Skocz do zawartości

pozegnane

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

co mysli o mnie/tej relACJI PO POZEGNANIU ZE MNĄ? znajomy gej,zerwalismy kontakt

kapłan,dwa kielichy, 7 mieczy

wdaje mi sie,ze nawe jesli zajety jest kims innym wcale mu to wielkiej satysfakcji nie sprawilo...

jego kroki wobec mnie w ciagu 3 najblizszych tygodni?

8 denarów,krol pucharow,ksiezyc

generalnie widac,,ze bdzie prac zaczynal i na niej sie skupi,ale bedzie myslal w ksiezycu..

jaki byl prawdziwy podwo,ze relacje zerwal

kaplan,5 denarow, wiesielec

no mial dosyc chyba go zranilam i chce odpoczac ;] jasne, ja jego ;/

Edytowane przez sheina
Napisano

kochana generalnie to ja jakoś nie widze tu 'zerwania" na amen ale na chwile ;)

Napisano

ale odzewu tu nie ma jego....ja tego nei zrobie, a on........ tez nie a co sadzisz o tej 7?

Napisano

Co pomyslał o Sheinie po zerwaniu relacji?

kapłan,dwa kielichy, 7 mieczy

On lubił z Tobą rozmawiać. Chyba nawet traktował Cię jak przyjaciela od serca z którym o wszystkim można porozmawiać. Ale czuję się też oszukany przez Ciebie... Jakby uznał, że tak na prawdę to Ty nie byłaś z Nim do końca szczera...

Jego kroki wobec Sheiny w ciągu 3 najbliższych tygodni?

8 denarów,król pucharów,Księżyc

Jeśli podejmie jakieś kroki to będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość bo szybko to nie nastąpi i na moje to bardzo możliwe, że jednak się nie odezwie... ale to energia na dzień dzisiejszy a energia przecież ciągle w ruchu więc wszystko może się zmienić po tych 3 tygodniach (:

Jaki był prawdziwy powód, że relacje zerwał?

kapłan,5 denarów, wisielec

Mu czegoś zabrakło w tej relacji w tych rozmowach z Wami. Tak jakby zaczęło go to trochę nudzić... Ale też bardzo możliwe, że najzwyczajniej w świecie uznał, że nie będzie miał teraz czasu na rozmowy...

Napisano

dzieli sliczne ja mam prblem z ta 7 wlasnie...

ja bylam szczra ale coz..moz on widac chial obejsc cos..nei to nie...jak ktos ma pomysly to prosze.. jeszcze

Napisano

wyszły Ci bardzo podobne karty które mi wypadają na niego:) i tak jak już Ci mówiłam , kontakt się odnowi :) nie pozbędziesz się tej znajomości łatwo :)

Napisano

on wróżący?? wiesz ta karta 7 mieczy to własnie karta powrotu, ze jeszcze się odezwie, ze to nie na zawsze sie pożegnaliście i on to czuje.

Gość sheina
Napisano

tak wrózy

jest genialnym tarocistą, a skąd to pytanie ?:)

Napisano

bo pytasz o 7 mieczy a 7 mieczy to karta wrózbitów :))) Po prostu sprawdził cię w kartach i już :))) a co do powodu to nie chodziło o ciebie to rozsądnego nie ma on sie czuje samotny i tyle ale w podsumach masz, ze mu szybko przejdzie. Mozliwe, ze miał wisielczy humor i to dosłownie otrzeźwieje to się odezwie :)

Gość sheina
Napisano

albis slonce,ale ile ray tak jeszcze..ja nie mam juz dposyc tego...rozstan gdzie on napisze,ze to koniec i na moje msy juz nie reaguje bezwzglednie po czym wraca i co znowu ma byc ok... ile mozna a juz tyle tym gadalimy czy to ze ma mi odpisywac jak gadamy musi iagle byc powodem do klotni i rozmow nicnie zmieniajaych... jasie wkrze i jak wroci to chyba sobi e daruje........

watpie czy sprawdzil bo ma mnie w dupie,jak koms zalezy to nie odzywa sie po MISEIACU albo wiecej..

Napisano

Ja mysle, ze on ma Cie duzo mniej w dupie niz pokazuje... On gra swoja role. :) Mieczowego.... a w glebi serca Kielichowy. ;)

Gość sheina
Napisano

niech sie wali, skoro nei liczy sie z moimi uczuciami moz ta 7 to takei wlasnei mam Cie wdupie, ale nie pokaz ci az tak mocno jakbym mogl ;/

Napisano
albis slonce,ale ile ray tak jeszcze..ja nie mam juz dposyc tego...rozstan gdzie on napisze,ze to koniec i na moje msy juz nie reaguje bezwzglednie po czym wraca i co znowu ma byc ok... ile mozna a juz tyle tym gadalimy czy to ze ma mi odpisywac jak gadamy musi iagle byc powodem do klotni i rozmow nicnie zmieniajaych... jasie wkrze i jak wroci to chyba sobi e daruje........

watpie czy sprawdzil bo ma mnie w dupie,jak koms zalezy to nie odzywa sie po MISEIACU albo wiecej..

ale z gejami tak jest mają swoje fochy ;)

Gość sheina
Napisano

gej nie gej. j tez mam.

dltego czy warto wracac jak jesst fajnie a potem takie cos i w kolko bo rozmowy nc bnie daja,,> chyba nie ;/