Skocz do zawartości

Dawna przyjaciółka

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj przypadkowo spotkałam moją dawną przyjaciółkę,kiedyś coś nas bardzo poróżniło i nasza przyjaźń głównie przeze mnie legła w gruzach strasznie się ucieszyłam,że ją widzę,ale jednocześnie poczułam smutek i żal,że udajemy,że się nie znamy

Moje pytanie Co ona sobie pomyślała,co poczuła kiedy mnie zobaczyła ?

4 denarów odwr,9 mieczy odwr,Walet denarów,Walet buław odwr Karty czytane całościowo:

Była niezadowolna,że się spotkałyśmy,podejrzewała coś,była zawstydzona poczuła się nieśmiało,bała się,że do niej zagadam? czuła wyrzuty sumienia,że nie rozmawiamy ze sobą i miała poczucie winy

Z Waletem denarów mam problem nie wiem jak to odczytać,pomyślała,że młodo wyglądam? nie wiem ....

myśli o mnie,że jestem zarozumiała,fałszywa jest mną rozczarowana....

Czy chciałaby odnowić nasz kontakt zaprzyjaźnić się znowu?

Królowa buław odwr,4 buław odwr,2 denarów,Wieża

Nie,bo ona już mi nigdy nie zaufa,czuje,że nie jestem godna by mi zaufać,jest zbuntowana i czuje nadal złość do mnie,myśli,że mam nieczyste intencje może i zastanawiała się nad tym,ale doszła do wniosku,że po co jak i tak nic z tego nie wyjdzie,no i Wieża doskonale przemawia do mnie,że nie ma na to szans a szkoda zależało mi kiedyś na niej,w dużej mierze to też moja wina,że tak się to potoczyło....

• Maestro
Napisano
Wczoraj przypadkowo spotkałam moją dawną przyjaciółkę,kiedyś coś nas bardzo poróżniło i nasza przyjaźń głównie przeze mnie legła w gruzach strasznie się ucieszyłam,że ją widzę,ale jednocześnie poczułam smutek i żal,że udajemy,że się nie znamy

4 denarów odwr,9 mieczy odwr,Walet denarów,Walet buław odwr Karty czytane całościowo:

Była niezadowolna,że się spotkałyśmy,podejrzewała coś,była zawstydzona poczuła się nieśmiało,bała się,że do niej zagadam? czuła wyrzuty sumienia,że nie rozmawiamy ze sobą i miała poczucie winy

Z Waletem denarów mam problem nie wiem jak to odczytać,pomyślała,że młodo wyglądam? nie wiem ....

myśli o mnie,że jestem zarozumiała,fałszywa jest mną rozczarowana....

Nie,bo ona już mi nigdy nie zaufa,czuje,że nie jestem godna by mi zaufać,jest zbuntowana i czuje nadal złość do mnie,myśli,że mam nieczyste intencje może i zastanawiała się nad tym,ale doszła do wniosku,że po co jak i tak nic z tego nie wyjdzie,no i Wieża doskonale przemawia do mnie,że nie ma na to szans a szkoda zależało mi kiedyś na niej,w dużej mierze to też moja wina,że tak się to potoczyło....

Moim zdanie bardzo dobrze odczytałaś te karty, Walet denarów to mogło oznaczać ze byłyście kiedyś ze sobą zaprzyjaźnione i było wam miło spędzać wspólnych czas, łączyły was podobne zainteresowania, może miałyście podobne hobby itp. a teraz to odeszło i nie łączy was tak naprawdę nic poza złością, żalem

Ewa( liv222)

• Lubię to! 1
Napisano

Oj kobiety...

jak rozklad na faceta to idealizujecie,

jak na kobiete to demonizujecie..

W Paziu bulawowym widac blok informacyjny. To karta poslaniec.

Moze i nie zyczyla by sobie rozmowy, ale zawsze warto przelamac dystans,

i nawet jesli sie nie uda naprawic relacji,

to zawsze mozna za pomylke przeprosic, czy za krzywde ktora sie wyrzadzilo.

Co do relacji - poczatkowo dobrze odczytalas, nie ufa Ci, i raczej Ciezko jej bedzie zaufac.

Ale 2 monet mowi o wahaniu się. Wieza - i tu nie wiadomo - bo albo sie ruiny zostawia, albo odbudowywuje.

zalezy jakie kto ma srodki i czas, a takze od rozmiarow zniszczen...

Duzo moze nie pomoglem, ale tak dorzucilem kilka uwag.

Napisano

4 denarów odwr,9 mieczy odwr,Walet denarów,Walet buław odwr 4 monet to dla mnie takie zadowolenie z tego co jest i trzymanie się tego ale potem i ją dopadły czarne myśli miałam nawet nadzieje ze moze jakoś by się pogodzić bo uważa ze zerwanie kontaktu to była zła decyzja

walety przynoszą szanse, pewne okolicznosci, propozycję ja to traktuje jako szanse na zmianę na lepsze czyli w tym wypadku pogodzenie się

wieża jak dla mnie burzy to co jest? Co jest teraz? niezgoda, a więc pomimo tych złych emocji choć trudno by było się przemóc jest szansa by wyjść z tej swojej "wieży" w której się zamkneło

• Lubię to! 1