maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Chodzi o znajmość internetową. Z panem zgadaliśmy się, że będziemy sobie pomagać w nauce języków. Ale od czasu mojego maila wysłanego do pana prawie 3 tyg. temu, pan milczy... Co jest dziwne, bo odpisywał zawsze, najpóźniej do 2 dni... Nie wiem, co się dzieje, ale zdecydowanie coś się dzieje... Postanowiłam więc napisać do pana ponownie. Czy pan odpisze? Słońce (odpowiedź), tło: 10 Mieczy, Król Denarów, 5 Buław, Król Kielichów Tak, ale nie prędko... Mam wrażenie, że pan uważa, że ta znajomość nie ma szans na kontynuację, może posypały się jego zamiary... Pan dowiedział się, że jestem w związku. (Nie wiem, jak inaczej wytłumaczyć tych 2 Królow i 5 Buław pomiędzy nimi.) Jaki będzie następny krok pana wobec mnie? 8 Kielichów (odpowiedź), tło: As Mieczy, Kapłan Z ciężkim sercem, ale pan zrezygnuje z tej znajomości, albo przynajmniej z jej dotychczasowego wymiaru...hm, przyjacielskiego (jak na moje oko super nam się gadało) i nastawi się tylko na rozmowy czysto zadaniowe, kontakt będzie chłodniejszy... Jakie będą nasze relacje w grudniu? As Mieczy (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Denarów, Król Kielichów Czysto intelektualne i to chyba z mojej inicjatywy... Ale pan chętnie będzie pomagać i oboje będziemy zadowoleni Czyli przerwania relacji nie ma, pan powienien się odezwać... Ale kontynuacja będzie już przebiegać na trochę inncyh zasach... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 29 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Listopada 2012 Maestro Napisano 29 Listopada 2012 Czy pan odpisze? Słońce (odpowiedź), tło: 10 Mieczy, Król Denarów, 5 Buław, Król Kielichów Tak, odpisze, sądzę, ze niebawem, zrobi to, bo go nosi i będzie chciał Ci pomóc Jaki będzie następny krok pana wobec mnie? 8 Kielichów (odpowiedź), tło: As Mieczy, Kapłan trudna ta karta, te 8 kielichów...ON jakby był rozdarty, będzie analizował tę relację Jakie będą nasze relacje w grudniu? As Mieczy (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Denarów, Król Kielichów rozmowy, miłe, serdeczne, dające zadowolenie obu stronom:) Cytuj
maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Czy pan odpisze?Słońce (odpowiedź), tło: 10 Mieczy, Król Denarów, 5 Buław, Król Kielichów Tak, odpisze, sądzę, ze niebawem, zrobi to, bo go nosi i będzie chciał Ci pomóc Jaki będzie następny krok pana wobec mnie? 8 Kielichów (odpowiedź), tło: As Mieczy, Kapłan trudna ta karta, te 8 kielichów...ON jakby był rozdarty, będzie analizował tę relację Jakie będą nasze relacje w grudniu? As Mieczy (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Denarów, Król Kielichów rozmowy, miłe, serdeczne, dające zadowolenie obu stronom:) Dziękuję, Inez Myślisz, że go nosi? Hmmm...naprawdę nie wiem, dlaczego milczy... I dlaczego jest rozdarty... A aż tak "zaawansowani" nie jesteśmy, żebym go pytała, czy coś się stało... Eh, ja to też mam szczęście Cytuj
maddie88 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Czy mógłby jeszcze ktoś spojrzeć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi