Gość sheina Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) co mysli o mnie/tej relACJI PO POZEGNANIU ZE MNĄ? znajomy gej,zerwalismy kontakt kapłan,dwa kielichy, 7 mieczy wdaje mi sie,ze nawe jesli zajety jest kims innym wcale mu to wielkiej satysfakcji nie sprawilo... jego kroki wobec mnie w ciagu 3 najblizszych tygodni? 8 denarów,krol pucharow,ksiezyc generalnie widac,,ze bdzie prac zaczynal i na niej sie skupi,ale bedzie myslal w ksiezycu.. jaki byl prawdziwy podwo,ze relacje zerwal kaplan,5 denarow, wiesielec no mial dosyc chyba go zranilam i chce odpoczac ;] jasne, ja jego ;/ Edytowane 30 Listopada 2012 przez sheina Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 kochana generalnie to ja jakoś nie widze tu 'zerwania" na amen ale na chwile Cytuj
Gość sheina Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 ale odzewu tu nie ma jego....ja tego nei zrobie, a on........ tez nie a co sadzisz o tej 7? Cytuj
Gość e Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Co pomyslał o Sheinie po zerwaniu relacji? kapłan,dwa kielichy, 7 mieczy On lubił z Tobą rozmawiać. Chyba nawet traktował Cię jak przyjaciela od serca z którym o wszystkim można porozmawiać. Ale czuję się też oszukany przez Ciebie... Jakby uznał, że tak na prawdę to Ty nie byłaś z Nim do końca szczera... Jego kroki wobec Sheiny w ciągu 3 najbliższych tygodni? 8 denarów,król pucharów,Księżyc Jeśli podejmie jakieś kroki to będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość bo szybko to nie nastąpi i na moje to bardzo możliwe, że jednak się nie odezwie... ale to energia na dzień dzisiejszy a energia przecież ciągle w ruchu więc wszystko może się zmienić po tych 3 tygodniach (: Jaki był prawdziwy powód, że relacje zerwał? kapłan,5 denarów, wisielec Mu czegoś zabrakło w tej relacji w tych rozmowach z Wami. Tak jakby zaczęło go to trochę nudzić... Ale też bardzo możliwe, że najzwyczajniej w świecie uznał, że nie będzie miał teraz czasu na rozmowy... Cytuj
Gość sheina Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 dzieli sliczne ja mam prblem z ta 7 wlasnie... ja bylam szczra ale coz..moz on widac chial obejsc cos..nei to nie...jak ktos ma pomysly to prosze.. jeszcze Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 wyszły Ci bardzo podobne karty które mi wypadają na niego:) i tak jak już Ci mówiłam , kontakt się odnowi nie pozbędziesz się tej znajomości łatwo Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 on wróżący?? wiesz ta karta 7 mieczy to własnie karta powrotu, ze jeszcze się odezwie, ze to nie na zawsze sie pożegnaliście i on to czuje. Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 tak wrózy jest genialnym tarocistą, a skąd to pytanie ? Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 bo pytasz o 7 mieczy a 7 mieczy to karta wrózbitów )) Po prostu sprawdził cię w kartach i już )) a co do powodu to nie chodziło o ciebie to rozsądnego nie ma on sie czuje samotny i tyle ale w podsumach masz, ze mu szybko przejdzie. Mozliwe, ze miał wisielczy humor i to dosłownie otrzeźwieje to się odezwie Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 albis slonce,ale ile ray tak jeszcze..ja nie mam juz dposyc tego...rozstan gdzie on napisze,ze to koniec i na moje msy juz nie reaguje bezwzglednie po czym wraca i co znowu ma byc ok... ile mozna a juz tyle tym gadalimy czy to ze ma mi odpisywac jak gadamy musi iagle byc powodem do klotni i rozmow nicnie zmieniajaych... jasie wkrze i jak wroci to chyba sobi e daruje........ watpie czy sprawdzil bo ma mnie w dupie,jak koms zalezy to nie odzywa sie po MISEIACU albo wiecej.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Ja mysle, ze on ma Cie duzo mniej w dupie niz pokazuje... On gra swoja role. Mieczowego.... a w glebi serca Kielichowy. Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 niech sie wali, skoro nei liczy sie z moimi uczuciami moz ta 7 to takei wlasnei mam Cie wdupie, ale nie pokaz ci az tak mocno jakbym mogl ;/ Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 albis slonce,ale ile ray tak jeszcze..ja nie mam juz dposyc tego...rozstan gdzie on napisze,ze to koniec i na moje msy juz nie reaguje bezwzglednie po czym wraca i co znowu ma byc ok... ile mozna a juz tyle tym gadalimy czy to ze ma mi odpisywac jak gadamy musi iagle byc powodem do klotni i rozmow nicnie zmieniajaych... jasie wkrze i jak wroci to chyba sobi e daruje........ watpie czy sprawdzil bo ma mnie w dupie,jak koms zalezy to nie odzywa sie po MISEIACU albo wiecej.. ale z gejami tak jest mają swoje fochy Cytuj
Gość sheina Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 gej nie gej. j tez mam. dltego czy warto wracac jak jesst fajnie a potem takie cos i w kolko bo rozmowy nc bnie daja,,> chyba nie ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi