Skocz do zawartości

No to i ja. Pelnia Nirvany. :)

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet

Moja pracowitosc, pilnosc, darzenie wytrwale do celu.

1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja

Kontakt z jakims Mieczowym?

2. Co sie wypelnilo, zakonczylo, zamyka cykl - Krolowa Kielichow

Moje rozmemlanie, uczuciowosc i wzdychanie nie tam, gdzie trzeba.

3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet

Pracowitosc i osiaganie celow kroczek po kroczku. Zbytnia drobiazgowosc.

Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - Sprawe potraktowac jak czesc zyciowego zadania i aktywnie i z glowa, a takze sprytem podejsc do tego, wykorzystujac potencjal Maga.

Napisano

Rozkład chyba skupia się na sprawach zawodowych, zarobkowych.

Jesteś w cieniu Ryc.Denarów, odchodzi stałość 8 denarów - wygląda na to, że czas na zmiany? w tej kwestii?

Jakieś stałe,stare zasady, ustalenia w spr.biznesowych wymagają zmian, które zapewne są związane ze współpracą z ważnym dla ciebie mężczyzną, który może ustalać nowe zasady tej współpracy.

Nie bardzo wiem, jaką rolę pełni w tym temacie QKieli, może czas skończyć z siedzeniem w domu?/jeśli tak jest?/.

Obecnie to czas, aby się określić, dokonać wyboru /Król Mieczy, 2 buław/, skończyć ze stagnacją, być otwartą na nowości.

• Lubię to! 1
Napisano

Tak, to prawda. Czas siedzenia w domu wlasnie sie konczy, definitywnie. Z drugiej strony w grudniu nie bedzie zawodowo nic konkretneto, bo konkretne dzialania sa przesuniete na poczatek 2013 juz. Tak mam umowione.

Ale bardzo mozliwe, ze w Kielichowej ukazalam sie ja jako siedzaca w domu na 3-letnim wychowawczym przy najmlodszej jeszcze, corce.

Mieczowy, w sumie nie wiem, kto to moglby byc. Z jednym znajomym, ktory mogl sie tak pojawic, byla mowa o czyms tam, ale to raczej hobbystycznie, takze zarobku z tego nie bedzie.

Mozliwe, ze ja w swoich konkretnych dzialaniach tak sie ukazalam, rozpatrujaca rozne mozliwosci w tych 2 Bulawach.

Ciekawy trop niiwa z ta praca. Dziekuje za interpretacje. :bukiet:

Napisano (edytowane)

pełnia Sacral

jesteś systematyczna i konsekwentna, albo powinnas byc- jako Twoj cien

1. Co jest widoczne, co moze oslepic - Krol Mieczy + 2 Bulawy (wyciagnely sie razem z Mieczowym) ---> suma XI Pasja

koniczność kontaktów z tym panem- a to nie twoj były mąż?

nadwrażliwość, zbytnia uczuciowość i dbanie bardziej o innych niz o siebie

3. Co sie zaczyna rozmywac, co sie sciemnia, co mnie opuszca lub powinno odejsc - 8 Monet

Zbytnia drobiazgowosc, zbytnie skupianie sie na różnych sprawach, które niezawsze sa tego warte..

Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - koło życia tak się zakeciło, abys mogła rozpoczac nowy etap- wykorzystujac zebrane wczesniej doswiadczenia :)

Edytowane przez gość5
  • Maestro
Napisano

tak sądzę, ze może jesteś zbyt konserwatywna niekiedy, czasem więcej myślisz, niż działasz?

pomyślałam o Twojej sytuacji, że jesteś może zmęczona Twoim eksem, formalnościami rozwodowymi, jesteś na rozstaju dróg..

przestałaś wyczekiwać uczucia, myśleć o tym, aby ktoś Cię pokochał, dałaś sobie z tym spokój, myśląc : Ech, w zasadzie mam to w głębokim poważaniu...

jak piszesz powinna odejśc zbytnia drobiazgowość , pedantyczność, skupianie się nie na tym co trzeba

Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - zdaj się na to, co Los Ci przyniesie, a będzie dobrze:)

Napisano (edytowane)

0 - Ja, moj cien - Rycerz Monet[/b] [/color]pracoholizm , trzymanie sie schematów

nowe konatakty z Panem , bedzie Cię pociagać i to bardzo

krolowa kielichów - przestaniesz być zamyślona i rozpamiętywać to cojuż dawno powinnaś zamknąć za sobą ...

zbytnia drobiazgowość, ciągłe drąznie jakiś spraw i przerabianie ich bez przerwy na nowo

Podsumowanie calego rozkladu (HB) ---> X Kolo Fortuny i I Mag - nachodzi koło gdzie w magu będziesz wiedziała czego chcesz jak to dostać i wykorzytać ...

wykorzytaj jego szansę póki masz taką możliwość za nim nastapi jego obrót ...

Edytowane przez anais_33
  • Lubię to! 1
Napisano

ruszyłaś już z miejsca... obrałaś jakiś cel... i do niego dążysz... czasem powoli, stopniowo, ale jak się na coś uprzesz to nie zazwyczaj osiągasz swe cele prędzej czy później

jakiś wybór decyzja... może wahanie bądź niepewność... dwie możliwości... różne narzędzia, które można użyć, różne idee, pomysły...

Takie rozmarzenie trochę, emocjonalne wzdychanie nie wiadomo do kogo bądź czego

coś zostało dopracowane, jakaś praca, etap, temat, wątek. Został wypracowany, dopracowany, ozdobiony... już jest gotowy do wypuszczenia w świat

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje

Moja pracowitosc, pilnosc, darzenie wytrwale do celu.

Tak, duzo, duzo bylo roznego rodzaju obowiazkow i nie szlo niczego przeskoczyc. Dom, inne sprawy jeszcze, dzieci itd.

Kontakt z jakims Mieczowym?

Tu ukazaly sie bardzo jasno moje kontakty z mezem. Musialam postawic na swoim i ostro zaznaczac granice, co mi (i dzieciom sluzy) a co juz nie.

Moje rozmemlanie, uczuciowosc i wzdychanie nie tam, gdzie trzeba.

Tez w zwiazku z mezem. Zakonczylo sie moje wspieranie go i wczuwanie w jego potrzeby, braki, niedomogania. Czula Kielichowa odeszla.

Pracowitosc i osiaganie celow kroczek po kroczku. Zbytnia drobiazgowosc.

Tu to chyba moja upierdliwosc. Odpuscilam sobie niektore sprawy i dalam po prostu na luz.