Wrozbita_Oramin Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku i pewnej firmie? As denarów, 8 buław, Sąd Tak więc - będzie chyba cięzko się tam zaczepić. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Listopada 2012 Maestro Napisano 29 Listopada 2012 A wg mnie dostaniesz szansę i to konkretną i nawet szybko:) 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Też uważam, że dostaniesz pracę. As denarów to impuls do działań materialnych, oferta pracy. 8 buław to niespodziewana, dobra wiadomość, a także dobry czas na rozwój i zajęcie jakiegoś stanowiska. Sąd też bym odczytała pozytywnie. Będzie dobrze, uda się Cytuj
Gość Amfora Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Bardzo dobre karty! Masz duże szanse na to stanowisko :] Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Tak karty aż za dobre - dlatego 8 buław odczytałem jako blokadę w czymś. Stanowisko dośc prestiżowe stąd tak mi intuicja podpowiedziała. Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 8 buław to moze oznaczć zaskoczenie. Czy to jest coś co kiedyś robiłeś a teraz tego nie robisz a chcesz powrócic?? 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 8 buław to moze oznaczć zaskoczenie. Czy to jest coś co kiedyś robiłeś a teraz tego nie robisz a chcesz powrócic?? jakby to okreslić - tak kiedyś jakies 6 lat temu miałem coś wspólnego z podobną instytucją. Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 bo masz sąd a w podsumie gwiazdę to tak jakbyś wrocił na nowo do tego co juz kiedyś robiłes. Karty masz do pozazdroszczenia jezeli chodzi o prace. ) Cytuj
Vivere Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 As denarów, 8 buław, Sąd Tak to dobrze wygląda, że aż strach cos pisać coby nie zapeszyć. Nie potknij się tam gdzieŚ w tej wartkiej akcji 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku w pewnej firmie? As denarów, 8 buław, Sąd->suma Gwiazda/Sprawiedliwość Widać realną szansę na zmianę stanowiska, którą sam czujesz pod skórą zapewne... Może już dzwonili do Ciebie stąd ten as monet? Widoczny jest kontakt ze strony Firmy, rozmowy i jeśli zadziałasz, uwierzysz w siebie to będzie możliwość zdobycia pracy, dającej Ci zadowalające Cię warunki )) Powodzenia życzę i trzymam mocno kciuki Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Szansa jest i to powazna. As Monet ladnie to pokazuje. Nastepnie 8 Bulaw czyli wiadomosc, tu pozytywna wiadomosc. Sad - znalezenie swojego miejsca. Podsum (HB) XI Pasja i II Kaplanka. Jezeli Ci zalezy na stanowistku nie wahaj sie to okazac. Tyle... Wg mnie realne szanse na te prace. Zycze powodzenia i kciuki trzymam. Cytuj
anais_33 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 jak dla mnie prawie 100% że dostaniesz tę pracę Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 jest duza szansa, ze Cie zatrudnia a dales tu jakies ramy czasowe zdajac to pytanie? Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 bardzo pozytywne karty- opcja na tak- znaczy to stanowisko moze byc twoje Cytuj
LasMeninas Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Jak się zrealizuje moja chęć podjęcia pracy na pewnym stanowisku i pewnej firmie? As denarów, 8 buław, Sąd Tak więc - będzie chyba cięzko się tam zaczepić. Szansa niewątpliwie jest jednak myslę, ze dostaniesz jakieś wiadomości lub coś takie się wydarzy ze sam zaczniesz sie zastanawiać czy tego chcesz. W podsumie Gwiazda a więc szansa na spełnienie jest Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Napisano 2 Grudnia 2012 jest duza szansa, ze Cie zatrudniaa dales tu jakies ramy czasowe zdajac to pytanie? Ni ewłasnie bez ram czasowych - pytanie o sam fakt zadałem. Cytuj
alathea Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 8 kijow wskazuje na dzialanie (ale moze byc Twoje -np. wyslanie aplikacji) Sad jest niekiedy odsunieciem w czasie, znakiem - ze do tematu bedzie sie wracac (z wstepnie zalozonym pozytywnym efektem) suma Gwiazda/Spraw. - tez jeszcze nie pokazuja podpisania umowy, za to dobre perspektywy/nadzieje - jesli spelnisz pewne warunki (Spraw.) praca czesto wychodzi w 3 monet, Papiez w podpisaniu umowy, 6 monet - propozycja do rozpatrzenia, itd; albo monetowy Krol na przyklad... wiec to moze byc troszke odsuniete w czasie Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Oraminie przy okazji jak jesteś Jak się potoczyło? Udało sie? Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Zero kontaktu niestety Cytuj
Vivere Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Zero kontaktu niestety Nie odpowiedzieli Ci? Czy Ty nie podziałałes? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi