Skocz do zawartości

Relacja karmiczna?.... pomocy!!!

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Troche przybliżę sytuacje- pan mi się podoba od dłuzszego czasu ( to ten, przy którym czasami zapominam języka w gębie). Rozkład robiłam jakies pół roku temu (dlatego do asów brak dołozonych kart- bo nie wiedziałam ...o tym,ze się powinno), jesli możecie pomóc- będę dozgonnie wdzięczna :):hahahaha:

1. To łączyło nas kiedyś:Sąd - rodzina? wspólne życie- czy może wspólna praca

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłam kimś wąznym???

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 7 kielichów, 10 kielichów- był kims o kim myslałam, kto miał rodzinę

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Wieża- hm... nie wiem, nie zburzyłam swojego dotychczasowego życia by z nim byc?

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? 10 denarów- hę? nie bylismy razem ???

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? 2 buławy- wspóldziałania, wespół zespół....

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? słońce- byc miła, aktywna w sosunku doa pana

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? As denarów-dac sobie szansę na zbudowanie związku?.. to se ne da panocku- pan ma dzieci...

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? Świat- no tu nie wiem.. :(

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Diabeł, 10 buław- ale tu wiem.... :( do ....diabła z taka karma- bedzie i to cięzka do zniesienia ......... a teraz to niby co?? lekko nie jest........

Napisano (edytowane)

A mnie się wydaje, że łączyły Was więzi krwi. A nie byłaś dla tego Pana matką? Tak jakby Ci to macierzyństwo się nie udało. Nie zapewniłaś odpowiedniej opieki, bezpieczeństwa?

o ile ta karma między Wami jest - rozkład zaczyna się Sądem- a Sąd to czystość

Diabeł +10 buław to tak troszkę fanatycznie wyglada:uscisk:

Nie mogłam oprzeć pokusie by napisać co wyżej ale ja nigdy wcześniej nie próbowałam "poczuć" rozkładów karmicznych. Więc...

A w numerologii? Jak to w tych numerkach u Was jest?

Edytowane przez Vivere
Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:Sąd - moim zdaniem rodzina

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłaś moim zdaniem ojcem

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 7 kielichów, 10 kielichów- mógł być dzieckiem lub żoną, 7 kielichów to też karta mistycyzmu, okultyzmu, więc równie dobrze, ty mogłaś byc duchownym, który wychowuje dziecko lub ma żonę o ciągotach ezoterycznych.... dlatego ty sama w tym wcieleniu masz ciągoty:-)))))

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Wieża- Kapłan to karta przede wszystkim skostnienia i konserwatyzmu, więc ja bym powiedziała, że nie pozwoliłaś tej drugiej osobie, żyć tak jak chciała... nie chciałaś zrezygnować ze swoich poglądów na świat i życie....

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? 10 denarów- nie zbudowaliście więzi, nie było między wami porozumienia...

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? 2 buławy- nie umiał się dogadać, powiedzieć o co chodzi, wytłumaczyć, miał problemy z komunikacją...

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? słońce- słońce to otwartość

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? As denarów- karta powiela się dla mnie ze słońcem... kompletnie nie wiem na jakim etapie jest ten człowiek... ale przyszło mi do głowy, że on potrzebuje teraz twojego wsparcia, tak jakbyś miała za zadanie pokazać mu ile on sam powinien być dla siebie warty... pokazać mu w nim jego siłę wewnętrzną... może on coś tworzy materialnego teraz? może jest przed jakąś ważną zmianą? (pytania retoryczne...:-))))

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? Świat- zaakceptować swoją odmienność

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Diabeł, 10 buław- no! no! jest.... a jakże...:-)

Napisano
2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłam kimś wąznym???

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 7 kielichów, 10 kielichów- był kims o kim myslałam, kto miał rodzinę

:ojejku: Tam jest Kapłan! A czemu ja wczoraj Kapłankę widziałam???

No to ojcem mogłaś być. Albo duchowym przywódcą, zwłaszcza, że w pkt 4 i 5 jest 7 kielichów + 10 Kiel. To połączenie kojarzy mi się wprowadzeniem w trans w celu poszukiwania spokoju emocjonalnego, wewnetrznego :D

A może egzorcystą byłaś??? I ratowalaś Pana z opentania?

Przesadzam?

• Maestro
Napisano

1. To łączyło nas kiedyś:Sąd -relacja na pewno ważna, mogła to być również relacja powracajaca cyklicznie

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłaś w związku, ale mogłaś mieć z nim romans

4., 5. Jaką rolę odegrał pan? 7 kielichów, 10 kielichów- był Twoim marzeniem, pragnieniem, Twoim spełnieniem o milości i idealnym partnerze

6. Jakie sprawy nie zostały zakończone z mojej strony? Wieża-nie zostawiłas męża dla niego

7. Jakie wspólne sprawy nie zostały zakończone? 10 denarów- nie załozyliście rodizny

8. Jakie sprawy nie zostały zakończone ze strony pana? 2 buławy- nie poszliście razem w dalszą drogę

9. Jak powinnam postępować wobec pana w tym wcieleniu? słońce- poiwnnas dawać mu radość przy pomocy uśmiechu, okazywac serdeczność

10. Co powinniśmy zrobić wspólnie, by odpracować karmę? As denarów- dac sobie szanse na coś konkretnwgo, nawet jeśli miałaby to być tylko lub AŻ przyjaźń:)

11. Co powinien zrobić pan, by zakończyć karmę? Świat- otworzyć przed Tobą swój świat

12., 13. Jakie jest prawdopodobieństwo wspólnej karmy w przyszłych wcieleniach? Diabeł, 10 buław- o kurde, może być karma jak diabli, cięzka i męcząca

Napisano

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłaś w związku, ale mogłaś mieć z nim romans

2., 3. Jaką rolę odgrywałam wtedy ja? Kapłan, 4 buławy- byłaś moim zdaniem ojcem

tak mi wpadło do głowy, że moze jakims starym rozpustnikiem byłam ....:hahahaha: i go na swoją droge sprowadziłam......... :)

Napisano
:ojejku: Tam jest Kapłan! A czemu ja wczoraj Kapłankę widziałam???

No to ojcem mogłaś być. Albo duchowym przywódcą, zwłaszcza, że w pkt 4 i 5 jest 7 kielichów + 10 Kiel. To połączenie kojarzy mi się wprowadzeniem w trans w celu poszukiwania spokoju emocjonalnego, wewnetrznego :D

A może egzorcystą byłaś??? I ratowalaś Pana z opentania?

Przesadzam?

teraz tez bym go chętnie wyegzorcystowała :):jezyk2:

• Maestro
Napisano
tak mi wpadło do głowy, że moze jakims starym rozpustnikiem byłam ....:hahahaha: i go na swoją droge sprowadziłam......... :)

Rogi, Ty stara rozpustnico:lol: