sukkub Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 witam . w weekend miałam się spotkać z panem X ale dziś poinformował mnie że musi wyjechać w interesach, postanowiłam zapytać karty czy to prawda... Jaki jest prawdziwy powód wyjazdu pana X na weekend? Królowa Monet...... i poleciałam dalej: 9 buław, 4 buław, 10 mieczy- i tu Królowa Monet idealnie zobrazowała Pana- bogaty,zmienny, poszukujący niewiadomo czego, ciągle dążący do polepszenia sytuacji finansowej, oddany pracy, lubiący luksus, buławy pokazują działania, jakieś możliwości, radość z sukcesu z pracy, ale te 10 mieczy czyżby jakieś niepowodzenie w interesach?? więc chyba jednak jedzie w interesach wersja negatywna: jedzie na weekend z piękną i bogatą Królową monet, w buławach będzie jakieś działanie, zbliżenie, romansik,ale w 10 mieczach widać ,że to nie przetrwa bardzo proszę o Wasze spostrzeżenia:poklon: Cytuj
Madlen_88 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 moim zdaniem pojechał spotkać się z jakąś babą... Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 a wyjeżdza naprawdę??? Bo dla mnie to chce odpocząc od krolowej denarów bo jest jakiś stłamszony. 1 Cytuj
sukkub Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 a wyjeżdza naprawdę??? Bo dla mnie to chce odpocząc od krolowej denarów bo jest jakiś stłamszony. nie wiem i nie mam możliwości sprawdzenia.... intuicja podpowiada mi, że coś sie szykuje w weekend bo w przeciwnym razie spotkałby się ze mną, tak wnioskuje , wczoraj dostałam informację,że proponuje spotkanie wieczorem ponieważ w weekend wyjeżdża, niestety ja nie mogłam wczoraj...no i tak myślę albo rzeczywiście interesy albo inna baba.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 sądzę, że Królowa Monet to Ty...sama...i Twoje emocje...w 9 buław...obawy...o relacje (4 buławy). 10 mieczy pokazuje jednak, że Pan potrzebował oddechu...Nic tu więcej nie mogę wyczytać bo karty głównie pokazują Twoje emocje.. Cytuj
sukkub Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 a wyjeżdza naprawdę??? Bo dla mnie to chce odpocząc od krolowej denarów bo jest jakiś stłamszony. udało się zweryfikować Pan nigdzie nie wyjechał... po prostu to było kłamstewko z jego strony ale dlaczego nie wiem... Cytuj
sukkub Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 sądzę, że Królowa Monet to Ty...sama...i Twoje emocje...w 9 buław...obawy...o relacje (4 buławy). 10 mieczy pokazuje jednak, że Pan potrzebował oddechu...Nic tu więcej nie mogę wyczytać bo karty głównie pokazują Twoje emocje.. Pan nigdzie nie był...wychodzi na to, ze karty pokazały moje emocje Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) sukkub dzięki za weryfikacje i punkcik Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Daffne dopisek Cytuj
Selenit666 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Dzieki za weryfikacje..wiesz no własnie dla mnie to nic nie wskazywało na wyjazd :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi