczenie. Czy to jest coś co kiedyś robiłeś a teraz tego nie robisz a chcesz powrócic??

• Lubię to! 1
Napisano
8 buław to moze oznaczć zaskoczenie. Czy to jest coś co kiedyś robiłeś a teraz tego nie robisz a chcesz powrócic??

jakby to okreslić - tak kiedyś jakies 6 lat temu miałem coś wspólnego z podobną instytucją.

Napisano

bo masz sąd a w podsumie gwiazdę to tak jakbyś wrocił na nowo do tego co juz kiedyś robiłes. Karty masz do pozazdroszczenia jezeli chodzi o prace. :))

Napisano

As denarów, 8 buław, Sąd

Tak to dobrze wygląda, że aż strach cos pisać coby nie zapeszyć. Nie potknij się tam gdzieŚ w tej wartkiej akcji :dostal_na:

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku w pewnej firmie?

As denarów, 8 buław, Sąd->suma Gwiazda/Sprawiedliwość

Widać realną szansę na zmianę stanowiska, którą sam czujesz pod skórą zapewne...:) Może już dzwonili do Ciebie stąd ten as monet? :mysli:

Widoczny jest kontakt ze strony Firmy, rozmowy i jeśli zadziałasz, uwierzysz w siebie to będzie możliwość zdobycia pracy, dającej Ci zadowalające Cię warunki :)))

Powodzenia życzę i trzymam mocno kciuki :okok:

Napisano

Szansa jest i to powazna. As Monet ladnie to pokazuje. Nastepnie 8 Bulaw czyli wiadomosc, tu pozytywna wiadomosc. Sad - znalezenie swojego miejsca. :) Podsum (HB) XI Pasja i II Kaplanka. Jezeli Ci zalezy na stanowistku nie wahaj sie to okazac. Tyle...

Wg mnie realne szanse na te prace.

Zycze powodzenia i kciuki trzymam. :ok:

Napisano

jest duza szansa, ze Cie zatrudnia

a dales tu jakies ramy czasowe zdajac to pytanie?

Gość gość5
Napisano

bardzo pozytywne karty- opcja na tak- znaczy to stanowisko moze byc twoje

Napisano
Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku i pewnej firmie?

As denarów, 8 buław, Sąd

Tak więc - będzie chyba cięzko się tam zaczepić.

Szansa niewątpliwie jest jednak myslę, ze dostaniesz jakieś wiadomości lub coś takie się wydarzy ze sam zaczniesz sie zastanawiać czy tego chcesz. W podsumie Gwiazda a więc szansa na spełnienie jest

Napisano
jest duza szansa, ze Cie zatrudnia

a dales tu jakies ramy czasowe zdajac to pytanie?

Ni ewłasnie bez ram czasowych - pytanie o sam fakt zadałem.

Napisano

8 kijow wskazuje na dzialanie (ale moze byc Twoje -np. wyslanie aplikacji)

Sad jest niekiedy odsunieciem w czasie, znakiem - ze do tematu bedzie sie wracac (z wstepnie zalozonym pozytywnym efektem)

suma Gwiazda/Spraw. - tez jeszcze nie pokazuja podpisania umowy, za to dobre perspektywy/nadzieje - jesli spelnisz pewne warunki (Spraw.)

praca czesto wychodzi w 3 monet, Papiez w podpisaniu umowy, 6 monet - propozycja do rozpatrzenia, itd; albo monetowy Krol na przyklad...

wiec to moze byc troszke odsuniete w czasie

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Oraminie przy okazji jak jesteś :)

Jak się potoczyło? Udało sie?

Napisano
Weryfikacja:

Zero kontaktu niestety :)

Nie odpowiedzieli Ci? Czy Ty nie podziałałes?