LasMeninas Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Pewien Pan jest chyba najbardziej skomplikowaną osobą którą znam, miałam nadzieje na coś jednak teraz jestem juz zmęczona tym wszytskim. nie rozumiem jego postępowania zapytałam więc: (karty z neta) Jak on chce żeby wyglądała znajomość 1.symbolizuje pytanie 5 mieczy tu wiadc moje poddanie się i ze chce zwijać manatki 2.przeszkody albo dobry wpływ 9 kijów masło maśle pzreszkody to pzreszkody? pierwsze lody zostały przełamane mimo to zbyteczna ostrożność 3.nadzieje i lęki 4 mieczy, paź buław ze nic sie nie zmieni że bedzie jak jest ewnetualnia jakaś wymiana informacji 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę Król buław, Gwiazda nie wiem, on ma jakieś nadzieje związane z ta zanjomością? 7 odpowiedz paz kielichów miło, sympatycznie delikatny flirt Jak postrzega znajomość ze mną? 1.symbolizuje pytanie 2 mieczy rozmyśla o tym waha się lecz nie dopuszcza emocji 2przeszkody lub dobry wpływ 6 mieczy on chyba ucieknie .... albo wyrwie się z tego swojego marazmu 3.nadzieje i lęk Głupiec, Rycerz Mieczy nadzieja na coś nowego i lęk przed zranieniem 5,6 dodatkowe info 2 monet, 4 mieczy waha się i waha czy wyjść z tego swojego 'więzienia' 7. odpowiedz 10 pucharów ale jest mu fajnie i miłe tylko obawia sie ze nic więcej juz z tego nie bedzie Może ktoś zechce pomóc napisać choć zdanie? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Jaki jest Pana znak zodiaku ? Jedni w to wierzą, drudzy nie, ale przy tarocie znajomość znaku pomaga w interpretacji kart i sytuacji. Jak on chce żeby wyglądała znajomość 1.symbolizuje pytanie 5 mieczy - pytasz o Niego, czyli jego widzenie znajomości ? 5 mieczy, czyli niefajnie, czy on ma kogoś innego, jakieś zobowiązania ? 2.przeszkody albo dobry wpływ 9 kijów - zmęczenie sytuację, złe wzorce z poprzednich związków, zranienia, rozstania, brak wiary w siebie że teraz się uda, no ale szuka, szuka tylko poza szukaniem nic nie buduje 3.nadzieje i lęki 4 mieczy, paź buław - chce mieć spokój, a nie nieprzewidywalne sytuacje 5 i 6 dodatkowe informacje, które należy wziąć pod uwagę Król buław, Gwiazda - no właśnie jaki Pan ma znak ? Z tych kart widać że szuka jakiejś wymarzonej partnerki albo ma kogoś na oku:( 7 odpowiedz paz kielichów - chce czułości, ale... co sam Ci daje ? ------------------- Jak postrzega znajomość ze mną? 1.symbolizuje pytanie 2 mieczy - sorry ale w ogóle jej nie widzi, postać na 2 mieczy ma zawiązane oczy i do tego skrzyżowane miecze na sercu - broni się przed uczuciem 2 mieczy w żadnym wypadku nie mówi o rozmowie, bo jak ślepy i do tego zamknięty w sobie człowiek może chcieć rozmawiać i z kim? kiedy nikogo nie widzi i nikogo do siebie nie dopuszcza. Tu 2 mieczy jest wypadkową tej 9 buław, ktoś mu kiedyś dokopał i Pan już nie wierzy ze da rade w następnym związku 2przeszkody lub dobry wpływ 6 mieczy - odpływa od Ciebie 3.nadzieje i lęk Głupiec, Rycerz Mieczy - raz że nie dorósł do związku, dwa że ma kogoś nowego, trzy że wszędzie szuka nowych przygód 5,6 dodatkowe info 2 monet, 4 mieczy - raz na wozie raz pod wozem - huśtawki emocji, sam nie wie czego chce, bo chce mieć spokój ale chciałby też się wyrwać z tego stanu, tylko nie wierzy w siebie, brak mu sił 7. odpowiedz 10 pucharów - znowu chce stałego uczucia, szczęścia ale co sam daje ? Ekhm, po tych kartach to chyba taki "Dyzio marzyciel" Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Niestety nie wiem jaki Pan ma znak zodiaku z tego co wiem to nie ma obecnie nikogo, ruchy jakieś robi w moja stronę ale jak paralityk... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Aha. Jest w 9 buław - poobijany emocjonalnie i stad ten paralityk... On chce ale nie wie jak, nie potrafi się przebić przez swoje schematy, obawy. Może się rozrusza i postara, może to w Gwieździe widać Ciebie Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Listopada 2012 Autor Napisano 29 Listopada 2012 Dodam jeszcze ze nam prawie ciągle wychodzi koło i Gwiazda a ze Pan strasznie poturbowany emocjonalnie to widac tylko tak sie głupio zachowuje ze aż mam dość czasami i nie wiem czy jest sens brnąć Dziękuję Ci Arachneo za spojrzenie Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Jak się potoczyła lub toczy znajomość ze skomplikowanym Panem? Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Bardzo trafnie ujęła to arachnea, Pan sam nie wie czego chce to raz urywa to znowu nawiązuje nić kontaktu, jest bardzo ostrożny i zachowawczy to znów totalnie się otwiera, wykańcza mnie psychicznie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi