SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet Moja pracowitosc, pilnosc, darzenie wytrwale do celu. 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja Kontakt z jakims Mieczowym? 2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa Kielichow Moje rozmemlanie, uczuciowosc i wzdychanie nie tam, gdzie trzeba. 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet Pracowitosc i osiaganie celow kroczek po kroczku. Zbytnia drobiazgowosc. Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - Sprawe potraktowac jak czesc zyciowego zadania i aktywnie i z glowa, a takze sprytem podejsc do tego, wykorzystujac potencjal Maga. Cytuj
niiwa Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Rozkład chyba skupia się na sprawach zawodowych, zarobkowych. Jesteś w cieniu Ryc.Denarów, odchodzi stałość 8 denarów - wygląda na to, że czas na zmiany? w tej kwestii? Jakieś stałe,stare zasady, ustalenia w spr.biznesowych wymagają zmian, które zapewne są związane ze współpracą z ważnym dla ciebie mężczyzną, który może ustalać nowe zasady tej współpracy. Nie bardzo wiem, jaką rolę pełni w tym temacie QKieli, może czas skończyć z siedzeniem w domu?/jeśli tak jest?/. Obecnie to czas, aby się określić, dokonać wyboru /Król Mieczy, 2 buław/, skończyć ze stagnacją, być otwartą na nowości. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Tak, to prawda. Czas siedzenia w domu wlasnie sie konczy, definitywnie. Z drugiej strony w grudniu nie bedzie zawodowo nic konkretneto, bo konkretne dzialania sa przesuniete na poczatek 2013 juz. Tak mam umowione. Ale bardzo mozliwe, ze w Kielichowej ukazalam sie ja jako siedzaca w domu na 3-letnim wychowawczym przy najmlodszej jeszcze, corce. Mieczowy, w sumie nie wiem, kto to moglby byc. Z jednym znajomym, ktory mogl sie tak pojawic, byla mowa o czyms tam, ale to raczej hobbystycznie, takze zarobku z tego nie bedzie. Mozliwe, ze ja w swoich konkretnych dzialaniach tak sie ukazalam, rozpatrujaca rozne mozliwosci w tych 2 Bulawach. Ciekawy trop niiwa z ta praca. Dziekuje za interpretacje. Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) pełnia Sacral 0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet jesteś systematyczna i konsekwentna, albo powinnas byc- jako Twoj cien 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja koniczność kontaktów z tym panem- a to nie twoj były mąż? 2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa Kielichow nadwrażliwość, zbytnia uczuciowość i dbanie bardziej o innych niz o siebie 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet Zbytnia drobiazgowosc, zbytnie skupianie sie na różnych sprawach, które niezawsze sa tego warte.. Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - koło życia tak się zakeciło, abys mogła rozpoczac nowy etap- wykorzystujac zebrane wczesniej doswiadczenia Edytowane 30 Listopada 2012 przez gość5 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Listopada 2012 Maestro Napisano 30 Listopada 2012 0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet tak sądzę, ze może jesteś zbyt konserwatywna niekiedy, czasem więcej myślisz, niż działasz? 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja pomyślałam o Twojej sytuacji, że jesteś może zmęczona Twoim eksem, formalnościami rozwodowymi, jesteś na rozstaju dróg.. 2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa Kielichow przestałaś wyczekiwać uczucia, myśleć o tym, aby ktoś Cię pokochał, dałaś sobie z tym spokój, myśląc : Ech, w zasadzie mam to w głębokim poważaniu... 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet jak piszesz powinna odejśc zbytnia drobiazgowość , pedantyczność, skupianie się nie na tym co trzeba Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - zdaj się na to, co Los Ci przyniesie, a będzie dobrze:) Cytuj
anais_33 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) 0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet[/b] [/color]pracoholizm , trzymanie sie schematów 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja nowe konatakty z Panem , bedzie Cię pociagać i to bardzo krolowa kielichów - przestaniesz być zamyślona i rozpamiętywać to cojuż dawno powinnaś zamknąć za sobą ... 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet zbytnia drobiazgowość, ciągłe drąznie jakiś spraw i przerabianie ich bez przerwy na nowo Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - nachodzi koło gdzie w magu będziesz wiedziała czego chcesz jak to dostać i wykorzytać ... wykorzytaj jego szansę póki masz taką możliwość za nim nastapi jego obrót ... Edytowane 30 Listopada 2012 przez anais_33 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet ruszyłaś już z miejsca... obrałaś jakiś cel... i do niego dążysz... czasem powoli, stopniowo, ale jak się na coś uprzesz to nie zazwyczaj osiągasz swe cele prędzej czy później 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja jakiś wybór decyzja... może wahanie bądź niepewność... dwie możliwości... różne narzędzia, które można użyć, różne idee, pomysły... 2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa Kielichow Takie rozmarzenie trochę, emocjonalne wzdychanie nie wiadomo do kogo bądź czego 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet coś zostało dopracowane, jakaś praca, etap, temat, wątek. Został wypracowany, dopracowany, ozdobiony... już jest gotowy do wypuszczenia w świat Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Weryfikuje 0 - Ja, moj cien - Rycerz MonetMoja pracowitosc, pilnosc, darzenie wytrwale do celu. Tak, duzo, duzo bylo roznego rodzaju obowiazkow i nie szlo niczego przeskoczyc. Dom, inne sprawy jeszcze, dzieci itd. 1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI PasjaKontakt z jakims Mieczowym? Tu ukazaly sie bardzo jasno moje kontakty z mezem. Musialam postawic na swoim i ostro zaznaczac granice, co mi (i dzieciom sluzy) a co juz nie. 2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa KielichowMoje rozmemlanie, uczuciowosc i wzdychanie nie tam, gdzie trzeba. Tez w zwiazku z mezem. Zakonczylo sie moje wspieranie go i wczuwanie w jego potrzeby, braki, niedomogania. Czula Kielichowa odeszla. 3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 MonetPracowitosc i osiaganie celow kroczek po kroczku. Zbytnia drobiazgowosc. Tu to chyba moja upierdliwosc. Odpuscilam sobie niektore sprawy i dalam po prostu na luz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi