julenka Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witam Tym razem chciałabym Wam zaproponować, inny rodzaj przesłań... Anielskie klucze to przeważnie jedno krótkie, pozytywne zdanie o Tobie lub danej sprawie o którą pytasz. Pokazują Ci postawę/działanie jaką warto się kierować aby rezultat był dla Was najbardziej korzystny. To przesłanie, hasło, informacja, można też stosować to jako afirmacje jako samodoskonalenie się.... Można losować na każdy dzień, tydzień, miesiąc rok jak również na każde inne pytania... tu nie trzeba dodatkowych znaczeń w książkach- wszystko jest jasno, prosto, krótko i na temat... Proszę tylko podać swoje imię. Serdecznie Zapraszam –---------- a tu zrobię przykład na swojej osobie: Przesłanie- dobre prowadzenie tematu: „Słuchaj innych.” oraz „Wzbogacasz życie swoją osobą.” Ojjj bardzo się cieszę z tych słów i postaram się słuchać innych osób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaMAJ Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 (edited) Witam,lubię być króliczkiem,więc po proszę :Agata ,przesłanie na najbliższe dni w sprawach zawodowych,żeby nie było, że pytam o to samo Edited November 29, 2012 by agaMAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 A można dwa? ;-) 1. Przesłanie na grudzień 2. Przesłanie na znajomość z pewnym Panem. Dane na pw. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 witam już Wam losuję... ahhh szkoda, że te ataki hakerskie są tak podłe... mi sporo tematów poszło... ten jest właśnie jednym z nich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acura Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ja też poproszę na relację z pewnym Panem Marlena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Witam,lubię być króliczkiem,więc po proszę :Agata ,przesłanie na najbliższe dni w sprawach zawodowych,żeby nie było, że pytam o to samo Przesłanie- sprawy zawodowe- najbliższe dni „Uwierz W Siebie.” oraz „Ciesz Się Chwilą.” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaMAJ Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Przesłanie- sprawy zawodowe- najbliższe dni „Uwierz W Siebie.” oraz „Ciesz Się Chwilą.” ))))))))) czyli mam zluzować .. nie powiem co dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 A można dwa? ;-) 1. Przesłanie na grudzień 2. Przesłanie na znajomość z pewnym Panem. Dane na pw. ;-) Przesłanie- grudzień „Jesteś Obdarzony Wieloma Talentami. Wykorzystaj Je.” oraz „Ciesz Się Chwilą.” Przesłanie- znajomość z pewnym Panem „Ciesz Się Chwilą.” oraz „Jesteś Powiązany Ze Wszystkim.” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Ja też poproszę na relację z pewnym Panem Marlena Przesłanie- relację z pewnym Panem „Bądź Dobry Dla Siebie Samego.” oraz „Bądź Dobrej Myśli.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Przesłanie- grudzień „Jesteś Obdarzony Wieloma Talentami. Wykorzystaj Je.” oraz „Ciesz Się Chwilą.” Przesłanie- znajomość z pewnym Panem „Ciesz Się Chwilą.” oraz „Jesteś Powiązany Ze Wszystkim.” Dziekuje Przesłania ciekawe i zrozumiałe na moment życia,w którym jestem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 To ja też poproszę o przesłanie zawodowe na najbliższy rok:) Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veroniczka Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 To ja może na uczucia I pracę.. Weronika ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 To ja też poproszę o przesłanie zawodowe na najbliższy rok:)Kasia „Oddaj Się Całym Sercem.” oraz „Bądź Dobry Dla Siebie Samego.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 To ja może na uczucia I pracę.. Weronika ) Uczucia „Wyznaczaj Sam Swoje Granice.” oraz „Oddaj Się Całym Sercem.” Praca „Bądź Dobry Dla Siebie Samego.” oraz „Ciesz Się Chwilą.” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 Poproszę na uczucia na nowy rok Justyna Pozdrawiam „Ciesz Się Życiem.” oraz „Bądź Kreatywny.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katia Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 (edited) ja poprosiłabym o przesłanie na czekający mnie egzamin, bardzo chciałabym go zdać a nie wiem, czy zdołam opanować nerwy Katarzyna Edited December 2, 2012 by katia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamiii Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Również poproszę na najbliższy tydzień Pozdrawiam Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlumaczka Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 witam! proszę o przesłanie na grudzien proszę o przesłanie na relację z moim mężczyzna i jeszcze bym prosila o przesłanie na prace dziekuje slicznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Kochani przepraszam za moją nieobecność... była ona spowodowana wieloma czynnikami nie zawsze zależnymi ode mnie... jeszcze zdrowa nie jestem ale postaram się zacząć odpowiadać na pytania- proszę o wyrozumiałość. Mam sporo własnych problemów z którymi muzę się uporać pozdrawiam serdecznie <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 ja poprosiłabym o przesłanie na czekający mnie egzamin, bardzo chciałabym go zdać a nie wiem, czy zdołam opanować nerwy Katarzyna „Żyj Własnym Życiem.” oraz „Bądź Kreatywny.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Również poproszę na najbliższy tydzień Pozdrawiam Kasia „Poznaj Samego Siebie.” oraz „Wybaczaj Sobie I Innym.” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MyStErIoUs_WoMaN Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Jeśli można ~ bardzo prosiłabym o przesłanie dotyczące sfery uczuć... Z góry Bardzo Dziękuję... Pozdrawiam. A.:* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 witam!proszę o przesłanie na grudzien proszę o przesłanie na relację z moim mężczyzna i jeszcze bym prosila o przesłanie na prace dziekuje slicznie Grudzień „Jesteś Urodzony Pod Szczęśliwą Gwiazdą.” oraz „Dziel Się Swoją Radością.” Relacje z partnerem „Żyj Własnym Życiem.” oraz „Znajdź Swoje Miejsce W Życiu.” Praca „Pozwól Się Obdarować.” oraz „Bądź cierpliwy. Wszystko Ma Swój Czas.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Jeśli można ~ bardzo prosiłabym o przesłanie dotyczące sfery uczuć... Z góry Bardzo Dziękuję... Pozdrawiam. A.:* „Współczuj Innym.” oraz „Odważ Się Zdobywać Nowe Doświadczenia.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Kochani, bardzo się cieszę, iż mogę Wam poprzez moje karty pomóc i doradzić... Czasami to długo trwa lecz mam nadzieję, że cierpliwość się opłaca. Będę bardzo wdzięczna, iż w ramach „rekompensaty” za otrzymanie odpowiedzi klikniecie przycisk Podziękował/a i jeżeli nie będzie to dla Was problemem gwiazdkę ( * ) jako punkt reputacji dla mojej osoby. Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loraaw Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Witaj Julenko:-) Prosze o przeslanie na relacje z bliskimi i z ludzmi w pracy. Dziekuje serdeczenie-Emilka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Witaj Julenko:-)Prosze o przeslanie na relacje z bliskimi i z ludzmi w pracy. Dziekuje serdeczenie-Emilka Przesłanie- relacje z bliskimi „Współczuj Innym.” oraz „Czyń Cuda W Swoim Życiu.” Przesłanie- relacje z ludźmi w pracy „Żyj W Zgodzie Z Samym Sobą.” oraz „Bądź Dobry Dla Siebie Samego.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 WITAM Będę obecna z przerwami do 25 lipca... po 25 lipca postaram się być częściej więc jeżeli ktoś chciałby skorzystać z moich przesłań zapraszam póki jestem bo następnym razem będę dopiero w lipcu lub sierpniu Serdecznie zapraszam --------- Poza tym mam miłą niespodziankę... Mam w planach założyć 3 lub 4 nowe tematy z przesłaniami, być może z czasem też z rozkładami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 WITAM Będę obecna z przerwami do 28 czerwca więc jeżeli ktoś chciałby skorzystać z moich przesłań zapraszam póki jestem bo następnym razem będę dopiero w drugiej połowie lipca... przesłania będę przekazywać 1 lub 2 razy dziennie Serdecznie zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szarotka1 Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Witaj julenko chciałabym Cię prosić o przesłanie na sprawy zawodowe do końca roku. Dziękuję serdecznie Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 Witaj julenkochciałabym Cię prosić o przesłanie na sprawy zawodowe do końca roku. Dziękuję serdecznie Ewa „Zrelaksuj się” oraz „Poznaj Samego Siebie.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Julenko, ja proszę o przesłanie na uczucia do końca roku Pięknie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted June 14, 2017 Author Share Posted June 14, 2017 Julenko, ja proszę o przesłanie na uczucia do końca roku Pięknie dziękuję „Podziwiaj to, co w życiu piękne.” oraz „Bądź cierpliwy. Wszystko Ma Swój Czas.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julenka Posted November 25, 2021 Author Share Posted November 25, 2021 witajcie ponownie wiele lat mnie tu nie było. Dużo wydarzyło się przez ten czas u mnie w życiu jak i zapewne tu na forum. Jednak nigdy nie zapomniałam o tych tematach. Dlatego będę ponownie odpowiadać na wszystkie pytania zgodnie z pierwszym postem w temacie 1 raz w tygodniu. (Zostawcie tu swoje prośby a jak będę to otrzymacie odpowiedź) ps. Mam oczywiście nowe talie kart anielskich i z czasem otworzę nowe tematy. pozdrawiam i zachęcam do pisania ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts