kirsty16 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Zastanawiam się nad wybraniem któregoś z interesujących mnie kierunków. Mam niestety problem z wyborem. Z problemem zwróciłam się do kart i zadałam pytanie: "Do jakiego zawodu/pracy jestem stworzona?" Jako, że karty, które wyszły, nic konkretnego mi nie mówiły, posłużyłam się techniką podstawiania Wielkich Arkan. Moc__3 mieczy__Sąd Ostateczny=Pustelnik -Sprawiedliwość---Mag---Rydwan ----------------Wisielec--Moc ------------------------Sąd Moc razem z 3 mieczy kojarzy mi się z uzdrawianiem, leczeniem ran itd. Sądu nie rozumiem. Może chodzi o problemy bardziej na tle społecznym niż zdrowotnym. Może chodzić o pracownika społecznego, pomagającego wyjść z kryzysowych sytuacji, stanąć na własne nogi. Karty wydają mi się chłodne, związane z żywiołem powietrza czyli dokumentami, papierami, liczbami. Może to wskazywać na pracę urzędową, być może prawną, na co wskazują Sprawiedliwość i Sąd. Szczerze przyznam, że spodziewałam się trochę innych kart. Te nie mają za dużo wspólnego z moimi planami. Bardzo zależy mi na dodatkowej opinii i będę szczerze wdzięczna, jeżeli ktoś postara się ten układ zinterpretować. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Wymagający dużej siły psychicznej, skupienia, przemysleń... Może jako terapeuta rodzinny? Albo inny, taki od "terapi wstrząsowych", które pomagają ludziom, co jednocześnie będzie wymagało od Ciebie wewnętrznej siły i wiary w to, co robisz...psychiatra, albo praca z dziećmi z rodzin patologicznych... Ale to już Ty musisz ocenić Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Dziennikarz coś co jest zwiazane z pisaniem Cytuj
kirsty16 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Psychoterapia to już daleko od moich zainteresowań. O dziennikarstwie nigdy nie myślałam i nie wiedziałam, że z kart może to wyniknąć. Chyba ten pustelnik do dziennikarstwa się nie nadaje, ale pisanie, myślę, że tylko wypisywanie dokumentów. Cytuj
alathea Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 masaz, akupunktura i spa (Moc, 3 mieczy, Sad) praca w pojedynke fizjoterapeuta, kosmetyczka, itp. Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 no w sumie podupadła moc zastrzyki z botoxu w 3 mieczy i zaraz jak nowo narodzona w sądzie Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Dziennikarz coś co jest zwiazane z pisaniem Tez skojarzylo mi sie z czyms takim. Miecze to karta intelektu, 3 Mieczy to karta podrozy intelektualnych, rowniez wazna jest znajomosc roznych jezykow obcych, jest to tez pozanawanie roznych kultur itd. Ogolnie pisarstwo, dziennikartwo, cos w tym kierunku takze. W Eremicie bedzie to wolny zawod takze. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 no własnie 3 mieczy to typowa karta dziennikarzy, gdzie liczy się czysta opinia. Tu nie kierujemy się sercem ale karta czystego rozumu co podkreśla eremita Cytuj
kirsty16 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 no w sumie podupadła moc zastrzyki z botoxu w 3 mieczy i zaraz jak nowo narodzona w sądzie To już lepiej. Nawet myślałam o kosmetologii. Tylko nie wiem czy nie jestem na to za szorstka. Choćby ta moc i sąd mogą o tym świadczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi